Şimdi Ara

Tm2 den tm3 e gecen bolumler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler herkese merhaba. Biliyorum sinavin aciklanmasina az kaldi ama uyku uyuyamiyorum, cok zor durumdayim.

Gecen sene Abant izzet Baysal Uni Ulus. Ilis. -İÖ- tm2 den 269 binden almis, benim tm3 siralamam 262 bin. sizce girme sansim yok mu ? Biliyorum siralamam cok kotu ama garsonluk yaptigim icin derslere fazla vakit ayiramadim ve bu istanbul'dan gitmek istiyorum artik. Tecrubeli arkadaslar eger bu konuda bilginiz varsa yorumunuzu eksik etmeyin. Simdiden tesekkurler

Not: Beyler mezuna falan kalamam 96 dogumluyum bu benim son şansım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TB96 -- 9 Ağustos 2016; 20:52:03 >

• Up up up
  • upupupuup
  • upupupupp
  • quote:

Orijinalden alıntı: TB96

upupupuup
    o sıralamalar çok değişken oluyor ama büyük ihtimal gelir
  • upupupuppu
  • old yeller O kullanıcısına yanıt
    Dostum gelirse soz veriyorum sana cok guzel bir mekanda yemek ismarliyacam.
  • gelmezse ölelim yani sjsjsjd
  • SistemAşığı S kullanıcısına yanıt
    Insallah be dostum. Salim Unsal diye bir hoca var onun tablosuna falan baktim da tm3 den 252 bin siralamadan falan alir diyor, o yuzden korkuya kapildim
  • upupupup
  • quote:

Dostum gelirse soz veriyorum sana cok guzel bir mekanda yemek ismarliyacam.

inşallah gelir hocam. yemek sözünü unutmam haberin olsun
  • TB96 T kullanıcısına yanıt
    Ona kalırsa ben de istediğim yere giremem😂
    Tamam dostum soz verdim zaten. Garson oldugum icin cogu mekani bilirim. en kralindan bir yere goturucem seni
  • SistemAşığı S kullanıcısına yanıt
    Insallah dedigin gibidir dostum. Adam u islerle yillardan beri ilgilendigi icin korkmamak elde degil :)
  • quote:

Tamam dostum soz verdim zaten. Garson oldugum icin cogu mekani bilirim. en kralindan bir yere goturucem seni

saolasın dostum bölüme baktım da sıralaması git gide düşüyor zaten 2014'te 247bin 2015'te 268.000 küsür ile almış. bu sene edebiyat kolay olduğu için tercih yapmayacak çok fazla sayısalcı var tm3'te. ben hayırlı olsun diyorum
    Kardesim icime su serptin vallahi. Pek bilgim olmadigi icin buraya yazma ihtiyaci duydum, sen de bolume bile bakmissin. senin siralamalarin falan nasil, istedigin yere giriyor musun
  • TB96 T kullanıcısına yanıt
    hocam ben 30bin oldum. gelirse kocaeli gelmezse sakarya pdr gidicem çok büyük bi aksilik olmazsa.
    Helal olsun sana be, 10 numara siralaman var. Ama sakarya daha iyidir emin ol. Sakaryalı oldugum icin biliyorum. Bozuk insanlari olsa da ( her yerde var) genel olarak insani iyidir. Sosyallik acisindan da guzel bir memleket.
    Ama egitim hakkinda en ufak bir bilgim yok maalesef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TB96 -- 9 Ağustos 2016; 21:16:47 >
  • upupupupup
  • quote:

Helal olsun sana be, 10 numara siralaman var. Ama sakarya daha iyidir emin ol. Sakaryalı oldugum icin biliyorum. Bozuk insanlari olsa da ( her yerde var) genel olarak insani iyidir. Sosyallik acisindan da guzel bir memleket.
    Ama egitim hakkinda en ufak bir bilgim yok maalesef

iyi dileklerin saol kardeşim. valla hangisi daha iyiyse o gelsin ikisinden birisi olduğu sürece problem yok
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.