Şimdi Ara

TOD Yıllık Süper Dolu Paket - Aylık 129 TL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.397
Cevap
125
Favori
216.163
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Uygulama dan uygulama ya geriden gelme değişir.mackolik sahadan 365 scores daha aşağı olabilir.Evdeki tv anroid Google tv ise senin geriden gelme 5-7 arası kadar düşer.
    Mackolik maç biterken uyarı gelirken.Flashscorede iki üç saniye olabiliyor.Geri den gelmeyi çözümü uydu ile test etmek yada geriden gelme iyi olan başka bir yolla kıyaslamak.Tahmnim senin kumanda desteği ile 5 saniye kadar düşer.
    Arcelik Google tv kullanıyorum.kumanda desteği ile 10-8 saniye arası desteği ile 5 saniye kadar düşüyor.Bu konularda bayağı kafa yorduğum için.Feed uydudan 2-3 saniye önde.Maç sırasındaki evdeki İnternet yoğunluğu minimum düşmeli ne kadar çok yoğunluk olursa geriden gelmeden randıman alamazsın.
    Maç yoğunluğuna göre değişir.Dort büyükler izlenme fazla olunca alt yapısal sorun olur.Diger takımların maçını izle yoğunluğun olmuyunca stabil yayın geriden gelme daha çok olur.
    Genel sorunların çoğu alt yapı insanlarin bi anda yüklenmesi kullandığın internet ile alakalı Kafama takılan derbi maçlar daki randimanii o kadar para ver bide takılma çokme farklı yerden kullandığım var.uydudan 2-3 saniye geriden.orjinal 4k yayın uydu yayını.Daha ucuza ama randıman alamazsın. Yillardir sorunsuz kur enflasyon ile fiyat uçmuş.
    45 euro.
    129x12 teklif mantıklı geldi.bi ara derbi için beinconnect almıştım.yayin çoktu izliyemedim.
    o tecrübe ile bir daha bulaşmak istemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venue1453 -- 18 Mayıs 2024; 11:40:58 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Venue1453 V kullanıcısına yanıt
    129 tl olan paketin linkini paylaşabilirmisiniz acaba.

• elophidae kullanıcısına yanıt
    kişiye özeldir o. genel olsa duramazsın..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • elophidae kullanıcısına yanıt

GALATASARAY - FENERBAHCE super derbisini kacirmamak icin TOD ailesine geri donmenin tam zamani! Tum Super Lig maclarini, Turkiye'den ve dunyadan canli spor karsilasmalari, en sevilen film ve dizileri ayda sadece 129 TL'ye izleyebilirsin. Firsattan yararlanmak icin https://www.todtv.com.tr/kullanici/giris?r=%2Fkullanici%2Fpaketler tikla! Teklifini Hesabim/Paketlerim sayfasinda gorebilirsin! Elektronik iletisim izninizin iptali icin IZINIPTAL yazarak 3473'e ucretsiz gonderebilirsiniz. Krea Icerik Hizmetleri ve Produksiyon A.S (Mersis No: 0295011114100016) B002

Şansı dene inşallah işe yarar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venue1453 -- 18 Mayıs 2024; 13:4:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ezeli rekabete saygı duruşu! 🤝

Galatasaray - Fenerbahçe derbisi yarın saat 19.00'da TOD'da! 💛

Hemen TOD’a üye ol, dev derbiyi kaçırma! 👇

🔗 bit.ly/SuperLigPaketl…

@beINSPORTS_TR @GalatasaraySK @Fenerbahce

#TOD #TODTürkiye #Galatasaray #Fenerbahçe

• 1234Rambo kullanıcısına yanıt
    😂👍

• Sadece tuttuğun takim 129 tl ye izle diyor giriyorum 169 tl fiyat ckiyor ne sacma bisey 129 olursa alirim 2 pkt sigara parasina yasal izleriz usandim iptv filan hikaye hicbiseyde donmasa derbilerde kesin donuyor internetin isterse 1000 mbit olsun.Sigindiklari arguman da iss kisitlama yapiyor yok internet hızınız yavas.Valla ben usandim.Uygun teklif gelirse Tod+Netflx alip yoluma bakacam iptv cekilecek dert degil artik benim.icin

• Genelde 219 ttlik paket çıktı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • TOD Yıllık Süper Dolu Paket - Aylık 129 TL

sizce yeni sezon için iyi mi aylık 199₺ yapıyor. yoksa daha iyi kampanya çıkar mı ?

• pardonya P kullanıcısına yanıt

bana da aynı kampanya tanımlanmış. Ben satın aldım

• Görüntü kalitesi çok kötü

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • çaylak52 Ç kullanıcısına yanıt

alt yapı iyi olmasına rağmen kötü mü ? 1080p yeterli olur diye düşünüyorum.

• pardonya P kullanıcısına yanıt
    Hocam benim 100 mb internetim . Tv oled beğenmiyorum 1080p bile dandik kaliteli değil . Tod tv nin gelişmesi lazım. Telefonda iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çaylak52 -- 19 Mayıs 2024; 15:3:15 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • beyler bu paketi alanlar paket İptal seçeneği çıkıyor mu yani görüntülenebiliyor mu şikayet var da görüntülenemez yine dair şikayetler var biliyorsunuz bu firma İptal edilememesiyle meşhur

• ufukkkuzunnn U kullanıcısına yanıt

Hocam paket bitiş tarihi ne olarak görünüyor? Ağustos'a kadar devam eden paketim var, bunu aldığımda 2025 Ağustos'a kadar uzayacak değil mi? Belki yaz aylarında daha iyi teklif gelebilir ama bana cazip geldi ben de yenilemeyi düşünüyorum.

• FormuLAkers F kullanıcısına yanıt

Bana sormadınız ama ara bilgi vereyim :)

Paket ya da teklifte 1 yıl yazıyorsa satın aldığınız tarih itibariyle 1 yıl sonrasına kadar tanımlama yapar,sezonluk yazdığında ise bir sonraki senenin Ağustos ayına kadar tanımlanır.

Bir de sizin bu sene aktif aboneliğiniz olmasına rağmen önümüzdeki sezon için ayda 199 TL olarak size teklif mi çıktı ?

• mdbjk kullanıcısına yanıt

Yani paket yıllıksa şuan alsak önümüzdeki sezonun son 1- 2 maçını izleyemeyecegiz, doğrumu anladim ?

• Legend_84 kullanıcısına yanıt

Normalde lig Mayıs ortasında falan biterdi malum son bir kaç senedir yok korona yok 19 takımlı fikstür vs iş uzuyor,seneye de 1 Haziran'da bitiyormuş ama son bir kaç haftayı izleyemeyeceğiniz şekilde bir saçmalık da yapmazlar sanırım ama digiturk bu :) Müşteri Hizmetleri vb ulaşıp bir sorun bence :)

• mdbjk kullanıcısına yanıt

Yanıtınız için teşekkür ederim hocam. Evet bu sene aktif aboneliğim var ve 199 TL fiyat çıktı.

• 2 aydır bir forumdan bulduğum kırılmış m3ulinkleriyle donmasız izledim bugün ama görüntü çözünürlük bazen düşüyordu. Genelde iyiydi. Donma neredeyse hiç olmadı.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.