Şimdi Ara

TOBB HUKUK Düşünen Araştıran Var Mı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
2
Favori
7.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: double or nothing

Arkadaşın ne zaman girdi bilmiyorum ama bir iki yıl önce geçildi hukukta İngilizceye. Zaten uluslararası hukuk dersleri ingilizce.

Hocam Çankaya vs ile karşılaştırabilecek bir okul değil tobb. 3 dönem staj gibi özellikler sözde değil başka okullarda böyle imkanlar yok. Ayrıca 175.yi almış geçen yıl en düşük. Yani insanların boşuna gittini düşünmüyorum.

Bir de ben hukukta uluslararası düşünüyorum ticaret kısmını. Ankara'da bilkent ve tobbdan başka okul yok. Ankara Hacettepe gazi türkçe. Zaten uluslararası düşünüyorsanız özel okul olmak zorunda gibi.

Son olarak sosyal imkanlarsa tabiki diyecek pek fazla bir şey yok. Okulun alanı belli zaten tatil de çok az. Eğitim olarak çok üst olsada sosyal imkanları zayıf. Bir sürü dandik okulun bile daha çok alanı var. Ama okul kampüs vs gibi özellikleri de iyi olsaydi bilkentin ilerleyen zamanlarında önüne geçerdi muhtemelen. Daha yeni bir okul ama bilkentle neredeyse kafa kafaya.

%100 türkçe hukuk eğitimini görün sonra ingilterede uluslarası ticaret hukuku masteri yaparsınız bilkent mezunundan daha itibar görürsünüz emin olun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Louie-Andy Anderson -- 3 Mayıs 2017; 0:19:15 >

• tobb da hiçbir bölüm ingilizce değildir

hazırlık zorunludur fakat kendileri türkçe eğitim yanadırlar ama çıktığınızda ingilizce konuşabiliryorsunuz 3 dönem olayıda ilginç pek kampüsü yok gibi

akademi iyi burslarda fena değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben kimseyi zorlamıyorum kardeşim gel git gör İngilizce olmadığını yardım edelim dedik . Ayrıca Bilkent'le TOBB'u sen eşit tuttun diye kafa kafaya dedin diye herkes hatta çoğunluk öyle düşünecek gibi kural yok. Öylede değil zaten birkaç yıllık hukuk fakültesini dahaden markalaşamamış bir okulu tutup Bilkent'le kıyaslıyorsun üstüne 180 . Girdi diyorsun bak bakıyım kaç tane tam burslu kontenjanı var kaç tane 180 . Girdi üstelik o 180 . Adama kaç para veriyorlardı geliyor Bilkent'e gitmeyip ? Bilkent'e hukuğa kaç tane 180. Girdi bunlara bak ve kıyasla . Ben sana Çankaya iyidir demedim . Dedikle TOBB için o para değmez sen bilirsin kardeşim . Ama ben şimdiden söyleyim sana İngilizce felan değil belki birkaç ders İngilizce ama çok çok az . Hüsrana ben uğramayacamki nede olsa hadi k.g

• İnsanları yanlış yönlendirmeye ne kadar meraklısın lan nerde öyle şıp diye gidiliyor mu sanıyorsun İngiltere'ye ?? TOBB un ingiltere de hangi okullarla bağlantısı varmış söyle bakalım . Kaldıki Bilkent'in bile kaç hocasının vardır belli değil . Referans mektubu denilen şey tabi senin gibilerin bilgi dağarcığına girmemiş olsa gerek gir araştır kendin öğlende sonra burda millete akıl ver

• Güzel kardeşim tobb hukuktaki İngilizceyle muhendislikteki aynı mı? Hayır gören de okuyorsun sanacak tobbda. Kimmiş senin o arkadaşların tobb hukukun İngilizcesine çok kötü diyen merak ettim gerçekten. Numarasını ver bir de ben konuşayım.

Bilkentte 150. Giren adam burs almıyor mu sanıyorsun?

Bilkent burslu 20 alıyor tobb 10 bu arada. Tobb hukuk 2009 yılında kuruldu. İki uc yıllık değil yani.

Ayrıca ben şu an bilkentle aynı demedim kampüs vs olsa önüne geçerdi dedim. Bilkente gitme şansım olursa zaten giderim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi double or nothing -- 3 Mayıs 2017; 18:49:46 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.