Şimdi Ara

TM NETLERİMİZ VE HUKUK KARŞILAŞTIRMALARI (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
572
Cevap
10
Favori
34.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
13 oy
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam 4-5 ayt mat LYS 2017 de 80 tane soruda 20 tane kek soru vardı buna rağmen 15se bu ayt de 5 tane yi zor söylersin o zaman ilk dediğim gibi 4-5 net anca benim gorüşüm ayt mayın 2017 ye göre baya zor oldugu yönünde Tyt mat geçen seneye göre aynı geçen sene sorular zordu bu sene basit süre yoktu birbirini nötrleyecek bu ikisi yani en son

Tyt mat 2018=YGS mat 2017

Ayt mat 2018>LYS may 2017

Sizce haklı miyim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BENCE STRESE GEREK YOK TYT NETLERİN GAYET GÜZEL. SOSYAL İYİ YAPMIŞSIN TEBRİKLER. BU SOSYAL VE TÜRKÇE AYT EDEBİYATI Yİ AKLAYACAKTIR. BUNUN YANINDA YAPMIŞ OLDUĞUN MAT VE FEN AYT MATEMATİĞİNE DESTEK SAĞLAYACAKTIR. OBP EĞER 80 ÜZERİNDE OLURSA BENCE TYT+AYT = 65+51 GİBİ BİLE DÜŞÜNÜLEBİLİR. BENCE KARANLIK DİİL.

Orijinalden alıntı: enes120710

Hocam 4-5 ayt mat LYS 2017 de 80 tane soruda 20 tane kek soru vardı buna rağmen 15se bu ayt de 5 tane yi zor söylersin o zaman ilk dediğim gibi 4-5 net anca benim gorüşüm ayt mayın 2017 ye göre baya zor oldugu yönünde Tyt mat geçen seneye göre aynı geçen sene sorular zordu bu sene basit süre yoktu birbirini nötrleyecek bu ikisi yani en son

Tyt mat 2018=YGS mat 2017

Ayt mat 2018>LYS may 2017

Sizce haklı miyim ?
    EVET KATILIYORUM. AMA UNUTMA TYT MAT BELKİ ZORLUK DERECESİ OLARAK EŞİT GÖRÜNSEDE GEOMETRİDEN BİZİM HAZIRLANDIĞIMIZ ŞEKİLLİ VERİLİ SORULAR YOKTU BENCE BU FAKTÖR DE TYT 2018İ SIKINTILI BİR SINAV MODUNA SOKABİLİR.
    EĞİTİM TAVSİYESİ DEĞİLDİR. BİLGİ AMAÇLIDIR.
  • Hocam bana cevap vermediniz ama?

Orijinalden alıntı: wistle

Hocam 31.25 edebiyat , 12 matematik.

Hukuk diyerek çıkmıştım yola fakat pek umudum kalmadı.

Obp:82
    UMUDUNU YİTİRME 80 TYT KOLAYMI YAPILIR ZANNEDİYORSUN. MİLLETİN ZAMANI YETMEDİ SINAVIN SON YARIM SAATİNDE YETİŞMEYECEK KAYGISIYLA İŞARET HATASI İŞLEM HATASI YADA OKUMA HATASI YAPAN ONLARCA RAKİP VAR PİYASADA. Bİ KERE SENDEN ÖNCEKİ ARKADAŞLARA DEDİĞİM GİBİ TYT VE AYT BÖLÜNMEZ BİR BÜTÜNLÜK İÇERİSİNDE TYT DEN 15-20 SORUYU ALIP AYT YE DESTEK SAĞLADIĞIMIZDA BU OBP İLE OLAY ŞU POZİSYONA GELECEKTİR. TYT+AYT= 62+53 BU NETLERDE BAN SORARSAN EĞER ESKİ SIRLAMA VE HUKUK İÇİN KONUŞUYORUM 24K-29K ARASINA GİRMEYECEKSE BIRAKALIM GİDELİM BU İŞİ DERİM.

