Şimdi Ara

TOBB EE VS MEDİPOL TIP (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
1.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

• Kelimeyi yanlış seçtim tüm okula ödediğin ücreti 1 yıldaki maaşınla çıkarırson yani

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O nasıl olacak hocam :) bitirince medipol'de direk başlamak gibi bir şey yok bildiğim kadarıyla
  • Maaşları gayet iyi o yüzden

Zaten medipoldan mezun olup da büyük ihtimalle ülke dışından başlarsınız diye düşünüyorum. PhD her ülkeye kapıyı direkt açar.

Türkiyede de kalırsa her 6 ayda 1 %5-6lık zam oluyor sen mezun olana kadar 12 kez + hükümet de belirli zamanlar da sağlıklıkçılar ek zamlar yapıyor bunu düşününce daha erken de kapatabilir😬😬

Zaten doğudaki maaşlar daha iyi ilk doğuda başlarsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 9 Temmuz 2020; 22:43:20 >
  • Hocam 17-18 civarı sıralamalar için en iyi burslu tıp medipol'dür diyebiliriz değil mi eğitim ve imkanlar açısından
  • Bilentle medipol😬

• Teşekkürler hocam ilginiz için
  • Ben bu ikiliden edipol tıp seçerdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tobb etü ee tamburs 2016-2020 sorusu olan arkadaşlar sorabilir.

mühendislik mi tıp mı istiyorsun ona bi karar ver önce. ailenin etkilerini çıkarınca gerçek şıkların neler? hangisini yapıyor olmak istersin? ne kadar hedeflerin var? dürüst ol öyle tercih yap. üzülürsün.
  • whatif kullanıcısına yanıt
    Hocam tobb’dan mezun olduktan sonra fena olmayan bir paraya iş bulabileceğimi bilsem 1 dk düşünmem de bu çok arada bırakıyor beni. Yoksa mühendislik istiyorum ama işsiz kalmaktan korkuyorum.

• Ankaratıplı kullanıcısına yanıt
    Hocam bu nasil bir mantık allah askına turkiyedeki kayda değer tüm özel okullarda burslu veya burssuz öğrenci arasındaki tek fark para verip vermemesidir. Bilkentte 4 senedir okuyup da arkadaşlarının burslu olup olmadığını bilmeyen insanlar var lutfen gozumuzde bu kadar buyutmeyelim bu meseleyi

• tıp seç sen
  • whatif kullanıcısına yanıt
    Neden

• Odtü itü boğaziçi bilkent koç sabancı harici yazma

• Dostum bu para mükemmel bir şeyy
  • harbiden lan adama zaten doğuda bi tıp geliyo ama yine de 300-400 bin lira verip özelde okuyo keşke bizim de tek derdimiz tobb mu medipol mu olsaydı :D
  • Taylan durder T kullanıcısına yanıt
    Kapitalist sistemi damarlarıma kadar hissettim
  • adaletsiz dünya işte böbreği satsak bu okulda 1 sene okuyamayız herhalde
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.