Şimdi Ara

Tmler ölsün mü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2017 nin 2014 e yakin gelecegini mantikli bi sekilde aciklayanlar hep mf dersleri uzerinden sonuca variyor. Ulan biz tmler kendimizi 2014 diye kandirirken taklaya gelmeyelim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir edebiyat farkı var edebiyatta 2014ten çok 2015e yakındı belki 2014ten bir tık kötü gelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackberrypink -- 8 Temmuz 2017; 16:0:8 >
  • Hiç sorma hocam, burada herkesin 2014 dediği mf için. Ama çoğu tm'ci, tm için de 2014'e yakın geleceğini söylüyor. Bence sınavlanın 2017 tahmini gibi gelecek. Ama daha kötüsüne de hazırlıklı olmak lazım.
  • Blackberrypink kullanıcısına yanıt
    Ona bile raziyim heryerde 2016cilar turedi zaten gorucez bakalim

• Lord.Hazretleri kullanıcısına yanıt
    Sinavla gibi gelmesine raziyim hocam herkes sinavla kotu diyor ama puangodan bir iki tik kotu bence

• BerkeUlucak B kullanıcısına yanıt
    Ygs faktöründen imkansız zaten.Mat zaten 16dan zordu aksini iddia eden görmedim (çözmedim ama ben 16yı) Coğrafyada çok sağlam sorular vardı bence 2015 2016 çözmüştüm daha zor olduğunu düşünüyorum edebiyat da 2015 derim ama 2014de sınav zorluğuna rağmen yüksek netler yapılmış bu da öğrenci kalitesiyle ilgili bence tam anlamıyla 2014 gibi de gelebilir.Ben ygsde 5kyım 49.75 edebiyat yaptım 4k arkadaşım 44 edebiyat yaptı burada bakıyorum ilk bin bekleyenler 49 falan yapmış.Netler düşük yani edebiyat adına

TM1 için ?

Puango, sınavlaya göre daha iyimser. Bir bakmışız puango gibi gelmiş ama yine de sınavlayı dikkate almak daha iyi olur. Sınavladan kötü gelmesini beklemiyorum ben, çok düşük ihtimal, belki.
  • VurAppiah kullanıcısına yanıt
    Tm3 için yazdım ben tm1 14ten kötü olmaz bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: VurAppiah

TM1 için ?

Matematik etkisi çok yüksek olan bir puan türü için 2014 veya daha iyisi beklemenin hiçbir sakıncası yok ki zannımca öyle gelecektir (TM1)
    Aslinda 2017 edebiyat basitti diyemem ama ben hicbir deneme sinavimda 43 u gecemezken 47.75 yaptim. Bu benim şansim olabilir ama bilemiyorum

Senin şansın ben 50 üstünden 49a düştüm dediğim gibi 4k arkadaşım 44 yaptı biraz da tuhaf bir sınavdı aslında ama bilmiyorum ben ilk bin için en azından 2016 gibi gelmez diye düşünüyorum umarım yanılmam

• Temennimiz puango ama sınavlaya yakın veya biraz daha altı gelmesi en olası gözüken

• Lord.Hazretleri kullanıcısına yanıt
    Insallah puango gibi gelir ama zor duruyo. En azindan sinavla puango arasinda bisey gelir.

Umarim dostum Insallah hersey gonlumuzce olur

Benim de 4k arkadaşım 44 yaptı aynı kişiden mi bahsediyoruz yoksa?
  • 2016 Edebiyatı sınavdan bir gün önce çözdüm 1 Y yaptım . Ah ulan keşke 2016 da girseymişim dedim kendi kendime sınava girdim edebiyat 5 yanlış geldi (4 ü türkçe) hem türkçe bölümü hem edebiyat bölümü bariz daha zordu 2016 dan sıralamalar 2014 e göre gelir mi bilmem ama 2016 dan kesinlikle iyi gelir diyebilirim
  • olabilir hangi şehirdensin
  • 2014 un edebiyati ve matematigi daha mi zordu daha mi kolaydi bilen var mi

İstanbul Sarıyer.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.