< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
**TOBB ETU Hakkında Sorularınız** (3. sayfa)

-
-
ugi mi övülüyo burda
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
gergin hocam keşke kasırga padawanları teknofeste gidiyor diye bil264 finalini mevzuata aykırı olarak açıklanan tarihinden 1 hafta erkene aldırmasının mantığını da cevaplasa (๑•﹏•) bi de tarihin değiştirildiğinin bildirimini niye öğrencilere yollamadığı konusunda
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
foruma girmişken uplayalım
sınav bitmişken ben de mezun olmuşken bi uplayalım
Hayırlı olsun usta
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
eyvallah hocam
hocam hayırlı olsun, döşeyelim soruları
zorunlu stajlardan memnun musunuz, iş bulma konusunda yardımcı oluyorlar mı?
okulda hiç yurtdışında phd'ye devam eden oluyor mu? buna bağıntı olarak gpa kasmak zor mu
ek olarak, bugun tercih edecek olsaydınız itu endustriyi mi tercih ederdiniz tobb'u mu?
-
TOBB özelinde ve diğer özeller genelinde ben de şu konuyu merak ediyorum:
Diyelim bir sınıfta 10 öğrenci burslu girdi, 20 öğrenci %50 burslu girdi, 40 öğrenci ücretli girdi bir mühendislik bölümüne. Böyle olunca haliyle 10bin sıralama ile giren öğrenci de olacak 200bin sıralama ile de. Böyle homojen olmayan bir sınıfta ders işlerken sıkıntı olmuyor mu, ya da çan eğrisi sisteminde ücretliler zorlanmıyorlar mı?
-
Bilgisayar için söylemem gerekirse dönem birincimiz burssuzdu öyle bir durum yok bence hatta baya homojen dağılıyor bölümde sıralama. YKS ile pek bir bağlantı yok
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X