Şimdi Ara

Tm1 700 dan 300 k ya çekilir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 0 dan başlayıp çalışmıştım bu sene fakat umduğum gibi geçmedi sınav ygs 6 720 k geldi maliye bölümü istiyorum 300 k dan alıyo istediğim yer sizce çok mu zor 720 k dan 300 k ya çekmek ?

• Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ipupup

• Cekersin hocam basarilar

• Kardeş 200'e bile çekersin çalışırsan

• Kimisi diyo en fazla ygs puaninin yarisi kadar cekilir diye ondan dedim 0 dan edebiyat ve mat icin kitap tavsiyeniz olur mu peki

• Dostum aldirma onlara. Mat tam olarak bilmiyorum ama edebiyattan limit veya yayin denizi konu anlatimi alabilirsin. Soru bankasi olarak yayin denizi ve palme oneririm basarilar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BU NETLERLE KAÇ K OLUR?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • En fazla Yarısı kadar çekilir diye bi şey yok, 1milyon yapıp 300k'ya çeken de var, 250k'dan 20k'ya çeken de. Sen sağlam çalış, gerisi kolay. Kitap için de limit edebiyat el Kitabını yala yut, soru Bankasını da çöz

• Limit edebiyat el kitabi aliyorum yanina soru bankasini limit mi aliyin palme veya yayindenizi mi aciil kitapcidayim

• Lys Matematigim de 0 fasikul soru bankasi onerisi istiyorum

• Covboy0606 kullanıcısına yanıt
    Fasikül değil ama körfez mat 2 soru bankası kolay orta gibi bir şey çözüm dvdsi var bunu alabilirsn fasikül önerisi olarak gür yayınları öneriyorlardı ama bir fikrim yok yani forumda gördüğümü sana önerdim.
  • arkadaşlar körfez mat2 dvdli soru bankası aldım. edebiyat konu anlatımı için Limit el kitabı aldım soru bankası olarak palme aldım birde güray küçük polinom fasikülü aldım her mat konusuna fasiküllerini almayı düşünüyorum güray küçük ün nasıl sizce kaynaklar yeterli mi amacım edebiyat 35 matematik 10 net
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.