Şimdi Ara

TÖDER 2.YGS DENEMESİ (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
565
Cevap
6
Favori
33.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kavram dersanesine giden bir arkadaşım 435 ygs-1 le 14.000 olmuş.Katılım 300.000 den fazla mı acaba?
    Büyük ihtimal yarın töderin sitesinden açıklarlar
  • La siteye niye koymadılarsa
  • hadi ya açıklanmış demekki sonuçlar... bugün yarın elimize geçer demek :)
  • 242.840 kişi girmiş sınava. YGS-3 bölümünden aldığım 348.120 puanla 61.323'üncü sırayı almışım.
  • 187bininci olduğum sınav olmuştur zaten hedefim ilk 250bindi
    allahın izniyle kazanıcam
  • 410-15 arası alan kaçıncı olmuştur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tam_Türk

410-15 arası alan kaçıncı olmuştur?

Az önce diğer konuda gördüm 490la 800 küsürüncü olmus biri. O kadar da kolay değildi arkadaş 1000 kisi mi full çekti nedir bu? Isyanlardayim layn!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LastShinobi

quote:

Az önce diğer konuda gördüm 490la 800 küsürüncü olmus biri. O kadar da kolay değildi arkadaş 1000 kisi mi full çekti nedir bu? Isyanlardayim layn!

Bende anlamıyorum o kadar kolay bir denemede değildi bu kopya olaylarıyla millet sadece kendini kandırıyor
  • quote:

Benim ygs-5 425le 18.000lerde seninki de o civarlarda olur.
  • quote:

Arkadaşım ygs 1 de 403 le 24.000lerde
  • yarın töderin sitesinde sonuclar acıklanır mı? ben dışardan girdim dershaneye gitmiyorum
  • 26 ,000 olmusum ysg 5 te acaba nasıl yorumlamalıyım
  • ygs2-439 la 11000 inci olmusum bende. umarım toderde yaptıgını ygsde yaparsın muhabbetı dogru cıkmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: mangamali

26 ,000 olmusum ysg 5 te acaba nasıl yorumlamalıyım

Kaç puan aldın peki
  • quote:

Orijinalden alıntı: kardeskromatit

ygs2-439 la 11000 inci olmusum bende. umarım toderde yaptıgını ygsde yaparsın muhabbetı dogru cıkmaz

Bu senekiler ya super zeka ya da biz hic bisey yapamiyoruz eger cidden oyle olursa bu saatten sonra ne kadar calissam da iyi bisey gelmesi zor gibi duruyor! :/

• sınav bu kadar kolay değildi sıralama neden bu kadar uçuk anlayamadım. sonuçlarım duruyor geçen töder 391 puan ile ygs2 9000. ciydim sanırım aynı puanı tekrar yapsam 20bin zor girerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: akal2012

quote:

ygs2-439 la 11000 inci olmusum bende. umarım toderde yaptıgını ygsde yaparsın muhabbetı dogru cıkmaz

Bu senekiler ya super zeka ya da biz hic bisey yapamiyoruz eger cidden oyle olursa bu saatten sonra ne kadar calissam da iyi bisey gelmesi zor gibi duruyor! :/

KAç kişi kopya çekti acaba?

@mrshayber ilk 30k bile olmaz yukarıda bir arkadaşın yadığına göre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tam_Türk -- 6 Mart 2012; 23:26:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrshayber

sınav bu kadar kolay değildi sıralama neden bu kadar uçuk anlayamadım. sonuçlarım duruyor geçen töder 391 puan ile ygs2 9000. ciydim sanırım aynı puanı tekrar yapsam 20bin zor girerim

Ben sıralamaların pek öyle olduguna inanamadım... Ama boyleyse de kopya falan vardır. Bir sınavı ard Arda iki gün bilmem kaç seans yaparsanız
    Böyle olur.
  • Gerçek sınavda ilk 10bin girmek dileğiyle diyelim o zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: akal2012

quote:

başka bi açıdan bakmak gerekirse daha 25 gün var çok şey yapılabilir umutsuzluğa da kapılmamak lazım :)
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.