Canlı Yayın
Apple yeni iPad’leri tanıtıyor - Türkçe Simultane Çeviri ile Canlı Yayın
Şimdi Ara

Todeck.com Yeni Sosyal Medya Siteniz..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba;
    yapım aşamasında olan todeck.com için php bilgisi yüksek bursada ikahmet eden yılbasına kadar gönüllü olarak açılıştan sonra sitede % üzerinden ortak olacak php editörleri aranmaktadır.
    müracat için irtemyagiz@gmail.com mail adresine mail atabilirsiniz. 2 arkadaş aranmaktadır.

    Şimdiden tesekürler yard
    ımlarınız için



  • Merak ettim de normal sosyal aglardan ne farki var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diğer sosyal ağlardan farkı enayi arama ilanı olması. Kendisi daha login sayfası yazamamış siteyi başkalarına yaptırıp para kazanacak işte.
  • Anlamadığım birşey var. sen diyorsunki sitenin açılışına kadar gönülle olarak kodlayacak. sonrada seninle yüzde üzerinden ortak olacak.

    Senin elinde bir yazılım yokki kim neden seninle çalışmak istesin. üye kaydı ve girişi yapmışsın. başka ne var insanlar üye girişi yapmak içinmi girecekler sitene.
    Bence sen bu işi yapmak istiyorsun ama para harcamak istemiyorsun. bence sana kimse yardım etmez.
  • sitenin algoritması hazır bi sekilde elımde çalıştığım için site ile ilgilenemiyorum. reklam açısındanda bi sıkıntı yok sız olsanızda olmasanızda zaten yılbasında açılacak sıte ben sadece kazanmanın yanında kazandırmakta ıstıyorum güvenebilecegim ve bana güvenecek biri çıkarsa mail adresinden geri dönüş sağlasın algoritmayı ve sıtenın mantıgını paylasayım:)
  • Evet tabi. Yaptığın yorumlara bakılırsa 8 ay önce siteni açmış ve batırmışsın. Uğraş bakalım belki bir sazan takılır oltana.

    Bu arada algoritma hazırmış. Eminim algoritman "İşte facebook gibi olacak, millet chat falan yapabilecek." mantığından öte geçmez, zira bunlar genellikle ağır crud işlemleri, algoritmik olarak fazla bir değerleri yok.
  • 8 ay önce açtığım Todeck adında forum sitesinde ilgilenmesi kapattım 2010 yılında yazdığım bi algoritması uyarlaması çalışıyorum ben sitede herseyi yaptırmak için kimseyi aramıyorum zaten yavaş yavaş yapıyorum sadece güvenebilecegim bir php ci arıyorum ki ufak tefek şeylerde dediğimde yapabilsin kuzenim css html bildiği için tasarım onda ben 2 kişiyle yapılacak is olmadığı için birilerini arıyorum kimse ilgilenmiosada sorunum deil:)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.