Şimdi Ara

tm sıralamam daha iyi gelecek galiba

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çözdüğüm bütün denemelerin netlerini puanza türevi sitelere yazdığımda tm sıralamam çok daha iyi geliyor. Buda ister istemez 'ya tm sıralamam çok iyi gelirse acaba tm den tercih yapar mıyım' diye düşünmeye itiyor beni. lys fen çalışırken bunca çalışma boşuna gidecekmiş gibi düşünüyorum.. acaba çalışmasam mı??

• Edebiyatin iyimi edebiyat iyi değilse hic bulasma bence hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MariJuann

Edebiyatin iyimi edebiyat iyi değilse hic bulasma bence hocam

zaten bildiğim kadarıyla 15 20 tane paragraf soruyolar. ygs den sonrada 3 ay kalıyo. bu 3 ayda 40 net falan çıkmaz mı ki. lys 1 durumum iyi sayılır bu arada.
  • mezun60 kullanıcısına yanıt
    40-45 arası çıkartırsın.
  • derece icin 3 ay yetmez edebiyatta +40 için belki yeterde
  • sen ne diyon o 3 ayda 50 bile vurursun edebiyatın bi numarası yok ki
  • @KNO3 dereceden kastın ne? ilk 100 mü?

@intexo @kwameister
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mezun60

@KNO3 dereceden kastın ne? ilk 100 mü?

@intexo @kwameister

5 bin için falan edebiyat +50 gelmeden sanmıyorum, bu arada arkadaş bi numarası yok demiş ama öyle değil o iş, bugün ezberlersin yarın uçar gider. kısa dönemli bellekte tutulur bu tarz bilgiler, kalıcı değildir. temel lazım her gün tekrar etmen lazım .
  • Al işte 5bin için 50 edebiyat demiş Ya yok kardeşim bak 40-45 dedim düzgünce çalışırsan 45+ bile gelir türkçen iyiyse.Ayrıca 50+ edebiyat ile mat2si iyi olan biri 5bini rahat yapar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KNO3

quote:

Orijinalden alıntı: mezun60

@KNO3 dereceden kastın ne? ilk 100 mü?

@intexo @kwameister

5 bin için falan edebiyat +50 gelmeden sanmıyorum, bu arada arkadaş bi numarası yok demiş ama öyle değil o iş, bugün ezberlersin yarın uçar gider. kısa dönemli bellekte tutulur bu tarz bilgiler, kalıcı değildir. temel lazım her gün tekrar etmen lazım .

çok abartmışsın bence. az önce puanzaya girdim , sınav geçen seneki gibi olsa :
    ygs 20 k gelse

mat 40
    geo 20
    edeb. 40
    coğrafya 12

tm sıralama 2000 civarı geliyo

• Arkadaş haklı.
    40 matematik 40 edebiyat yazmışsınız doğrudur. Peki geçen sene kaç kişi +40 yaptı mat2'de bunu da unutmayalım.
    Bence de ilk 5k için işini garantiye almak isteyen birisi 45 edebiyat zorlamalı +50 gelse de çok iyi olur bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: svshatay26

Arkadaş haklı.
    40 matematik 40 edebiyat yazmışsınız doğrudur. Peki geçen sene kaç kişi +40 yaptı mat2'de bunu da unutmayalım.
    Bence de ilk 5k için işini garantiye almak isteyen birisi 45 edebiyat zorlamalı +50 gelse de çok iyi olur bence.

ygs den önce mat 2 konularını bitirip soru bankası çözersen lys den sonrada bolca deneme çözersen neden olmasın ??
  • mezun60 kullanıcısına yanıt
    Al işte 5bin için 50 edebiyat demiş Ya yok kardeşim bak 40-45 dedim düzgünce çalışırsan 45+ bile gelir türkçen iyiyse.Ayrıca 50+ edebiyat ile mat2si iyi olan biri 5bini rahat yapar.
  • Sayisalda iyi derece yapanlarin cogunun tm siralamasida iyi oluyo zaten ,bence fen calis

• intexo kullanıcısına yanıt
    aynen öyle
  • Sayisalda iyi derece yapanlarin cogunun tm siralamasida iyi oluyo zaten ,bence fen calis

• quote:

Orijinalden alıntı: Centaureea

Sayisalda iyi derece yapanlarin cogunun tm siralamasida iyi oluyo zaten ,bence fen calis

ygs fenden bahsetmiyorum.
  • Sen mattan 40 ustu yaparsan suan edebiyattanda 30 tane yaparsin hic caliamasan yani yine guzek bi derece gelir.Tn senin icin kolay diyorum tm den istedigin bi bolum varsa birak mf yi tmde derece yaparsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Centaureea

Sen mattan 40 ustu yaparsan suan edebiyattanda 30 tane yaparsin hic caliamasan yani yine guzek bi derece gelir.Tn senin icin kolay diyorum tm den istedigin bi bolum varsa birak mf yi tmde derece yaparsin.

çocukluktan beri hep mühendis, pilot vb mesleklerde hayal ettim kendimi. yani başka bir şey düşünmedim hiç. ama şuan bi taraftan da gelecek kaygısı oluştu yani mf de 10 k ya giremezsem maddi ve manevi açıdan hayallerim çöpe gidecek. onun için bir 2. plan olarak tm den bölüm yazabilirim diye düşünüyorum. dediğin gibi sayılsalcılar için tm de iyi sıralama yapmak daha kolay.
  • Bende geçen sene 30 K gelince ygsde tm sıralaması edebiyata girdim hiç çalışmadım ama edebiyat hobimdi bildiğim çok şeyler vardı baya 40 net yapabildim. Bizim gibiler şu yazı hangi yazarındır vs sorularını hiç yapamıyorlar haberin olsun. onlar dışında çözülmücek soru yok. LYS coğrafya zaten ygsdende kolaydı 21 doğrum vardı. Yani ilgin varsa edebiyata tanıdığın insanlar yazılar daha önce ilgilendiğin akımlar vs varsa hiç zorlanmaz 3 ayda 45+ yapabilirsin
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.