Şimdi Ara

Tobb etü hakkında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
2
Favori
1.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocam TOEFL sinavi veremeden hazırlık atayamiyorsun okul 5 yil 4 yil değil. Kaynak İngilizce sadece hoca Türkçe konusuyor tek farkı o full ingilizce okullardan. Sinavlar falan İngilizce.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sic Mundus Creatus Est kullanıcısına yanıt
    Evet çap ya da yandal yapan çok var okulda.

• double or nothing kullanıcısına yanıt
    Ceng ya da ee ciler çap yapıyor mu genel olarak yapıyorlarsa hangi bölümden yapıyorlar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Hocam anladığım kadarıyla ingilizce bilmeden çıkmıyorsun ama dersler türkçe.

• Cengde cok denk gelmedim hocam, zaten dolu bir program var.

• Yusufk21 Y kullanıcısına yanıt
    Hocam okulda hazırlıkta ingilizce öğretiliyor bölüme gecebilmek icim toefl itp sinavina giriyorsun. Bölümde ise ders kaynaklari sinavlar vs ingilizce. Zaten cengde terimleri turkcelestirmek gibi bir sey söz konusu olamaz. Sadece hocalar dersleri Türkçe konusarak anlatıyor. Akademik kadrolara bakarsan hepsinin yurtdisinda egitim aldığını çalıştığını görebilirsin. Hocalarda yeterli donanım var yani.

Hocam yurtdışı imkanları nasıl

• Hocam bi de kampüs nasıl bilgi verebilir misiniz?

• Ceng de yurtdisi oranı yüksek, apple google gibi sirketlerde çalışanlar var. Oguz ergin youtube kanalında bu arkadaslarla konusmalari vs var. Oguz ergin bölüm başkanı.

Kampüs bilkent odtu gibi büyük değil, ancak gazi lisesinin araziside tobba devredildi yavas yavas Kampüs büyüyor. Güzel bir spor salonu var olimpik havuzlu vs. Yurtlari otel gibi.

• 2016 mezunuyum, soruna cevap vermek isterdim ama tobb etuyu yazmak diye bir icerik olmamali? Bolum hedefin olur sana bilgi veririz. A bolumu icin tobb etu en iyisidir B bolumu icin bilkent en iyisidir..

• theVerge T kullanıcısına yanıt
    Ee düşünüyorum hocam bilgi verebilir misiniz

Hocam endüstri bölümü için düşünüyor arkadaşım o biraz daha özel soru olurdu önce genel bir bilgi edinmek istedi sosyal medyada tobb mezunu kişileri çok göremiyoruz.

Ben bilgisayar mezunuyum ama endustri ile 3 yil ortak calistik liderlik kampi icin websitelerini hazirlamistim. Okulun en keyifli bolumu diyebilirim. Hocalar deneyimlidir dersler orta karar zorluktadir. Mezunlari cok iyi yerlerde calisiyor. Surekli etkinlik duzenlerler aktiflik olarak okuldaki en aktif kisiler endustridedir. Dusuk ortalama ile mezun olani cok duymadim endustride dolu dolu bir mezun olarak cikiyorlar, ilgiliysen kodlama dahi biliyorlar. Kampus alani cok kisitli ama bu onlar icin bir engel degil. İngilizce zorunlu TOEFL vermek gerekiyor ki hayli zor oluyor. TED mezunlari vb. hazirlik atlayabiliyorlar bazen yada bir donem okuyorlar. Mezunlari uluslararasi firmalarda calisiyor genelde, staj yapabilenlerin coguda savunma sanayiinde. Detay sorun varsa bildigim kadariyla cevaplarim. Websitemizde her bilgi var gerci.

Çok teşekkürler hocam siteye bakacağım.

Hepinize basarilar arkadaslar umarim istediginiz yerlere gelirsiniz.

www.etu.edu.tr
    Akademik - Fakülte ve Enstitüler - TOBB ETÜ
    https://www.etu.edu.tr/tr/akademik

• Ingilizcesi 0 birisinin tobb hazırlık geçme şansı nedir?

Hocam elektrik elektroniği sormuştum bende ama görmediniz herhalde

hocam okuldaki iktisat,hukuk gibi bölümler hakkında bilginiz var mıdır? teşekkürler

• Tâlat Paşa kullanıcısına yanıt
    0 ama bir senede yani tobb da verilen hazirlik egitimi sonrasi gecebilirsiniz. yada direk hazirligi dondurup disaridan kursa yazilip gecebilirsiniz. burs durumunuza gore degerlendirilebilir.

• Beyler arkadaşa tobb gelmiyor 4k beklerken 9 geldi konu da doğal olarak kapandı herkese teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.