Şimdi Ara

TOBB tıpta okuyan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
2.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Bilgisi olan yok mu?
  • Buyrun
  • Eğitimini genel olarak anlatır mısınız
  • 3 dönem olayı ne
  • quote:

Orijinalden alıntı: siyahizenci

Eğitimini genel olarak anlatır mısınız

Tıp fakültesi iki dönem ilk iki sene kampüste eğitim görüyoesun 3. Sene ve sonrasında hastanede komite sistemi var hocalar kaliteli ve iletişim kurması kolay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7B2387607 -- 13 Temmuz 2017; 21:59:3 >
  • quote:

3 dönem olayı ne

O tıp fakültesinde yok çünkü zaten tıpta son seneler staj gibi
  • Kötü yanları neler
  • İngilizce hazırlık zor mu
  • quote:

Kötü yanları neler

Hocam ben memnunum kötü yamını şuana kadar ciddi manada göemedim bi kampüsü küçük ama hiçbir tıp fakültesindede bu tarz değil yani demek istediğim başka bölüm okusanız şikayet edebilirsiniz bilkentin kampüsü gibi değil çünkü ama diğer okulların kampüs dediğide hastane onun için kampüsünden şikayetçi değilim hasta içinde olmayan bir kampüs en azından ilk iki sene için bide diğer bölümlerin ücretli öğrencileri genelde okulu beğenmeyen tayfa bu biraz rahatsız edici okulda bu sene iki konser oldu ben bir klüp sayesinde romanya ve bulgaristana gittim
  • quote:

İngilizce hazırlık zor mu

Toefl Itpden 500 almanız lazım şu iki ayda ygs lys ye çalıştığınızın yarısı kadar çalışsanız geçersiniz toefl olduğu için bi zorluğh var ama sonuçta ingilizce ibiraz çalışırsa halledilebilir
  • Yurtlar hakkında ne söyleyebilirsiniz
  • Peki ben 2 ay çalışıp geçsem okulda zorluk çeker miyim
  • quote:

Yurtlar hakkında ne söyleyebilirsiniz

Yurtlar iki kişilik her odada çaluşma masaları dolaplar buz dolabı tuvalet banyo var isterseniz odanıza televizyon kiraliyabiliyorsunuz sanırım her katta on iki oda var her kattada bir mutfak mutfakta yemrk yapmak için hemen hemen her eşya var televizyonda o odada gece giriş saatleri 1, 3 güne bir temizlik yapılıyor,parmak izinle giriş yapıyorsun yurda kapınıda sadece senin kartın ve görevlilerinki açıyor cidden otel gibi bir yurt diyebilirim tek eksiği yemek olmaması
  • quote:

Peki ben 2 ay çalışıp geçsem okulda zorluk çeker miyim

Okul zaten %30 ingilizce yani ana dersler türkçe sorun yaşamazsınız ilk yüzdeyseniz bir dönem yurtdışında dil okuluna gönderiyordu okul isterseniz ama bu sene var mı bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jaghar

quote:

Peki ben 2 ay çalışıp geçsem okulda zorluk çeker miyim

Okul zaten %30 ingilizce yani ana dersler türkçe sorun yaşamazsınız ilk yüzdeyseniz bir dönem yurtdışında dil okuluna gönderiyordu okul isterseniz ama bu sene var mı bilmiyorum

O 30 luk kısım dil dersleri sadece
  • Çok sağolun hocam

Peki diğer okullara göre zor mu
  • %30 İngilizce olması iyi oldu
  • quote:

Çok sağolun hocam

Peki diğer okullara göre zor mu

Zor hocam çünkü çıkmış sorulmaz ve çoğu hoca hacettepenin ve gatanın eski hocası o yüzden zor
  • Devlette tıp yazmayı neden düşünmediniz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.