Şimdi Ara

TOBB ETU'de okuyorum. Yardimci olabilirim. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
3.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Harika bir soru sordunuz. Açıkcası arkadaşlarınız Haziran-Temmuz ayında denizden fotoğraf attığında zorunuza gitmeyecekse 11 ay 40 derece havada ders işlemek çok zevkli olmuyor.
    1. sene 3 dönem, 2.senenin yazında staj var, 3.senenin kışında staj var bir de 4. senenin sonbaharında staj var. Toplam 3 staj. Yani aslında baktığınızda diğer okullar 4 sene okurken sen 3 sene okuyorsun, 1 sene de staj yapıyorsun.
  • hocam peki siz burslumusunuz okulun sitesinde şöyle birşey gördüm mf3 ve mf4 de 2500-5000 arasına 600 tl katkı payı var eem de 2015 yılında tam burslu 3344 taban sıralamayla almış o zaman eem de okuyan bütün tam burslu öğrenciler 600 tl katkı payı alıyor bu doğrumudur?
  • Ben %50 bursluyum.
    600₺ degil de ben o miktari 400₺ olarak biliyorum. Arkadaslarim oyle aliyor hep. Yukseltmislerdir belki bakmadim acikcasi. Ama dogru mantiken hepsi aliyor o parayi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam benimde bazı kotuleyenlerden dolayı kafam karısık.

Merkezi puanla yatay gecis yapacaktım tobb etu de bu imkan yok herhalde sitesinde herhangi bir sey yazmıyor.

Itü olmazsa mecbur seneye kalacagım onun icin arastırıyorum.

• İTÜ olmazsa TOBB ETÜ yazın. Eğitim konusunda hiçbir eksiği yok, aksine daha zor ve daha kalitelidir. Mezuna kalmak riskli. Ben de mezundan geldim, sıralamamı değiştiremedim maalesef. Evren ""Aa bu adam mezuna kaldı hadi yükseltelim şunun sıralamasını." demiyor maalesef.
  • Hocam %50'den Tam Bursluya geçilebiliyor mu ? Şartlar nasıl ?
  • thephantomoftheopera kullanıcısına yanıt
    3 donem ust uste 3.5 ortalama yaptiginiz takdirde. En basit sarti boyle. Detaylari var tabiki 3 donemin toplam kredisinin en az %33'unu almak vs vs.

• Ekonomi bölümü hakkında bilginiz var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.