Şimdi Ara

**TOBB ETU Hakkında Sorularınız** (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
3
Favori
4.818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    evet hocam burslusunun bu kadar geride olmasını beklemezdim ben de odtü işletmenin altına yazıcam yüzde seksen tobb işletme gelecek ama özel üni olduğu için tereddütlerim var teşekkür ederim yardımcı olduğun için bu arada sen kaçıncı sınıfsın yani staj yaptın mı hiç hocam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ryanbabel8 R kullanıcısına yanıt

ugi mi övülüyo burda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 61gün kullanıcısına yanıt
    gergin hocam keşke kasırga padawanları teknofeste gidiyor diye bil264 finalini mevzuata aykırı olarak açıklanan tarihinden 1 hafta erkene aldırmasının mantığını da cevaplasa (๑•﹏•) bi de tarihin değiştirildiğinin bildirimini niye öğrencilere yollamadığı konusunda

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • foruma girmişken uplayalım

• sınav bitmişken ben de mezun olmuşken bi uplayalım

• dhyeyolgosterenadam kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun usta

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • RamseyBolton kullanıcısına yanıt

eyvallah hocam

• hocam hayırlı olsun, döşeyelim soruları

zorunlu stajlardan memnun musunuz, iş bulma konusunda yardımcı oluyorlar mı?

okulda hiç yurtdışında phd'ye devam eden oluyor mu? buna bağıntı olarak gpa kasmak zor mu

ek olarak, bugun tercih edecek olsaydınız itu endustriyi mi tercih ederdiniz tobb'u mu?

• TOBB özelinde ve diğer özeller genelinde ben de şu konuyu merak ediyorum:

Diyelim bir sınıfta 10 öğrenci burslu girdi, 20 öğrenci %50 burslu girdi, 40 öğrenci ücretli girdi bir mühendislik bölümüne. Böyle olunca haliyle 10bin sıralama ile giren öğrenci de olacak 200bin sıralama ile de. Böyle homojen olmayan bir sınıfta ders işlerken sıkıntı olmuyor mu, ya da çan eğrisi sisteminde ücretliler zorlanmıyorlar mı?

• HaydarBasak kullanıcısına yanıt

Bilgisayar için söylemem gerekirse dönem birincimiz burssuzdu öyle bir durum yok bence hatta baya homojen dağılıyor bölümde sıralama. YKS ile pek bir bağlantı yok

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.