Şimdi Ara

TM SIRALAMALARI 2010 GİBİ OLAMAZ AÇIKLAMALI (MEZUNUM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba 2 kere lys tecrübem var 2013 2014 olmak üzere bu arada şu an itüde okuyorum bölüm değiştirmek için bu sene tekrar girdim. 2016 sınavına dair tespitlerim :
    Matematik : 2013 veya 2015 gibi değil ama 2014 ile arasında uçurum yok. O sınavda bence kesinlikle süre daha rahat yetişiyordu. 2010 ile ise karşılaştırmak çok mantıklı değil çok fazla olmasa da arada bariz bir fark var bence.
    Geometri : Bu konuda yorum yapmayacağım geometrim çok iyi değil.

Gelelim asıl konuya : 2010 Edebiyatı ve Coğrafyası
    2010 lys edebiyat ve coğrafya tam anlamıyla fiyasko kolaylık açısından. Net ortalamalarına baktığınızda aradaki bariz farkı görebilirsiniz. 2010da tam 36 bin kişi 45net üstü yapmış edebiyattan. Bir daha böyle bir sınav gelmesi imkansız. Son 3 lys düzeyinde gelecek az çok ve örnek olarak 2012 de edebiyattan 45 üstü net yapan kişi sayısı sadece 5300. Aradaki farkı anlamışsınızdır. Gelelim coğrafyaya, coğrafyada 20+ neti çok iyi bir net kabul ediyoruz son yıllarda. 2010da 15 bin kişi bu barajı geçmiş. 2012de ise bu rakam sadece 1200. 2013 ve 2014tede bu iki dersin netleri 2012 civarında.

Bu nedenlerden dolayı 2010 gibi bir sıralama gelmesine imkan vermiyorum. Aldığınız puanlara 8-13 puan ekleyip o puanın 2010 yığınsalına bakmanız daha doğru olacaktır.
    Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertwade3 -- 20 Haziran 2016; 1:30:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Adamsin be

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 45 üstü yapan 5300 kişi sırf forumda herkes 50 üstü diye dolaşıyor burda 45 edebiyata kötü diyen gördüm geçenlerde
    Buraya takılmamak lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akpaha -- 20 Haziran 2016; 1:40:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • akpaha kullanıcısına yanıt
    45 üstü edebiyat bu sene iyi yerlere getirir diye tahmin ediyorum. Şu an tmcilerde gerçekten saçma bir endişe mevcut.

• Up up

• 2010 sıralamamızı hangi siteden görebiliriz?
  • bence adam haklı her sey edebıyata bakar edebıyat cok kolay olursa 2010 bakarız zor olursa 2014
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Masterkan kullanıcısına yanıt
    ''2010 ösym puan dağılımı'' yaz google a. ilk çıkanı indir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.