Şimdi Ara

TOBB ETÜ Tıp ve Mersin Tıp (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
2.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ufuk üniversitesindeki arkadaşım bu sene bak temel mikrobiyoloji dersi için konuşuyorum diğerleri için bile değil mikrobiyoloji hocaları ankara tıptan geldiler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam biraz ideallerde yüzüyorsunuz her yere tıp açılıyor bölümlerinde hocaları olmayan tıp fakülteleri dolu devlet bunlara hep göz yumdu işsizliği ötelemek için

• Ders için gelebilir ve o okulda eğitim verebilirler onda sorun yok ama örneğin bi alanda dahiliye yok ya da bilmem kadın doğum yok gidip örneğin ankara tıpa gidip orda staj eğitimi göremezler ancak ankaradaki hocaların ufuğa gidip ders verebilirler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Afiliyeyse neden göremesinler hocam?

• Zaten her öğrenci başarılı olamaz zaten fen lisesinde de öyle değil mi herkes dereceyle girer ama çok iyi bölüm kazanalar 120 kişiden anca 20-30 u herkes garanti değil yani haklısınız ben de düşündğümde yanlış düşündüğümğ anladım

• Ybü şu an bilkent şehir hastanesine afiliye. Bilkent şehir hastanesi ybünün mü hayır? Bilkent şehir hastanesinin hocaları ybüye mi ait? hayır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi natrak -- 14 Temmuz 2019; 4:20:54 >
  • Yöke karşı gelmiş olurlar bazı okullarda temel bilimler başka fakültede görecekse kılavuzda yer veriyorlar ama kılavuzda yok üniler kendi aralarında anlaşıp yöke bildirmeleri gerek ve kılavuzda da yayımlanması gerek ama diğeri olabilir oradaki hoca vakıfa rahatlıkla gelebilir

• Yökün kontrolünde oluyor zaten ama stajlar sürekli değişkenlik gösterebileceği için tercih kılavuzunda şurda şurda eğitim görülecek diye bi şey denmiyor.

• Orası özel durum ybünün araştırma hastanesinde eğitim veriliyordu ama oranın hastanesi kapanıp şehir hastanesine verildi ve hastanesiz kaldılar ondan

• Olabilir:)

• Kurallar bir yer için değişmişse herkes için değişmiştir hocam. Mesala hemşirelikteki arkadaşım bu yıl zübeyde hanım ve zekai tahirde kadın doğum stajı yaptı. Bu iki hastanenin bizle hiçbi alakası yok sadece bize afiliye. Bize afiliye olduğu için de staj yapma imkanımız da olmuş oluyor anlayacağın. Biraz karışık işler

• Teşekkürler cevaplar için, biraz geç dönüyorum, kusura bakmayın.
    Aklımda bir şeyler oluştu da 18 Temmuz'a kadar bir şeyler demek pek anlamlı değil gibi.

Mersin hakkında bilgisi olan birileri de ulaşırsa çok güzel olabilir.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.