Şimdi Ara

TM' den MF' e geçme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Önce hedefim bilgisayar mühendisliği (yabancı ülke veya Kıbrıs) TM' den MF'e geçtim 3-4 gündür baya günde 5-6 saat biyoloji çalışıyorum "YOUTUBE" biyoloji çeşitlerine çalışıyorum. Konuyu öğreniyorum veya öğrendiğim sanıyorum int teste bakıyorum 10 tane test 1-2 tane ancak soru çözüyorum. Bir bölüm değiştiren olarak nasıl bir çalışma programı izlemeliyim.

Not:Bide ygs konularına baktım biyolojide Biyoloji Bilimi-Bilimsel Çalışma Canlıların Ortak Özellikleri bakmadım soru çıkmayacak diye direk Canlıların temel bileşenlerine geçtim acaba yanlışmı yaptım??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• mertumutguven kullanıcısına yanıt
    Dersnette diye bir siteye kaydoldum kampi baslayacak ücretli olarak tavsiyem odur.
    Onun disinda FKB'de Palme'den ilerle güzel bir anlatimi var.

• quote:

Orijinalden alıntı: ketronx1453

Dersnette diye bir siteye kaydoldum kampi baslayacak ücretli olarak tavsiyem odur.
    Onun disinda FKB'de Palme'den ilerle güzel bir anlatimi var.

Şuan almaya gidiyorum

Şunu söyleyebilirim mf4 lazım olduğu için fizik-mat-geo kasmanı öneririm biyoyu bırak akışına gitsin sana çokça puan getircek olan fizik hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: ekskalibour

Şunu söyleyebilirim mf4 lazım olduğu için fizik-mat-geo kasmanı öneririm biyoyu bırak akışına gitsin sana çokça puan getircek olan fizik hocam

Tşk ederim babam öyle dedi onlara dersleri sana hocaların anlatması lazım başka türlü zor matematik ve geometri kasıyorum bu aralar

• kanka 11 konularını görmedin çok zorlanacaksın
    bende senin gibiyim mezuna kalmayı falan düşünüyorum ama zor yani artık dünyaya birdaha gelirsem sayısal seçerim misali

• quote:

Orijinalden alıntı: Bounpdr

kanka 11 konularını görmedin çok zorlanacaksın
    bende senin gibiyim mezuna kalmayı falan düşünüyorum ama zor yani artık dünyaya birdaha gelirsem sayısal seçerim misali

Ben mezunum zaten bilgisayar mühendisliği için çalışıyorum burs falan 300 falan lazım :) sonuç ömür boyu sürecek bir kariyer 1-2 yıl neden harcanmasın ki

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tm den Say a 30 günüm
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sana en çok puanı hangi dersler veriyormuş ona bak. Onları uzmanlık alanın hale getir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakkını Arayan Serçe -- 23 Ağustos 2016; 23:24:24 >
    bende tıp istiyordum ama fizik özürlüydüm yani beynim duruyordu matematiğimde pek iyi seviyede değil

Bilemiyorum aklım çok karışık

• quote:

bende tıp istiyordum ama fizik özürlüydüm yani beynim duruyordu matematiğimde pek iyi seviyede değil

Bilemiyorum aklım çok karışık

Kesinlikle yanlış anlama yani türk tıp anlayışı söyle diyelim ailen istiyor ise sen istemiyorsan kesinlikle o hatayı yapmak eğer parası içinse yapma hatta olur. Kendin ne olmak istiyorsan onu hedefi koy

• quote:

Orijinalden alıntı: Hakkını Arayan Serçe

Sana en çok puanı hangi dersler veriyormul ona bak. Onları uzmanlık alanın hale getir.

Tşk ederim güzel bir tavsiye

istemekle olmuyor hocam tıp kazanıcak potansiyele sahip değilim maalesef

hukuku kazanabilecekmiyim onu bile bilemiyorum

yani hukuk kazanma şansım > mezuna kalıp tıp kazanmam

• fkb icin k.a olarak palme mi fem simetri mi iyidir hocam

• quote:

istemekle olmuyor hocam tıp kazanıcak potansiyele sahip değilim maalesef

hukuku kazanabilecekmiyim onu bile bilemiyorum

yani hukuk kazanma şansım > mezuna kalıp tıp kazanmam

Hocam 4 sene çalış, 5 sene çalış genede ne istiyorsan o al daha fazla başarılı ve yaptın işten daha fazla memnun olursun. Benim bir arkadaşım var mersin atatürk endüstri meslek lisesi mezunu oldu 2-3 sene çalıştı şuan Kıbrıs'ta hukuk okuyor. Arkadaşım 3 sene önce sana yemin ederim 3 basamak sayıları kagıt kalem yardımı ile 5 dk topluyordu ama hedef koymuştu kafasına

• WWalker kullanıcısına yanıt
    Biyoloji için Palmeiyi
    Fizik İçin kartezyen bir arkadaşım önermişti kimya için bilindik bir kaynak al dedi

Kartezyen yayınlarını neden önerdin hocam sozel soruları cok mu

• quote:

Orijinalden alıntı: WWalker

Kartezyen yayınlarını neden önerdin hocam sozel soruları cok mu

Güzel bir kaynak bide tek kaynak sınırlandırma. Sana hitap eden kitabı bulmak daha dogru olur. Sonuç bütün kitap içindeki bilgiler aynı sadece anlanlatış bicimi farklıdır gideceksin kitapçıya otur 30' dk kendine uygun kitabı bulman daha yararlı olacağını düşünüyorum.

Düzenleme: Fizik bide daha çok grafik sorular olması daha makul çünkü ygs çıkmış sonlara bakınca çogu zaten grafik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertumutguven -- 23 Ağustos 2016; 23:56:28 >
  • WWalker kullanıcısına yanıt
    Simetri'nin videolari çöktü gelicek mi bilinmez su anlik almayin. Fizik için yeni baslayanlar Yayin Denizi cok iyi olanlar Palme SB gerisini sonra soylicem

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.