Şimdi Ara

TM NETLERİMİZ VE HUKUK KARŞILAŞTIRMALARI (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
572
Cevap
10
Favori
33.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Gelirse sana Ankara'da bir yemek borcum olsun hocam 😀

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam helal olsun forumda yemin ediyorum tek tutturan sizdiniz inşallah tercih şyinde de siz olursunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: enes120710

Hocam helal olsun forumda yemin ediyorum tek tutturan sizdiniz inşallah tercih şyinde de siz olursunuz
    teşekkürler kardesim. herşey gönlünce olsun.

• Sınavım kötü geçtiği için tek umudum bu konudaki tahminlerin tutmasıydı ve tuttu. Tercih tahmini varsın tutmasın bu karışık sınav sisteminde sıralamaları tutturdun ya efsanesin hocam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • afbtekno kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/demokrasi-hukuk-yazanlar-bu-baslikta-toplaniyor--134626104#134626104
    Arkadaşlar şu başlığa da bakabilir misiniz rica etsem
  • quote:

Orijinalden alıntı: xabier alonso olano

Sınavım kötü geçtiği için tek umudum bu konudaki tahminlerin tutmasıydı ve tuttu. Tercih tahmini varsın tutmasın bu karışık sınav sisteminde sıralamaları tutturdun ya efsanesin hocam.
    teşekkürler kardesim. sınava sürekli giriyorum matematikciyim birazcık türkçe edebiyat çalışıp sınava girdim. öğrencilerimle beraber sonuçları degerlendirince böyle bir çalışma yapayım dedim. fena olmadi. faydalı olduysam ne mutlu .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afbtekno -- 26 Ağustos 2018; 10:36:27 >
  • 10800 sıralamaya sizce 10200lük hukuk gelir mi

• quote:

Orijinalden alıntı: blairlairy

10800 sıralamaya sizce 10200lük hukuk gelir mi
    şakamı bu 4k dan yazmaya başlamışsındır umarım.

Yazdım yazmasına ama 11 12klık yerler gelmez diye korkuyorum 24kya kadar yazdım listeye

• quote:

Orijinalden alıntı: blairlairy

Yazdım yazmasına ama 11 12klık yerler gelmez diye korkuyorum 24kya kadar yazdım listeye
    rahat ol kasma ben tabloyu şunun için yaptım. kilanc ve avşar biraz tedirgin davranmışlar baktım mimikler ve grafikler ne sis yansın ne kebab der gibi 46k yi 32k ya çekiyorlar dahada iyi olabilir diyorlar felan filan. NETLIK YOK. DEMEKKI BURADA BIR BEKLENTI VAR. EĞER SANIN ONUNDEKI MF CILER BIR CILGINLIK YAPIP HUKUK YAZMAZSALAR SEN 5 YADA 6K YOLCUSUSUN. hayırlı olsun. yazsalar bile en kötü ihtimali diyorum 9k

Diyelim ki 10k da 5k sayısal var bunların yüzde kaçı hukuk yazar sence?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nurullah234 -- 26 Ağustos 2018; 10:54:4 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nurullah234

Diyelim ki 10k da 5k sayısal var bunların yüzde kaçı hukuk yazar sence?
    büyük şehirlerde tip ve diş isteyipte doğu yada yeni acılan tiplara gitmek istemeyen veyahut aile zoruyla doktorluga mühendisliğe yönlendirilen gençlerin evden kaçarım blofunu yiyen ailelerinin tercih dönemi yapilan hukuk tercihleri görmezden gelinen yaklaşık 1000 kişi diyebiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afbtekno -- 26 Ağustos 2018; 10:59:44 >
    Peki son bir soru benim sıralamama Hacettepe gelme ihtimali yüzde kaç sence
    10.8k

Umarım dediğiniz gibi olur, sizin de her şey gönlünüzce olsun teşekkür ederim 🙏🏻

• quote:

Orijinalden alıntı: Nurullah234

Peki son bir soru benim sıralamama Hacettepe gelme ihtimali yüzde kaç sence
    10.8k
    TM NETLERİMİZ VE HUKUK KARŞILAŞTIRMALARI %90

Hadi inşallah

• quote:

Orijinalden alıntı: PeTeRPaNN

Hocam hatırlamazsınız belki ama 3-4 hafta önce 30-35k erzurum erzincan olur mu diyordum şimdi bana 17k geldi selçuk bekliyorum
    evet çok yoğun günlerdi. tablolara göre tutturduysak süper olmuş. şimdi sıralamalara bakıcak olursam 7k dan başlamışsındır inşallah. iyi sıralama tebrikler.

• Hocam size katılıyordum en baştan beri hatırlarsaniz. 65 bindeyim kaç binlik yer gelir?

• quote:

Orijinalden alıntı: whoisitya

Hocam size katılıyordum en baştan beri hatırlarsaniz. 65 bindeyim kaç binlik yer gelir?
    tercihlerine 25k itibariyle başlamışsan biraz makası açık tutarak linç edilmeyi göze alarak 29-35k arası gelebilir diyorum. çünkü bilhassa senin önünde baya baya mf ci var.

Hocam 20k demokrasi hukuk gelir mi ???
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.