Şimdi Ara

TM'de seçilebilecek iyi meslekler ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
17.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar üniversiteye hazırlanıyorum bu sene 2. senem tm deyim meslek olarak ilerde boş kalmıyacağım neleri önerebilirsiniz ?

• Hukuk , hem mevki hem para hem de prestijli bir yaşam .
  • Işletmeye bulaşma derim. Ama işletme istiyorum diyorsan ıngilizce işletme filan seç.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaSsErDoDo -- 2 Kasım 2012; 0:43:33 >
  • En yükseklere çıkabilceğin bölüm işletme.

İyi iş bulma garantisi en yüksek bölüm hukuk.

Ama iyi bir üniversitedeyse, boğaziçi,bilkent,koç gibi kesinlikle işletme yada iktisat derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caipirinha -- 22 Eylül 2011; 13:05:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Caipirinha

En yükseklere çıkabilceğin bölüm işletme.

İyi bulma garantisi en yüksek bölüm hukuk.

Ama iyi bir üniversitedeyse, boğaziçi,bilkent,koç gibi kesinlikle işletme yada iktisat derim

Kesinlikle yazdıkların doğru .
  • arkadaşlar kararımı verdim pdr düşünüyorum.. Pdr nasıldır ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bak kardeş en iyi meslek senin sevdiğin zevkle yapabileceğin meslektir.Herkes hukuku tavsiye etmiş ben 2.yılımda kazandım hukuku ve şu an başladım okula.İlk yıl 451 aldım hukuk olmadığı için tekrar girdim ve bu yıl kazandım hukukun prestiji bir anlamda iş garantisi olabilir ama 1 yılını hukuk için feda etmiş hukuka karşı ilgili bir insan olmama rağmen dersler başladığı için kara kara düşünüyorum çünkü gerçekten hiç kolay bir bölüm değil.Ben bu kadar sevmeme , istememe hukuk için 1 yılımı feda etmeme karşın gözüm korkuyor birde sen düşün bu bölüme sırf para için prestij için girenlerin halini o okul bitmez benden söylemesi.Sen hangi bölümü istiyosan eğer o bölüm en iyisidir en güzelidir senin için en hayırlısıdır para her şey değil gelirine göre meslek seçersen ileride pişman olacağın aşikar.İyi düşünüp kendine en uygun bölümü seçersin umarım iyi çalışmalar....

• quote:

Orijinalden alıntı: c_green_1907

bak kardeş en iyi meslek senin sevdiğin zevkle yapabileceğin meslektir.Herkes hukuku tavsiye etmiş ben 2.yılımda kazandım hukuku ve şu an başladım okula.İlk yıl 451 aldım hukuk olmadığı için tekrar girdim ve bu yıl kazandım hukukun prestiji bir anlamda iş garantisi olabilir ama 1 yılını hukuk için feda etmiş hukuka karşı ilgili bir insan olmama rağmen dersler başladığı için kara kara düşünüyorum çünkü gerçekten hiç kolay bir bölüm değil.Ben bu kadar sevmeme , istememe hukuk için 1 yılımı feda etmeme karşın gözüm korkuyor birde sen düşün bu bölüme sırf para için prestij için girenlerin halini o okul bitmez benden söylemesi.Sen hangi bölümü istiyosan eğer o bölüm en iyisidir en güzelidir senin için en hayırlısıdır para her şey değil gelirine göre meslek seçersen ileride pişman olacağın aşikar.İyi düşünüp kendine en uygun bölümü seçersin umarım iyi çalışmalar....

