Şimdi Ara

TOBB Tıp mı Hacettepe Tr mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1308 sıralamam var hacettepe türkçe tıp tutar mı emin değilim karamsar bakıyorum olaya istanbulda da okumak istemiyorum geriye bir tek tobb kalıyor. İmkanları güzel gözüküyor ancan sanırım daha mezun verebilmiş değil. Yardımcı olan herkese şimdiden teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hacettepe tabii ki, sepebleri bol hasta çeşidi yarım asırdan fazla verilen tıp eğitimi sağlam akademik kadro kolay ulaşım, tobbun artıları hacettepe Cerrahpaşa gata çapa gibi okullardam seçkin proflar toplanıp güzel bir okul kurmuşlardır. Tobba gittiğinix zaman birnevi çapa hacettpee gata cerrahpaşaya gitmiş gibi de olursunuz

• Hocam sakın öyle bir hata yapmayın. Ben geçen gün tobb tıpla görüşmeye gittim. Beni orada 4 doktor karşıladı müsaitlerdi. Bana kesinlikle yazma dediler. İlk 3 sene sıkıntı çekmezsin dediler ama stajer doktor olduğunda hasta görmen gerek dediler. Ve orada özel hastane olduğu için hastalar kendini öğrenciye muayene ettirmiyormuş. Ve bildiğim kadarıyla sgk'yla anlaşması yok ve o yüzden çok hastası yokmuş. Kesinlikle hacettepe yazın. Çok iyi vakalar görürsünüz. İyi bir doktor olmanız çok önemli.
  • Hacettepe

• Hacettepe sene boyunca 1. Önceliğimdi. Birkaç mezunuyla vs. de konuştum eğitim kalitesi tartışılmaz elbet te ama şimdi gelir mi gelmez mi gibi bi ikilemde kaldım onun için 2. Olasılık için alternatif okullara bakıyorum işte

• Kanepeçekyat K kullanıcısına yanıt
    Ankara tıp köklü bir okul. Onu niye düşünmüyorsun

• Ankara üninin diğer fakültelere nazaran daha zor olduğunu ve "gereksiz" kastığını okudum çoğunluğun görüşü böyle en azından.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çapa Tıp mı Koç MBG mi
    6 yıl önce açıldı
    ODTÜ mü TOBB mu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kanepeçekyat

Ankara üninin diğer fakültelere nazaran daha zor olduğunu ve "gereksiz" kastığını okudum çoğunluğun görüşü böyle en azından.
    Evet öğrenciyi zorlar. Hatta genelde ortalamaları baya düşüktür. Ama emin ol hacettepe bir tık kolaydır.

Aralarında öyle aman aman bir fark yok.

Gazi tıp yazarım diyorsan daha kolaydır sınavları ve staj dönemi yani pratik kısmı(4.5.6.sınıf) her üniden daha iyidir.

• Hocam duyumlarla ankarayi elemissiniz ama bir bakin derim. Ikisi arasinda kalsam bende hacettepe derdim lakin mutlaka ankaraya bakilmali. Sadece duyumlarla degil de hocalariyla baglantiya gecebilirsiniz. Mezunlariyla konusabilirsiniz. Tanitim gunleri bunlar icin var :) ayni sinifta ogrenim goren x kisisine gore dersler gereksiz kasiliyordur y kisisi bundan cok memnundur. En azindan objektif olmanizi ve yolunuzu aydinlatmanizi saglar.

Saglicakla kalin :)

• O da bir ihtimal elbette ki ancak olur da hacettepe gelmezse diye işte :/ sağolun hocam tavsiye için yakınlardan bi ankara tıp mezunuyla konuşmaya çalışacağım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.