Şimdi Ara

[TM] Derece isteyenler hangi kaynakları çözüyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
4
Favori
1.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu gün işlere kitap bakmaya gittim kapaklar değişmiş yeni kaynaklar da çıkmış. Benim kafam karıştı. Siz hangi kaynaklardan çalışıyorsunuz ?
    Mat1 için konu anlatımını nereden hallediyorsunuz ?
    Buna benzer konu varsa onun linkini de atabilirseniz memnun olurum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Antrenmanlarla matematik 1 den artı sonsuza kapalı aralığı antrenmanlarla geometri 3 ve antrenmanlarla paragraf 0.5

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 345+ tekno f*m

• Mat1için acil apotemi üçdörtbeş sarmal 3d var. Hadi biri acil olsun diğeri ne olacak ?

Mat2 için 3d+?

Türkçede çok kaynak vardı sarmal dilbilgisi sb birey altın anahtar vsvs

Coğrafya zaten muamma

• Kardeşim tyt için düşündüren okutturan soru tiplerı bulunan kıtapları tavsıye ederım ben gecen seneki yaptıgım hataları tekrar etmek ıstemıyorum o yuzden aldığım kaynaklar yenı nesıle uygun oldu
    Karekök TYT soru bankası (yeni nesi)
    Apotemi problemler
    +3,4,5 denemeler (enson)
    bu ikisi bana 35 net yaptırır diye düşünüyorum
    NOT:YAPTIGIM EN BUYUK HATA SORU BANKASINDAKI TESTLEDEN 10 SORUDA 1 BOSUM VARSA O YAPAMADIGIM SORUYU ES GECMEKTI( uff ya bu soru zaten cıkmaz ) böyle bir şeyi beynim oluşturdugu için ya çıkarsa deyip onların çözümünü int.vb yerlerden buluyorum ve ogrenıyorum başarılar dostum.
  • phosphorus kullanıcısına yanıt
    Rifat eminoğlu piyasadaki en iyilerdendir, benim gibi takip eden olmasına sevindim... yıldızlamana gerek yok hocam herkes matematikçi(!) olmuş uyanık olmuş biz de kötüye kötü demek zorundayız.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fem simetri (eski basım sahaflardan bulabilirsen bul) öğretr, direk soru bankasından takkkır tukur çözdürür . 345 i bitirdim yarın gidip acil alıcam. Tavsiyelere açığım karekökü ve bilfeni geçen yıl bitirmiştim bu yıl çözmiycem

• 3d+ acil üstüne zaman varsa tekrar vs. amaçlı apotemi

mat 2 sarmal çok öneriliyordu

türkçe karekök, limit tytden birisi

coğrafya limit+yavuz tuna

• Geometride acil aldım üçgenden 3 test çözdüm basit geldi varmı şöyle karekök lys seviyesinde ama yeni nesil geo kitabı?

Endemik sarmal yayındenizi bunların yeni geometri kitapları nasıldır?

• Matematikten eski tip sorulara aşina olmak ve temel atmak için karekök ygs çözdüm. Haftaya acile başlayacağım. Aytye yeni başladım. Karekök ayt ile ilerliyorum. Fonksiyon trigonometri lti için de apotemileri çözeceğim. Geometri için şu an birey b çözüyorum. Türkçe limit edebiyat limit. Coğrafyaya başlamadım ama limit + yayın denizi çözeceğim. Genel olarak bu şekilde.

Geometri için Kenan Kara dinliyorum. Çok mükemmel bir hoca. Birkaç hafta önce keşfettim daha önceden neden keşfetmedim diye bayağı üzülmüştüm. Matematik için ise hem tyt hem ayt adına konuda eksiğim yoksa konuya hakimsem rastgele tekrar için bir soru çözüm videosu izliyorum. Hakim değilsem detaylı anlatan konu anlatım izliyorum. Sabit bir hocadan ilerlemiyorum. Ne kadar kanal varsa hepsini bi defa dinlemişimdir. Genel olarak böyle

• Acil geo çok da kolay değil dedi hoca şimdilik bulaşmayım demiştim. Birey önerilenler arasında

• Geçen sene mps geo, birey beyaz ve karekök lys çözdüm bu sene endemik ve acil yapacağım sanırsam sağolun hocam

• Tyt mat için kültür-345 ve karekök kullanıyorum
    Ayt mat için de çözüm 3d ile acil alacağım onun dışında kültürün kitabı var

• Mat1 için acil

Mat2 için 3d ve acil

Geometri için acil nitelik ek olarak endemik ya da sarmal düşünüyorum

Türkçede sarmal dilbilgisi ya da birey düşünüyorum

Coğ1 için birey nasıldır?

Tarih için tavsiye alınır

limit türkçe cografya ve tarih el kitaplarını almak da mantıklı mıdır?

• Tarih yayındenizi+limit

Coğrafya Limit

• Mat: Bilgi sarmal, KAF, Karekök, apotemi fasikülleri.

Geo: birey b, limit, karekök

• Antrenmanlarla Geometri 1 -bitti-

Karekök 0 geometri ve Karekök tyt geometri -konu konu çözüyorum, geo hocası kitap aldıracak o zamana kadar-

Tyt matematik adına hep konu konu bulduğumu çözdüğüm için kaynak bitiremedim. 20 netlerdeyim

Ygs Matematik Karekök MPS -Neredeyse hepsini bitirdim, temelimi atmama yardımcı oldu sağolsun-

345 Tyt Matematik-teneffüs ve boş derslerde abanıyorum yarısından fazlası bitti bir aya kalmaz biter-

Acil Matematik -345 bitince başlayacağım yavaştan bitiririm 2.döneme doğru-

Hız ve Renk Türkçe Denemeleri -bitti-

Palme 15li Türkçe Denemeleri -yarısı bitti

Sınav Eski Basım Ygs Türkçe Denemeleri -Normal test çözer gibi çözmeye başladım, soru bankasından daha yararlı-

Edebiyat için ne bulursam çözüyorum. Ayrıca Cumhuriyet iyi gidiyor ya, ezber zevkli. (Serbest toplumculardayız, yolun başları)

Sosyal için deneme çözüyorum tytsi çok kolay olduğu için. Ayt içinse konularda dershane biraz yavaş olduğu için iyi değil ya. Ayt tarihte zorlanıyorum, coğrafya kolay.

Vay be arkadaş, ne yazmışım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Just_brtsh -- 4 Ekim 2018; 17:58:4 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.