Şimdi Ara

TM'CİLER GEOMETRİDE NE YAPMAYI PLANLIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Malum geometri Matematiğe geçince tm3'te artık çözülmesi gerekiyor.

Benim planım: Behzat hocadan üçgenler ve doğru analitiğini bitirmek. En sona da Ekstremum'dan analitiği bitirmek. Bunları yaparak geometride ortalama kaç net yaparım?

Sizin plan ne?

• Geometri yüzünden dile geçtim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yukarı
  • Abartmışsın bir tek geometri yüzündense. Geleceği 30 soru ve hesapladığında geçen yıldan çok etkilemiyor. Sadece matematiğin katsayısı biraz düşmüş oluyor.
  • Aga nasıl etkilemiyor. 1 geometri netiyle 1 mat netinin farkı var mı? İkisi de aynı puanı getiriyor. Eskiden diyelim mat'tan 30 net yaptın üzerine 10 geo neti yaptın o 10 geo neti hiç etki etmiyordu ama şimdi 30 net yerine 40 net oluyor. Yani düz mantıkla bile artık geonun önemi anlaşılıyor
  • simetri ygs var sınava kadar bitirmeyi düşünüyorum (hiperbol vs çalışmicam)

• Camonachi kullanıcısına yanıt
    MF-4’de 1 Geometri etkisi 0,88’den 1,65’e yükseldi, 1 Matematik ise 1,76’dan 1,65’e gerilemiş oldu.

TM-1 için 1 geometri sorusu geçen yıl yaklaşık 1,067 oranında etkiliydi. Şimdi bu etki 1,65’e yükseldi. 1 Matematik etkisi ise 2,0’dan 1,65’e geriledi.

TM-2 için 1 geometri sorusu geçen yıl yaklaşık 0,8 oranında etkiliydi. Şimdi bu etki 1,4’e yükseldi. 1 Matematik sorusu ise 1,76 etkiden 1,4’e geriledi.

TM-3 için ise 1 Geometri sorusu geçen yıl yaklaşık 0,66 oranında etkiliydi. Şimdi bu etki 1,15’e yükseldi. 1 Matematik sorusu ise 1,44’ten 1,15’e geriledi

yazmış arkadaş.

Tmcilerin çoğu yapamayacağı için pek bir şey değişeceğini sanmıyorum. Matematik gerilemiş ama biraz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Commuovere -- 31 Mart 2017; 20:28:22 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eyvallah bilgiler için sağol. Hocam haklısın tm'ciler geoyu yapamıyor ama hedef yüksek şimdi. Hedefi yüksek olan bir tm'ci en kötü 10 geo yapması lazım bu sene o yüzden önemli dedim.
  • dostum bana da 10 12 net lazim ucgenler için fasikül aldim analitigi de videolardan ffelan halletmeye calisicam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: practice

dostum bana da 10 12 net lazim ucgenler için fasikül aldim analitigi de videolardan ffelan halletmeye calisicam

Temel varmı bro

• quote:

Orijinalden alıntı: I am Tony Montana

quote:

Orijinalden alıntı: practice

dostum bana da 10 12 net lazim ucgenler için fasikül aldim analitigi de videolardan ffelan halletmeye calisicam

Temel varmı bro

yok dostum mat2 fena degil de geo sifir gbi

• quote:

Orijinalden alıntı: Fast and Relax

Abartmışsın bir tek geometri yüzündense. Geleceği 30 soru ve hesapladığında geçen yıldan çok etkilemiyor. Sadece matematiğin katsayısı biraz düşmüş oluyor.

Geometrinin etkisi düşüktü pek etkilemiyordu ancak işler değişti. Hem hedefimdeki okula dilden girme şansım daha yüksek hem de sevdiğim bir bölümü okumuş olacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: JustKiddingBuddy

quote:

Orijinalden alıntı: Fast and Relax

Abartmışsın bir tek geometri yüzündense. Geleceği 30 soru ve hesapladığında geçen yıldan çok etkilemiyor. Sadece matematiğin katsayısı biraz düşmüş oluyor.

Geometrinin etkisi düşüktü pek etkilemiyordu ancak işler değişti. Hem hedefimdeki okula dilden girme şansım daha yüksek hem de sevdiğim bir bölümü okumuş olacağım.

Dil candııır

• practice kullanıcısına yanıt
    Dostum ben de senin gibi yapmayı planlıyorum. Ne diyorsun üçgenler+analitik kaç net getirir
  • Matematik neyse geometri de o bam bam bam çalışcaz

• Camonachi kullanıcısına yanıt
    Valla analitik 3 4 soru çıkıyor galiba 6 7 de üçgen hiç bilmiyorum şöyle görme gerektirmeyen matematik gibi konular bulsam üüçgenle hic ugrasmak istemiyordum ama bulamadım

• temelim fena olmamakla birlikte okyanus lys geometriyi bitirmeyi dusunuyorum, bi de analitik geo fasikul esenin, cok takildigim konulari da ozel ogrenciden dinlicem guzel anlatiyo

Hocam en az 5 analitik çıkar üçgenleri tek başına fazla kullanmadıkları için mantıklı olan 2 hafta içinde halledip diğer konulara abanmak soru çözdükçe üçgen bilgin de gelişir zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: EAyca

Hocam en az 5 analitik çıkar üçgenleri tek başına fazla kullanmadıkları için mantıklı olan 2 hafta içinde halledip diğer konulara abanmak soru çözdükçe üçgen bilgin de gelişir zaten

fasikülü bitirip diğer konulara mı geçeyim yani ? analitikten başka üçgen felan gerektirmeyen bi konu var mı matemaatik konusu gibi, vektörler felan nasıl

vektörler de kolaydır şöyle söyleyeyim üçgenlerle fazla zaman kaybetmeye gerek yok temelin yoksa 2 hafta ayırdın ne kadar ilerleyebilirsen ilerle atıyorum bi kare yamuk çözerken de üçgenlerin gelişecektir zaten. Benim tavsiyem doğru analitiğiyle üçgenleri bi arada götür sonra geonun diğer konularını bitir çember vs ardından çember analitiğine vs geç
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.