Şimdi Ara

TM İLK 5 K DURUM DEĞERLENDİRME

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
2
Favori
555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konular ne alemde arkadaşlar? netler artıyormu ?

• valla limit tgden sonra tüm çalışma sistemimi şöyle bi gözden geçirdim de nisana kadar tüm konular bitmeli daha sonra full limit tg tarzı orijinal denemeler çözülmeli

limitte 65 tyt 57 ayt yaptım sonra artık çok fazla tyt çalışmamaya karar verdim(şu an sadece kimya biyoloji konu anlatım çalışıyorum diğerleri deneme) sınavda 70 75 net işimi görecektir zaten tyt için

asıl iş aytde mat zaten 26 27 civarında bu hafta türeve başlayacağım türev integral ve pkob 0 şuanda nisan gelene kadar inşallah tüm konuları bitirip detaylıca tekrar ederim sonrası yine deneme zaten

geometride üçgen dörtgen bitti çember ve katı cisim kaldı analitik de var ama analitikde temelim sağlam o yüzden çok fazla zamanımı yemeyecek o konu

edebiyatta da cumhuriyette şiir bitti sadece roman tiyatro öğretici metin duruyor onlara da başlıcam yakında ama asıl mesele önceki konuları sağlamca oturtmak hepsinde yeterli bilgiye sahibim aslında ama tek eksik bi kısım kalmasın diye bütün konuların üstünden hızlı bi şekilde geçicem

geriye ayt coğrafya ve tarih kalıyor onlara da hiç başlamadım ama ortalama zorlukta bi sınavda 16da 14 falan geliyor 9 10 11 iyi geçti çünkü

• bende durumlar böyle hocam inşallah planladığım gibi olursa 70 tyt 70 ayt 92 obp ile 1k dayım sen ne durumdasın ?
  • hocam bende 70-80 tyt işimi görecektir 65+ da ayt istiyorum edb sos 35+ lerde mat daha 25lerde sizin gibi onu 30+ çekersem inş 3k girerim diye umuyorum.
    Geoda aynı yerdeyiz matta benım Integral bıtmek uzere o kaldı
    Sözelleri geçen sene cok sağlam hallettim bu sene bakma gereği duymadım deneme üzerinden gıdıyorum.
  • savcınız kullanıcısına yanıt
    hocam sözele aman güvenme :d bi hafta bakmasan uçup gider hepsi tabi senin sözel hafıza sağlamdır böyle dediğine göre bu arada mezun muydun yoksa 12 mi
  • mezun hocam tabı oynuyor ama 30 altı gormedım hıç
    anladım hocam ama 37 38 e çivilesen matematikte de 32 32ü görürsen ortalama bi tyt ile çok iyi bi sıralama gelir,bu arada türev ve integrali nerden çalıştın ben limiti malumdan bitirdim ama türev integralini beklemicem kafamda eski kaf4ü okuldaki hocamla ayıklayıp ordan çalışmak veya yahya tan var sen ne önerirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Hocam netleriniz iyi girersiniz umarım ben de şuan
    34-35 tr
    27-33 mat
    15-18 sosyal
    7-12 arası fen
    Ayt de ise şuan toplam 45-50 civarı 12 yim sizce 3k nin oluru var mı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tesla Hayranı T kullanıcısına yanıt
    o tyt matınıza güvenmeyın bı bakarsınız sınavda patlarsınız hocam ayt odaklı çalısın matı 30+ya çekmeye bakın bı 30+ edb da yaparsanız çok rahat olacaktır.
    Orası öyle hocam tyt kısmı süre vs çok sıkıntılı bundan sonra tyt genel deneme+ full ayt çalışmayı planlıyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • siz mezunmusunuz?
    geçen sene Behzat limit yaptım bıraktım bu sene lti yi behzattan yapmadım nette bir sürü anlatan hoca var bence hepsi aynı şeyı dön dolaş soyluyor onemlı olan 3-4 kaynaktan soru çözmek.
    yok hocam ben 12 yim o yüzden türev integralle ilgili en ufak bilgim yok gerçi türevin giriş kısmını biliyorum sayılır ama yine de bu konularda soru kaçırmayacak seviyeye gelmem lazım limiti malumdan bitirdim üzerine bir de bilgi sarmal çözdüm denemelerde soru kaçmıyor nerdeyse, aynısını türev integrale de yapmam lazım.Bana kalırsa malum kadar detaylı anlatan yok diğer konuları geçtim ama lti için çok sağlam anlatıyor o yüzden eski kaf4 kafamda ilk sırada ama o olmassa da yahya tandan halledip apotemilere girişirim bi de bilgi sarmal 3d falan çözdüm mü bu iş biter heralde
  • Tyt Türkçe 35+, Mat 25+, Sosyal en düşük 15 ama genelde 18 19, Fen max 2

