Şimdi Ara

Tmci için ygs fen kitap önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar konu anlatımlı ve soru bankası önerilerinizi bekliyorum. çoğu kişi fem simetri önermiş ama temeli olmayan biri simetriden çalışabilirmi emin değilim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Boşver fen çalışma onun yerine git lys matematik yada edebiyat çalış daha fazla faydasını görürsün

• Dostum sacmalama git ozet kitap al yeter.Otur ygs lys mat kas.Edb ye bak tmcisen.
    2085. oldum dinle tavsiyelerimi :)
    Obp sikinti olmasa 1440 di o ama neyse.Pc ye gecinxe sonucumun ss sini koyarim.Malum no ss no guven :)

• Okanius kullanıcısına yanıt
    Şuan mat geo çalışıyorum ekstra günde 1 saat edebiyat

• quote:

Orijinalden alıntı: rocky123

Arkadaşlar konu anlatımlı ve soru bankası önerilerinizi bekliyorum. çoğu kişi fem simetri önermiş ama temeli olmayan biri simetriden çalışabilirmi emin değilim.

Tm1den tercih yapmayacaksan bosuna calisma. Çöp.
    Gecen sene bu konudan ben de bol bol acardim. Anladim ki onu calismak yerine turkce ve sosyali fullemek daha mantikli. Hele de bu sene ygs 2016yi dusunursek 2017 ygs zor olacaktir. Bu yuzden fen calisma bosuna. Turkce ve sosyalin kat sayisi yukselirse daha iyi cekersin fene gore.

• Sadece deneme çözerken yanlışlarını tekrar ettiğin takdirde kitapsız,testsiz 20-25 tane yaparsın zaten.Çok basit ve sıralamada çok işe yarıyor boş bırakanlara gülüyorum
  • Bence turkce bak edb bakacagina edb icin cok erken.Fen icin son 1 ay kimya biyo icin ozet kitabi alirsin yeter.Mat geo tr kas (ygs).Temelin varsa +1 saat trigo turev bakabilirsin.Cok isine yarar asina olman.
    Edit sonuc:http://hizliresim.com/81j63W

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Okanius -- 22 Temmuz 2016; 0:34:04 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    fizik lys kitap önerisi
    10 yıl önce açıldı
    Tyt Matematik Deneme Önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Lys sayısal kitap önerileri ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: rocky123

Şuan mat geo çalışıyorum ekstra günde 1 saat edebiyat

Edebiyattan simdiden ezberle falan ugrasma. Konularin ustunden gec sadece unutmamak icin. Ezberi son aylara birak ne olsa yetisiyor mat yetistigi surece. 1.6k biri olarak soyluyorum. Mati simdi hallet, ben yazin hallettim 47-3 geldi 15 dk da artti sinavda, hatta full olmamasi icin hicbir sebep yoktu. Neyse sen dinle tavsiyelerimi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi takanze -- 21 Temmuz 2016; 22:07:49 >
  • dostum derece istemiyorsan denemelerindeki yanlışlara bakman yetecek
    zaman kaybetme bence lys mata başla onun yerine
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.