Şimdi Ara

TNT ULTRA MUCİZEVİ BİTKİSEL TEMİZLİK SPREYİ YOK BÖYLE BİRŞEY

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
2
Favori
2.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. TNT ULTRA MUCİZEVİ BİTKİSEL TEMİZLİK ÜRÜNÜ özellikle arabası olan ve arabasına değer verenler için vazgeçilmez bir ürün. Sadece araba değil, evde, ofiste ve aklınıza gelebilecek her alanda güvenle kullanabileceğiniz, zararlı kimyasal içermeyen bir ürün. Bu ürünle özellikle aracınızın tavanını, döşemelerini, jantlarını, motorunu ve farda oluşan güneş sararmasını zahmetsizce temizleyebilirsiniz.

    Ürün yerli üretim olup %100 para iade garantilidir. Ben bu ürünün Ankara ana bayisiyim ve bu ürünü pazarlamak isteyen arkadaşlar olursa onlara da bayilik verebilirim.

    Ürünümüzün litre fiyatı Türkiye'nin heryerine kargo dahil 29.99TL'dir. Ürünü satın almak için aşağıdaki linki ziyaret etmeniz yeterlidir. Ayrıca ürünü kapıda ödemeli olarak da alabilirsiniz. Bunun için mesaj yoluyla bana Adınızı Soyadınızı Adresinizi ve Telefonunuzu bildirmeniz yeterlidir. Aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz. Herkese iyi forumlar.
    https://bit.ly/2DdX8vH

    TNT ULTRA MUCİZEVİ BİTKİSEL TEMİZLİK SPREYİ YOK BÖYLE BİRŞEYTNT ULTRA MUCİZEVİ BİTKİSEL TEMİZLİK SPREYİ YOK BÖYLE BİRŞEYTNT ULTRA MUCİZEVİ BİTKİSEL TEMİZLİK SPREYİ YOK BÖYLE BİRŞEYTNT ULTRA MUCİZEVİ BİTKİSEL TEMİZLİK SPREYİ YOK BÖYLE BİRŞEYTNT ULTRA MUCİZEVİ BİTKİSEL TEMİZLİK SPREYİ YOK BÖYLE BİRŞEYTNT ULTRA MUCİZEVİ BİTKİSEL TEMİZLİK SPREYİ YOK BÖYLE BİRŞEYTNT ULTRA MUCİZEVİ BİTKİSEL TEMİZLİK SPREYİ YOK BÖYLE BİRŞEYTNT ULTRA MUCİZEVİ BİTKİSEL TEMİZLİK SPREYİ YOK BÖYLE BİRŞEYTNT ULTRA MUCİZEVİ BİTKİSEL TEMİZLİK SPREYİ YOK BÖYLE BİRŞEYTNT ULTRA MUCİZEVİ BİTKİSEL TEMİZLİK SPREYİ YOK BÖYLE BİRŞEY
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simplycity -- 5 Aralık 2018; 17:59:43 >



    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün





  • Bir adet @sinaaan kullanıcı adlı arkadaşımıza satılmıştır. @sinaaan
    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün

  • Ürünün sitesinde ''Çevre dostudur'' ibareli yazı var ama Herhangi bir ekolojiktir belgesi yok.. Daha doğrusu ne Tse ne de başka hiçbir belge yok. Nasıl güveneceğiz bu ürüne ?

    Birde esas kafa karıştıran bir konu var.. Cevap verirseniz sevinirim.. Bir tek ürün nasıl tüm yüzeylerde aynı etkiyle temizlik yapabilir ?

    Hem taşa sıkıp kirini alacaksınız hemde deriye sıkıp aynı etkiyi göreceksiniz.. Mantık sınırlarını çok fazla zorluyor..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.