Ayt Edebiyat 15 üstü, genelde 20 civarı (Eksiklerim: Divan, halk edebiyatı -ama 10. sınıftan az da olsa hatırlıyorum şansa bağlı yapabiliyorum denemelerde- ve cumhuriyette roman -az kaldı bitiyor o da-)

Tarih 5 üstü, inkılap iyi, osmanlı az kaldı bitecek. Tarihte en büyük eksiğim ilk türk devletleri ve ilk türk islam devletleri, yani ilk konular. Onları da çalışacağım osm. bitince. Daha 1 hafta oldu şöyle bir yöntem izliyorum: her gün çalışmaya başlamadan önce not kağıtlarımı okuyorum osmanlı padişahlarının (her not kağıdında 1-2 padişah yazılı)

Coğrafya şansa bağlı en kötü 1 yanlış

Matematik ise 20 civarı geliyor. Konu olarak integrale bugün başladım, bu hafta bitireceğim. İntegral de biterse geriye bir tek olasılık kalıyor, çalışıp da yapamadığım tek konu matematikte. Gerçekten de harcadığın emeğin karşılığını vermiyor.

Geometri açısından büyük eksiğim var, onu da açık liseye geçtiğim için dershanede halletmeye çalışacağım artık. Bu tatilde dörtgenleri hallediyorum. Çok iyi temel var üçgenlerden veya dörtgenlerden, soruya aval aval bakmıyorum ama ayt soruları da çok zorluyor yani kesinlikle gelişmem gerek. Ayrıca hiç bilmediğim katı cisimler konusu var. Çembere yazın çalıştım, unuttum öyle değişik durumdayım.

Ne yazdım be... Neyse bu yazımı kopyaladım. Yazın bakarım artık...

• quote:

Orijinalden alıntı: Beausejour

bende durumlar böyle hocam inşallah planladığım gibi olursa 70 tyt 70 ayt 92 obp ile 1k dayım sen ne durumdasın ?
    Hocam 92 OBP sizi sıralamanızda sabit tutar, en iyi 50-60 kişi ileri atar o da zor. Geçen sene 81 TYT-70 AYT ile hamda 700 den biraz daha iyiye giriyordunuz yanlış hatırlamıyor isem. Yazdığım şeyi yanlış anlamayın ama yani 70-70 ile ilk 1000'in oluru zor diye düşünüyorum ben.
  • Just_brtsh kullanıcısına yanıt
    mezunmmusun hedef ne
    Hayır hocam 12. sınıfım, hedef hukuk ankara-bilkent(bilkent hayali hedefim)
  • rotbalat kullanıcısına yanıt
    haklısın hocam ama 1kdayım derken kastettiğim 1-2k aralığıydı zaten ben ha 600.olmuşum ha 1.5k ha 2.5k hiç biri üzmez beni ilk 5k ya girdiğim sürece,zaten hukuk yazmayı düşünmüyorum uluslararası,işletme iktisat yazıcam ve 600.olup boünde okumakla 1.5kda olup gsüde okumak çok fark ettirmeyen şeyler bu bölümler için

ama şöyle bi durum da var aytde bu sene sos1 çok kolaydı biliyosun bu sene 3 4 kat daha zor gelirse o zaman sos1in değeri daha da artacak o yüzden 70 ayt geçen seneye göre 400 500 kişi ileri atabilir diye düşünüyorum(diğer derslerin aynı zorlukta olduğunu varsayarsak)
  • bu sene daha zor olacak vs bu işler saçmalık geçin bunları
    ÖSYM her sene gayet ıyı elıyor
    bu sene daha zor olacak demedim,geçen seneki sos1 kısmı gayet kolaydı,bu sene o kadar kolay sormazlar diye tahmin ediyorum ha bu sefer de gider türkçeyi kolaylaştırırlar bilemem ama sos1 ve mat2 zor gelirse her türlü işimize gelir ayt bi tmci için sudan ekmekten önemli çünkü
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.