Şimdi Ara

Tobb etü nanoteknoloji mühendisligi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
5.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: NoobDotacı

quote:

Orijinalden alıntı: Feint-TR

Makine düşüneceksen TOBB iyi tercih olabilir,Makine Bölümü okulun açık ara en iyi bölümü yukarıdaki arkadaş bölümleri prof sayısına göre karşılaştırma cehaletinde bulunmuş ki çok komik gerçekten..Profların çok büyük bir bölümü yurt dışına çıkmadan md ve phd yapmış, akademik-endrüstriyel olarak parlak isimler değil eminim yine örnek verdiği profların odasına girip çay içmişliği,muhabbet etmişliği yoktur..Ama sözde aşağılamak için koyduğu bilkentte-tobb da hocalarını tanırsın hocaların seni tanır ki en azından TOBB için akademik kadro çok iyidir.Hatta İtüdeki bütün proflar Sadık Kakaçı görse önünü ilikler saygı duruşuna geçer..

Iyi tercih olabilir ,marmara gazi ege falan sececegine secilir . Unide 1 tane prof var yav , isterse ermiş olsun . Itudeki Odtudeki tum proflar harika demiyorum ama hepsi her alanda arastirma yapan insanlar . 43 profun 20 si kotudur ama 23 u iyidir . Yurtdisinda master doktora yapan bircok prof ogretim gorevlisi var . Yani birakin bu isleri tobb iyi olabilir ama dedigim gibi yildiz teknikten sonra gelir.

Öncelikle tabi ki bütün profların geçmişlerine bakmadım ama baktığım ilk 3 profda md ve phd sini İtüde yapmış sanayi alanında da akademik alanda önemsiz isimler..

Ünide bir prof var diye nereden öğrendiysen yanlış biliyorsun sadece makine bölümünde bile 4 tane prof var..İnsanları yanlış bilgilendirme lütfen..

Konuyu açan arkadaşa söylüyorum örneğin içten yanmalı motor dersini hayatında İtüden dışarı çıkmamış sanayi alanında çalışmamış bi profdan dinleyip vasat bir şirkette staj yapmak mı yoksa MTU da Mercedesde çalışmış bir doçentten dinleyip TAI'de Havelsan'da staj yapmak mı?

• quote:

TAI staj basvurusu :

Ogrenci : merhaba , staj icin basvurmaya gelmistim
    Yetkiki : Hangi universiteden mezunsun
    Ogrenci: Tobb etü
    Yetkiki: ne tobb utusu mu
    Ogrenci:yokk tobb universitesi iste
    Yetkili: kibrista mi ozel mi neresi orasi ?

Tarzinda bir konusmayla sonlanabilir staj basvurusu

http://www.mkn.itu.edu.tr/pages/akademik/cv/3.pdf
    http://www.mkn.itu.edu.tr/pages/akademik/cv/44.pdf
    http://www.mkn.itu.edu.tr/pages/akademik/cv/106.pdf

Itu de yurtdisina cikan pek fazla prof yokmus dedin ya , al sadece adi "A" harfiyle baslayan yurtdisinda akademik arastirma yapmis 3 prof . Sizin fakultedeku toplam prof sayisi kadar . Alfabrtik sirada daha asagiya inmeye gerek duymadim .

Ulan ne güldüm ya..
    Kardeş sen harcanma buralarda bırak okulu komediyenlik işine gir..

TAİ:
    TOBB-ETÜ Üniversitesi Staj Programı:

TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi ile Şirketimiz arasında imzalanan protokol gereğince, Şirketimiz ihtiyaçları doğrultusunda belirlenen branş ve sayıda öğrencinin kabul edildiği staj programı uygulanmaktadır. Ocak, Mayıs ve Eylül aylarında 15'er haftalık üç ayrı dönem halinde uygulanan program için öğrenci seçimi üniversitenin portalında TUSAŞ'ı birinci sırada tercih eden öğrenciler arasından Şirketimiz tarafından yapılmaktadır. Bunun dışında öğrenciler veya yakınları tarafından Şirketimize yapılacak başvurular için işlem yapılmayacaktır.

• Feint-TR kullanıcısına yanıt
    tamam TOBB un kaliteli bi üniversite olduğunu iyi bir eğitim verdiğini biliyorum keza itünün de asla geri kalır yönü yok ancak arkadaşında belirttiği gibi itüdeki adamın proflarla muhabbeti bi çay içmişliği yoktur. Tobb konusunda da tek sıkıntım 4 yılda bir bahar şenliği hep ders nedir bu abi ya lise havasındamı geçecek üniversite de

1300 tanesini tek tek yazmaya üşendim ki TOBB'da staj diğer üniversitelerden farklı olarak 2-3-4.sınıflarda 3.5 ay(bir dönem) yapılır..Öğrenci staja başvurmaz okula tercih ettiği firmaları bildirir firmanın seçimi ve öğrencinin not ortalamasına göre tercihlerinden birine yerleştirilir..
  • Ben ne diyorum sen ne diyorsun.Üniversitenin staj anlaşması yaptığını nereden çıkardın?TOBB ne biliyor musun?Üniversite olmayanı hani bulunduğun ülkendeki bakkalın bile bağlı olduğu kuruluş?Staj yapacağın en iyi kurumlarla anlaşması varmış TOBB(1.300.000) üyeye sahip ASELSAN-HAVELSAN-TAI-TOFAŞ dan mehmet amca bakkaliyesine kadar..3

quote:

Orijinalden alıntı: Feint-TR

Ben ne diyorum sen ne diyorsun.Üniversitenin staj anlaşması yaptığını nereden çıkardın?TOBB ne biliyor musun?Üniversite olmayanı hani bulunduğun ülkendeki bakkalın bile bağlı olduğu kuruluş?Staj yapacağın en iyi kurumlarla anlaşması varmış TOBB(1.300.000) üyeye sahip ASELSAN-HAVELSAN-TAI-TOFAŞ dan mehmet amca bakkaliyesine kadar..3

Ee olsun anlasmasi nolmus yani ? ITUye giden adam zaten en iyi yerlerde staj yapiyor hu Tobbun unibersitesini Itu Odtuyle yarisabilecek hale mi getiriyor ? Ayrica profesor konusunda da hicbir cevap alamadim.

:P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dp_mode -- 9 Şubat 2014; 14:09:55 >

Orijinalden alıntı: ufuk_94gs

Ama o 10 kişinin Yük. lisans ve Dok. yaptığı üniversitelere bakmadın galiba

Büyük ihtimal bakmamış ki böyle konuşuyor 10 tane hoca olabilir ama öğrenci sayısı ile karşılaştırıldığında gayet yeterli ve hepsi en iyi yerlerde yüksek lisans doktora yapmış insanlar mesela Saleh hoca CERN de kendisine ait bir odası olan bir insan ve istediğin zaman kendisiyle konuşabilirsin az prof. olabilir ama hiçbiri odasına gelen öğrenciyi terslemez.
  • Nanoteknoloji Türkiyede ölü bir meslek olarak biliyorum.Zaten diğer ana mühendislik dallarından mezun olanlar adam gibi maaşa bile iş bulamıyorken...TOBB'un sıralamasına da baktım da inanılmaz düşük yani neredeyse barajı geç gel diyorlar.2013 girişlerine bir bakın,öte yandan üniversite gayet modern ve bence Ankara'nın vakıf üniversitelerinde Bilkentten sonra gelen üni.
  • Şu bi tane prof var yalanını neden sürekli söyleme gereği duyuyorsunuz anlamadım..
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.