Şimdi Ara

(TM3)TERCİH SONUÇLARI (20-24 temmuz düşünüyorum) İLE TAHMİNLER KARŞILAŞTIRILACAKTIR. YORUM YAPANLARI BEKLERİZ. (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
905
Cevap
7
Favori
12.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tm 3'teki sayısalcı sayısı halen fazla. azımsanacak gibi değiller.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stormxxxx -- 11 Temmuz 2015; 2:12:51 >
  • noxyyprom N kullanıcısına yanıt
    Hocam gazi ve marmarada 2.000 lik kayma olabileceği için sınırdasın gibi duruyor.İstanbul iö için %70 ama bazı tahminlere göre 3.000 lik de bir artış olabilir.Bu yüzden aralarında en yakını istanbul iö gibi duruyo.Alternatif yazardım senin yerinde olsam kritik noktadasın çünkü.Tabii bir daha hazırlanmak istemiyorsan.Başarılar tercihlerinde...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • stormxxxx kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum hocam size .

• quote:

Orijinalden alıntı: EmekliKomiser

Puanların birbirine yaklaşmasıda bir şey ifade etmezki.Geçen sene kaç kişi varsa o kadar kişi var.Yani adam bana 1 puan da fark atsa 50 puanda fark atsa o adam girer.Sıkışmanın bi anlamı yok bu saatten sonra.Sıkışma durumu ygs den sonra varsa etki yapar.Ygs de 40.000-100.000 arası sıkışma vardı puan olarak millet çok ilerilere çekti sıralamasını ama lys sonucunda şu an herkesin bir sıralaması var.Geçen seneki gibi herkes tercihini yapacak.Bizi etkileyecek etmenler ise sıkışma değil puan türü değişimi ve kontenjanlar olacaktır

Demeye çalıstıgım sıralamalardaki tmci sayısı artması.Yani normalde ankara hukukun sıralamasının 6900 sıralamaya sahip olmaması lazım ama bu oluyor.Peki bunun sebebi ne?Cevap:İlk 7bindeki kişilerin çogunlugunun sayısal olması sıralamayı düşürüyor bu kadar basit.

• laziko61 L kullanıcısına yanıt
    Hocam ilk 7.000 deki sayısalcılar her şeyi yapan tayfadan bu senede çıkmaz aradan yani.Tm3 değişimi sayısalcıları elbetteıkarır ama ne kadar çıkarır hangi aralıktan çıkarır bu önemli.Bakacak olursak 15.000-25.000 arasını çıkarmıştır ve hepsini de değil.Tabii sana göre öyle olabilir.Teşekkürler yorumun için.

• quote:

Hocam ilk 7.000 deki sayısalcılar her şeyi yapan tayfadan bu senede çıkmaz aradan yani.Tm3 değişimi sayısalcıları elbetteıkarır ama ne kadar çıkarır hangi aralıktan çıkarır bu önemli.Bakacak olursak 15.000-25.000 arasını çıkarmıştır ve hepsini de değil.Tabii sana göre öyle olabilir.Teşekkürler yorumun için.

Ben teşekkür ederim.

• Tabii her sıralama aralığından çıkmıştırda elle tutulacak kadar değil yani.Yoğun olarak çıkarıldığı yer önemli.

• quote:

Teşekkürler hocam yorumunuz için.Ben bir soru sorayım o zaman.Tm3 sıralamam 13.950 marmara iö gelir mi?

Geçen seneki sıralamaları bilmiyorum. Geçen yıl en son kaçıncı girmiş? Tahminim ilk 10-15000 için 2000-2500 kişi öne atacaktır okulun sıralaması. Ona göre hesaplayın. Ankara Hukuk atıyorum geçen sene 7000 ile kapatmışsa bu sene 4500-5000 ile kapatacaktır. Marmara Hukuk iö atıyorum 14000 ile kapatmışsa 11500 civarı ile kapatacaktır.
  • QRX kullanıcısına yanıt
    16.600 ile kapatmış hocam.

• EmekliKomiser E kullanıcısına yanıt
    Banada gazi ve marmara zor gibi geliyor marmara i.ö de yazdım arkalarına sanırım en kötü o olur.Ne dersiniz ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • noxyyprom N kullanıcısına yanıt
    O kesin olur ya bence.Ama son karar senin arkasını boş bırakmazdım ben olsam.Ne de olsa burası Türkiye...

• Up

• uantakya U kullanıcısına yanıt
    E leken hayye 😄 int?

• MWhite M kullanıcısına yanıt
    Hocam sende sıralamanın en çok oynayacağı aralıktasın.Birinci öğretim zor ama ikinci öğretim kesin gelir.Düşün bi derim.Karar senin.İstanbulda okumaksa amacım boşta kalmazsın.Başarılar...

• Up

• Up

• Çukurova hukuk 5.500 den fazla düşer mi acaba ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ötedeoyna kullanıcısına yanıt
    Hocam ne yaptın en çok ilerleme orta sıralarda olacak.Çukurovada 5.500 gerileme olması için ist marmara gibi üniversitelerin 7.000-8.000 ilerlemesi gerekir.Sen girmiş kabul et kendini içini ferah tut.Başarılar...

• Hocam 25k daki bir üniversite kaç tahmini olarak kaçtan alır bu sene?

• batubinikk kullanıcısına yanıt
    Yerinde sayar bence. Yani taş çatlasın 400-500 kişi oynasın aralık olarak 24.500-25.000 diyebilirim.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.