< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venue1453 -- 18 Mayıs 2024; 11:40:58 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
TOD Yıllık Süper Dolu Paket - Aylık 129 TL (3. sayfa)
-
-
129 tl olan paketin linkini paylaşabilirmisiniz acaba.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
kişiye özeldir o. genel olsa duramazsın..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
GALATASARAY - FENERBAHCE super derbisini kacirmamak icin TOD ailesine geri donmenin tam zamani! Tum Super Lig maclarini, Turkiye'den ve dunyadan canli spor karsilasmalari, en sevilen film ve dizileri ayda sadece 129 TL'ye izleyebilirsin. Firsattan yararlanmak icin https://www.todtv.com.tr/kullanici/giris?r=%2Fkullanici%2Fpaketler tikla! Teklifini Hesabim/Paketlerim sayfasinda gorebilirsin! Elektronik iletisim izninizin iptali icin IZINIPTAL yazarak 3473'e ucretsiz gonderebilirsiniz. Krea Icerik Hizmetleri ve Produksiyon A.S (Mersis No: 0295011114100016) B002
Şansı dene inşallah işe yarar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venue1453 -- 18 Mayıs 2024; 13:4:2 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ezeli rekabete saygı duruşu! 🤝
Galatasaray - Fenerbahçe derbisi yarın saat 19.00'da TOD'da! 💛
Hemen TOD’a üye ol, dev derbiyi kaçırma! 👇
🔗 bit.ly/SuperLigPaketl…
@beINSPORTS_TR @GalatasaraySK @Fenerbahce
#TOD #TODTürkiye #Galatasaray #Fenerbahçe
😂👍
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sadece tuttuğun takim 129 tl ye izle diyor giriyorum 169 tl fiyat ckiyor ne sacma bisey 129 olursa alirim 2 pkt sigara parasina yasal izleriz usandim iptv filan hikaye hicbiseyde donmasa derbilerde kesin donuyor internetin isterse 1000 mbit olsun.Sigindiklari arguman da iss kisitlama yapiyor yok internet hızınız yavas.Valla ben usandim.Uygun teklif gelirse Tod+Netflx alip yoluma bakacam iptv cekilecek dert degil artik benim.icin
Genelde 219 ttlik paket çıktı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
sizce yeni sezon için iyi mi aylık 199₺ yapıyor. yoksa daha iyi kampanya çıkar mı ?
-
bana da aynı kampanya tanımlanmış. Ben satın aldım
-
Görüntü kalitesi çok kötü
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
alt yapı iyi olmasına rağmen kötü mü ? 1080p yeterli olur diye düşünüyorum.
-
Hocam benim 100 mb internetim . Tv oled beğenmiyorum 1080p bile dandik kaliteli değil . Tod tv nin gelişmesi lazım. Telefonda iyi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çaylak52 -- 19 Mayıs 2024; 15:3:15 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
beyler bu paketi alanlar paket İptal seçeneği çıkıyor mu yani görüntülenebiliyor mu şikayet var da görüntülenemez yine dair şikayetler var biliyorsunuz bu firma İptal edilememesiyle meşhur
-
Hocam paket bitiş tarihi ne olarak görünüyor? Ağustos'a kadar devam eden paketim var, bunu aldığımda 2025 Ağustos'a kadar uzayacak değil mi? Belki yaz aylarında daha iyi teklif gelebilir ama bana cazip geldi ben de yenilemeyi düşünüyorum.
-
Bana sormadınız ama ara bilgi vereyim :)
Paket ya da teklifte 1 yıl yazıyorsa satın aldığınız tarih itibariyle 1 yıl sonrasına kadar tanımlama yapar,sezonluk yazdığında ise bir sonraki senenin Ağustos ayına kadar tanımlanır.
Bir de sizin bu sene aktif aboneliğiniz olmasına rağmen önümüzdeki sezon için ayda 199 TL olarak size teklif mi çıktı ?
-
Yani paket yıllıksa şuan alsak önümüzdeki sezonun son 1- 2 maçını izleyemeyecegiz, doğrumu anladim ?
Normalde lig Mayıs ortasında falan biterdi malum son bir kaç senedir yok korona yok 19 takımlı fikstür vs iş uzuyor,seneye de 1 Haziran'da bitiyormuş ama son bir kaç haftayı izleyemeyeceğiniz şekilde bir saçmalık da yapmazlar sanırım ama digiturk bu :) Müşteri Hizmetleri vb ulaşıp bir sorun bence :)
-
Yanıtınız için teşekkür ederim hocam. Evet bu sene aktif aboneliğim var ve 199 TL fiyat çıktı.
2 aydır bir forumdan bulduğum kırılmış m3ulinkleriyle donmasız izledim bugün ama görüntü çözünürlük bazen düşüyordu. Genelde iyiydi. Donma neredeyse hiç olmadı.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X