BU ARADA SENİN AYT MAT DA YAPTIĞIN NETLER HANGİ KONULARDAN ŞİMDİ BEN SS LER İLE İLGİLİ KÜÇÜK BİR KARALAMA YAPTIM. SEN EĞER SSLERİ HAFİF HAREKETLİ SORULARDAN YAPIŞTIRDIYSAN HİÇ TEREDDÜT BİLE ETMENE GEREK YOK . UNUTMA SAYISALDAN PUAN VE SIRLAMA HESAPLAMAK TM GİBİ OLMAZ . TM ŞU ANDA KARMAKARIŞIK MİLLET YORUM YAPMAKTAN ÇEKİNİYOR. O SEBEPLE RAHAT KONUŞABİLİYORUM.
    TYT MATEMATİĞİN DE TAHMİNİM 20 NİN ÜZERİNDEDİR. İNŞALLAH İSTEDİĞİN OLUR DİYORUM ZATEN 15 GÜNÜMÜZ KALDI.
    TM NETLERİMİZ VE HUKUK KARŞILAŞTIRMALARI

• Teşekkür ederim hocam.Ayt'de geometrim baya zayıf geldi onun haricinde netlerim limit süreklilik integral ve ilk sorulardan.

Sos 7,5

Mat 30.50

Fen 10.50

Edb-sos 24

Mat 29.50

Obp 78

Hedef 10 k

Sizce kaç k gelir tahmini hocam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Melikizm

Tr 27.75

Sos 7,5

Mat 30.50

Fen 10.50

Edb-sos 24

Mat 29.50

Obp 78

Hedef 10 k

Sizce kaç k gelir tahmini hocam
    12k-15k aralığı bu netlerin hakkıdır derim.
  • 50-60 tyt 45 50 ayt yapan hukuka gidecekse ilk 10 k daki sayısalcıların ortalama 90 110 tyt 32-38 ayt matla tm sıralamasında ilk 30 k da olacaktır.O zaman hukuk sıralamaları 10 12 k geri gelir mantıksız geliyor bu tahminler çok iyimser.

Orijinalden alıntı: YksAğlattı

100 tyt netim var. Ayt de de edeb. 11,5 mat 33,25 obp 95,84 kaç k gelir sizce?
    ayt neden bu kadar düşük geldi anlamadım. ama bu tyt ve obp ile rahat olmalısın bence beklentin nedir ilk 15k da bir yer varmı hedefinde.

Orijinalden alıntı: lebowski14

50-60 tyt 45 50 ayt yapan hukuka gidecekse ilk 10 k daki sayısalcıların ortalama 90 110 tyt 32-38 ayt matla tm sıralamasında ilk 30 k da olacaktır.O zaman hukuk sıralamaları 10 12 k geri gelir mantıksız geliyor bu tahminler çok iyimser.
    neden 82 ygs ve lys de 35 matematikle hukuğa giderken ilk 20k larda sonuçlar beliriken çok mantıksız değildi ama diilmi. daha öncede söyledim tekrar edeyim. sıralamaları öğrencilerimiz ve netleri belirler.

Orijinalden alıntı: mitya karamazov

Bu mesaj silindi.
    hayırdır arkadaşım bir sorununmu var bu foruma yazmak zorunda diilsin. kasma kendini. burası hakaret yada küçümseme amaçlı bir forum sayfası diil.

Orijinalden alıntı: mitya karamazov

Bu mesaj silindi.
    bu konuda çok derin bir bilgiye sahipsin anlaşılan. paylaş aydınlanalım. ben sınav sonuçları açıklandıktan sonrada senin gibileri bu sayfalarda çok arıyorum ama geneli sırra kadem basıyorlar. YORUMLARI KÜÇÜMSEYECEĞİNE SEVİYELİ OL TABLO AT GÖRELİM ELEŞTİRİLERİNİZ YORUMLARA OLABİLİR ŞAHISLARA HAKARET YADA KÜÇÜMSEYİCİ TABİRLER KULLANAMSSIN.
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.