Şimdi Ara

##### TOBB ETÜ 2014 GİRİŞLİLER TOPLULUĞU ##### (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
679
Cevap
15
Favori
22.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: lysmagduru16

Hocam ne kadar sacma varolan birseyin kullanilmamasi

ya zaten halı saha öyle büyük bişey değil.

basket sahası zaten kapalı salon var.
  • Beyler ubuntu ne alaka nereden duyuyorsunuz böyle şeyleri? Ubuntu yüklü gelse elektrikçiler, makineciler ne yapsın? Ubuntu ve windows yüklü geliyor. İşiniz olduğunuzda ubuntuda olmadığında windowsta takılıyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silentscream12

quote:

Orijinalden alıntı: Wace

quote:

Orijinalden alıntı: Toucherleciel

laptop durumu kesin değil mi? ona göre alıp almamayı getirip getirmemeyi konuşacağız,okulu gezerken de sonraki süreçte de konuyla ilgili bilgi almadım

Ben sadece okuduğum şeyleri söylüyüm net bir bilgim yok.
    Laptopları fujitsu veriyormuş son dönemde öncesinde de vestel.Türk markalarının yaptığı laptoplardan hayır geleceğini hiç sanmıyorum.Muhtemelen bu sene de yine bir Türk markasıyla anlaşılır.TOBB kimle anlaşırsa o veriyor laptopları.Bilgisayar mühendisi bir arkadaş üstte laptoplarda ubuntu olduğunu yazmış ama sadece bilgisayar mühendislerinde mi bu sistem var yoksa hepsinde mi kendisi cevaplarsa bizde bilgilenmiş oluruz.Laptopları Ekimden önce vermezler diyorlardı son olarak.

İçine windows kurmak zor olmasa gerek Ekran kartı intel hd 4000'dir büyük ihtimal. İyi kötü oynanır yani

Windows kurmak mesele değil.Muhtemelen aldığımızda laptoplara format atmayın değişiklik yapmayın içine başka bir işletim sistemi yüklemeyin aman bozmayın etmeyin falan diye 12312312 türlü şey söyleyecekler.Neyse ki kendinde windows varmış.Biz windowsu kendimiz yüklesek garanti kapsamından çıktı falan derler.

• Beyler simdi laptop getircek misiniz 2 laptop birden kullanmayi dusunenler var mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak617

Beyler simdi laptop getircek misiniz 2 laptop birden kullanmayi dusunenler var mi

Laptopların verilmesi Kasım'ı bulabilir deniyordu ben getirmeyi düşünüyorum Kurban Bayramı dönemine geri götürürüm gerekirse şimdilik düşüncem böyle.
  • Okulun sosyal yönünün zayıf oldugunu soyluyor kimle konustuysam bence bu konuyu dh tayfası olarak aşabiliriz. Buluşma felan ayarlayalım . Yıl ıcınde baska etkinlikler de olabilir
  • Aramizdan toefl gecebilen sanirim olmaz veya az olur diyelim belki iyi bilen bir arkadasimiz vardir geri kalanlar olarak ilk gun hazirligin ilk gunu bulusulabilir aslinda.

• 8 i ile 15 i arası 7 günlük bir boşluk var o arada bence bir şeyler yapabiliriz:D
  • Uzun yoldan gelenler yurtta kalir o haftada yakin veya merkezde olanlar yurtta olmayabilirler ama bana her turlu uyar kirikkaledeyim zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: burak617

Beyler simdi laptop getircek misiniz 2 laptop birden kullanmayi dusunenler var mi

Ben sadece kendi alacağım laptop'u kullanıcam ders, proje, oyun, internet vb. için. İçine ubuntu yüklemek sıkıntı değil zaten...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anisotropic -- 31 Temmuz 2014; 18:36:03 >
  • Sosyalligi dert etmeyin bence,cok buyuk hayalleriniz yoksa sikinti da olmaz sanirim,sonucta is bizde biter bu arada ehliyet kursuna gidecek varmi aranizda

• Lucredia kullanıcısına yanıt
    ben gitmeyi düşünüyorum bu sene
  • Ehliyeti aldiydim 1 sene mezuna kaldigim icin alin arkadaslar gun gelir isinize yarar.

• Sosyalligi dert etmeyin bence,cok buyuk hayalleriniz yoksa sikinti da olmaz sanirim,sonucta is bizde biter bu arada ehliyet kursuna gidecek varmi aranizda

• 9 unda giricem sinava hayitlisiyla

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Silentscream12

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Toucherleciel

laptop durumu kesin değil mi? ona göre alıp almamayı getirip getirmemeyi konuşacağız,okulu gezerken de sonraki süreçte de konuyla ilgili bilgi almadım

Ben sadece okuduğum şeyleri söylüyüm net bir bilgim yok.
    Laptopları fujitsu veriyormuş son dönemde öncesinde de vestel.Türk markalarının yaptığı laptoplardan hayır geleceğini hiç sanmıyorum.Muhtemelen bu sene de yine bir Türk markasıyla anlaşılır.TOBB kimle anlaşırsa o veriyor laptopları.Bilgisayar mühendisi bir arkadaş üstte laptoplarda ubuntu olduğunu yazmış ama sadece bilgisayar mühendislerinde mi bu sistem var yoksa hepsinde mi kendisi cevaplarsa bizde bilgilenmiş oluruz.Laptopları Ekimden önce vermezler diyorlardı son olarak.

İçine windows kurmak zor olmasa gerek Ekran kartı intel hd 4000'dir büyük ihtimal. İyi kötü oynanır yani

Windows kurmak mesele değil.Muhtemelen aldığımızda laptoplara format atmayın değişiklik yapmayın içine başka bir işletim sistemi yüklemeyin aman bozmayın etmeyin falan diye 12312312 türlü şey söyleyecekler.Neyse ki kendinde windows varmış.Biz windowsu kendimiz yüklesek garanti kapsamından çıktı falan derler.

Sadece laptopları veriyorlar bir kağıt dolduruyorsun ondan sonra istediğini yap. Kullanıcı hatası olarak bişey yapmadığın takdirde (vurup, kırmadığın takdirde) garanti karşılıyor çoğu şeyi. Okuldan alınan laptopların %40 ı filan anca alındığı gibi orijinal haldedir :)

• Ben alır almaz evdekilere verdim laptopu ekran kartı açısından pek oyunlar açısından iyi değil onun dışında gayet güzel sağlam laptop.

• İngiliz dili ve edebiyatı-Deniz

• Lucredia kullanıcısına yanıt
    Yaziliya bende 9unda girecem direksiyona ne zaman gireriz acaba ? Eylulun ilk haftasi dediler ama net bilgi vermediler

• mdenizetus M kullanıcısına yanıt
    Hayirli olsun hosgeldin

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.