Teşekkür ederim hocam cevabın için PDR bana göre en uygun meslek sanırım ama puanları yüksek gözüm korkuyor

• her bolum kendını gelıstırmene bağlı bence hukukta ısletmede psıkolojıde ama hemen atanayım 2 3 mılyar mass yeter dıyosan pdr
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlfaMT

quote:

bak kardeş en iyi meslek senin sevdiğin zevkle yapabileceğin meslektir.Herkes hukuku tavsiye etmiş ben 2.yılımda kazandım hukuku ve şu an başladım okula.İlk yıl 451 aldım hukuk olmadığı için tekrar girdim ve bu yıl kazandım hukukun prestiji bir anlamda iş garantisi olabilir ama 1 yılını hukuk için feda etmiş hukuka karşı ilgili bir insan olmama rağmen dersler başladığı için kara kara düşünüyorum çünkü gerçekten hiç kolay bir bölüm değil.Ben bu kadar sevmeme , istememe hukuk için 1 yılımı feda etmeme karşın gözüm korkuyor birde sen düşün bu bölüme sırf para için prestij için girenlerin halini o okul bitmez benden söylemesi.Sen hangi bölümü istiyosan eğer o bölüm en iyisidir en güzelidir senin için en hayırlısıdır para her şey değil gelirine göre meslek seçersen ileride pişman olacağın aşikar.İyi düşünüp kendine en uygun bölümü seçersin umarım iyi çalışmalar....

Teşekkür ederim hocam cevabın için PDR bana göre en uygun meslek sanırım ama puanları yüksek gözüm korkuyor

çalıştıktan sonra her şey olur yeter ki iste ve çalış hedefini önüne koyarsan kazanabilirsin.Seninde 2.yılındı galiba ilk sene hayal edemeyeceğin puanlar alacaksın buna emin ol.Yeter ki disiplinli çalış ve 2.yılın o iğrenç psikolojisine pek takılma.2.yılın tek kötü yanı o psikolojik durum yoksa okul yok dershane 4 gün başka işin gücün yok çok rahat.Çalışma konusunda da yardımcı olabileceğim bir konu varsa seve seve.Meslek seçimi konusunda özetlersek iyice araştır bak pdr de hukukta ne öğretiyolar sana uygun mu senin ilgi alanına giren senin sevebileceğin şeyler mi ondan sonra karar ver.Para tabi ki önemli bir şey ama ilk etken para olmamalı kanımca.

• quote:

quote:

quote:

çalıştıktan sonra her şey olur yeter ki iste ve çalış hedefini önüne koyarsan kazanabilirsin.Seninde 2.yılındı galiba ilk sene hayal edemeyeceğin puanlar alacaksın buna emin ol.Yeter ki disiplinli çalış ve 2.yılın o iğrenç psikolojisine pek takılma.2.yılın tek kötü yanı o psikolojik durum yoksa okul yok dershane 4 gün başka işin gücün yok çok rahat.Çalışma konusunda da yardımcı olabileceğim bir konu varsa seve seve.Meslek seçimi konusunda özetlersek iyice araştır bak pdr de hukukta ne öğretiyolar sana uygun mu senin ilgi alanına giren senin sevebileceğin şeyler mi ondan sonra karar ver.Para tabi ki önemli bir şey ama ilk etken para olmamalı kanımca.

Evet hocam istediğim meslek pdr hocam. Ama nasıl çalışılmalı o yönden pek fikrim yok biraz yardımcı olabilirmisiniz hocam

• quote:

quote:

quote:

quote:

Evet hocam istediğim meslek pdr hocam. Ama nasıl çalışılmalı o yönden pek fikrim yok biraz yardımcı olabilirmisiniz hocam

2.yılın olduğu için eksiklerini kapatmak için uğraşıcaksın mesela benim matematiğim çok iyi değildi ygs yi full yapacak seviyeye getirdim gerçi gerçek sınavda iğrenç geçti ama lysyi denemelerde 45-46 seviyesine getirdim.Bunu yapabilmek içinde her şeyi iyice bilmeni gerektiriyor matematik bir bütün tüm konuları sindire sindire öğrenmelisin.Tüm derslerde eksik olduğun konuları çalışmanı öneririm arkanda konu bırakma yeter

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.