Şimdi Ara

TM İlk 100 Tahmini (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Gcl93

bi soru sorsam ya. okul puanı sıralaman ne olursa olsun hep aynı düzeyde mi geriye atar?

Yok hocam,onun içinde çok fazla değişken var. Yani onu bilebilmek için atıyorum 94+ Okul puanına sahip kişilerin ham puan dağılımlarını,nereye yığıldıklarını da bilmek lazım. Yani mesela bu sene ilk 100 ü 85 obpli tembel ama son sene yardıran insanlar doldurur o zaman beni ileri atar(böyle bir ihtimal çok küçük :D) ama işin içine çok fazla değişken giriyor onu bilemeyiz
  • kral1515 K kullanıcısına yanıt
    tamamdır kardeşim çok teşekkürler.ya benimde ygs5: 34k
    mat:37 geo:14 net

edb:37 coğ:14.5 net

oobp:65 . çok bi ümidim kalmadı istanbul hukuktan. acaba seneye mi kalsam yoksa eskişehir falan gelirse yazsam mı diyorum. sence ne yapmalıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gcl93

tamamdır kardeşim çok teşekkürler.ya benimde ygs5: 34k
    mat:37 geo:14 net

edb:37 coğ:14.5 net

oobp:65 . çok bi ümidim kalmadı istanbul hukuktan. acaba seneye mi kalsam yoksa eskişehir falan gelirse yazsam mı diyorum. sence ne yapmalıyım?

Hocam bu senin ailevi durumuna ve idealistligine bagli. Eger aileni maddi acidan zorlayacaksa bir sene kalman, gitmelisin. Ama eskisehir hukuk da hic fena degildir bence,degerlendir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    eyvallah hocam çok saol :)
  • up
  • quote:

Orijinalden alıntı: kral1515

YGS 5 3.9 K

Matematik: 48-2
    Geometri: 24-6
    Edebiyat: 53-3
    Coğrafya: 19-5

İlk 100 gelir mi?

Kardeş maşallah çok iyi yapmışsın, ilk 100 garanti gözüyle bakabilirsin için rahat olsun

• İlk 100'e giren adamla coğrafya netim aynı, kendimle gurur duydum.
  • yınede kendını herseye hazırla 101.ncıde olabılırsın ama ılk 100de olman gereklı sayısallardan bıle ıy yapmısın matı felan tebrıkler hocam her turlu bolumu unıversıteyı hak etmısın zaten ustun basarı var ortada
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Tekmesi

İlk 100'e giren adamla coğrafya netim aynı, kendimle gurur duydum.

Hahahahahahha hocam cografya degisik bir ders yaa, ugrasilmaz acikcasi calisirken kulfet gibi geldi hep bana :)

• quote:

Orijinalden alıntı: BusraTncl

quote:

YGS 5 3.9 K

Matematik: 48-2
    Geometri: 24-6
    Edebiyat: 53-3
    Coğrafya: 19-5

İlk 100 gelir mi?

Kardeş maşallah çok iyi yapmışsın, ilk 100 garanti gözüyle bakabilirsin için rahat olsun

Cok tesekkur ediyorum, umuyorum oyle olur:)

• quote:

Orijinalden alıntı: hımanladım

yınede kendını herseye hazırla 101.ncıde olabılırsın ama ılk 100de olman gereklı sayısallardan bıle ıy yapmısın matı felan tebrıkler hocam her turlu bolumu unıversıteyı hak etmısın zaten ustun basarı var ortada

Hocam oyle bir sey olursa cok uzulurum acikcasi istedigim okul 1600 le aliyor Burs icin ustune koymaya calistim calismamin

• Ben de bir şey sorabilir miyim? Matematik 1-2 yanlış, Geometri full, Coğrafya 4 yanlış olsa, YGS5-6 puanı da 475-474 arası olsa (yani ilk 100-200 arası) Edebiyat kaç yanlış hakkı doğar, ilk 100e girebilmek için kaç yanlış olsa ilk 100e girer yine de.

• quote:

Orijinalden alıntı: mka193oo

Ben de bir şey sorabilir miyim? Matematik 1-2 yanlış, Geometri full, Coğrafya 4 yanlış olsa, YGS5-6 puanı da 475-474 arası olsa (yani ilk 100-200 arası) Edebiyat kaç yanlış hakkı doğar, ilk 100e girebilmek için kaç yanlış olsa ilk 100e girer yine de.

ohooo,6-7 en az
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mka193oo

Ben de bir şey sorabilir miyim? Matematik 1-2 yanlış, Geometri full, Coğrafya 4 yanlış olsa, YGS5-6 puanı da 475-474 arası olsa (yani ilk 100-200 arası) Edebiyat kaç yanlış hakkı doğar, ilk 100e girebilmek için kaç yanlış olsa ilk 100e girer yine de.

ohooo,6-7 en az

15-20 çıkar ben de sanırım

• hadi yaaa, keşke çalışsaydınız hocam son birkaç gün çalışmadınız herhalde :D
  • mka193oo kullanıcısına yanıt
    alintilamayi unutmuşum hocam
  • kardeş sağlam kasmışsın helal ne diyeyim. bence rahat girersin gibime geliyor. o matematık her babayiğidin harcı değil çünkü..

peki sence ben istanbul hukuka girebilir miyim? ygs5 33K ygs3 17K mat 22-23 geo 8 edebıyat 54.75 coğrafyada 19 net. obp 82. ne olur sence gelır mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Can Verip Nam Alırız

kardeş sağlam kasmışsın helal ne diyeyim. bence rahat girersin gibime geliyor. o matematık her babayiğidin harcı değil çünkü..

peki sence ben istanbul hukuka girebilir miyim? ygs5 33K ygs3 17K mat 22-23 geo 8 edebıyat 54.75 coğrafyada 19 net. obp 82. ne olur sence gelır mı

senin de edebiyat baya sağlammış hocam tebrik ederim. Bana girersin gibi geldi ama lys1 azıcık sıkıntı yaratabilir sana. Ama Marmara hukuk kesin
    bana da öyle geliyor hocam bakalım hayırlısı artık. teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.