Şimdi Ara

Tm bölümleri #Anketli# Kararsızım. Lütfen yardım edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
90
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

Tm bölümleri #Anketli# Kararsızım. Lütfen yardım edin

(En Son Oy Tarihi: 2.7.2015)
Giriş
  • Sizce hangisi ve neden? İlgi alanına göre bölüm seç diyecekler, hepsine ilgim var. Şimdiden teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Upupup oy verin lütfen

• Isletme ve iktisatta cok fazla emek vermen.lazim dil.ogrenmen kendini.gelistirmen lazim.Ozelleri tercih etmen.daha mantikli olur hem o okullarin sana verecegi daha cok.sey olur kanisindayim.Psikoloji veya pdr senin kararin ama duz isletme iktisat okumaktansa digerlerini.secmen daha iyi.secenek.olarak duruyor.Isletme iktisatta zaten fazlaligi biliyorsun o okullarda sana fazla sey vermez bana gore dil,is imkani vb is hayatinda senin cok.caba gostermen gerekir.Psikoloji.yada pdr bana.mantikli geliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bustercyl kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler hocam. Pdr ve psikoloji arasında kalma nedenim ise üniversite kalitesinden kaynaklanıyor. Ben bu sınava hazırlanırken full bile ceksem psikoloji yazacagım diyordum. Sence ısık üniversitesinde psikoloji okumaktansa bahcesehir pdr daha mı iyi secenek olur? 2 üniversite arasında kalite ve misyon olarak çok aşırı fark var mı yoksa ışık psikoloji yazacagım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headbangerx -- 2 Temmuz 2015; 16:54:09 >
  • Upup oy verip gecebilirsiniz beyler sorun etmem

• quote:

Orijinalden alıntı: headbangerx

Tesekkurler hocam. Pdr ve psikoloji arasında kalma nedenim ise üniversite kalitesinden kaynaklanıyor. Ben bu sınava hazırlanırken full bile ceksem psikoloji yazacagım diyordum. Sence ısık üniversitesinde psikoloji okumaktansa bahcesehir pdr daha mı iyi secenek olur? 2 üniversite arasında kalite ve misyon olarak çok aşırı fark var mı yoksa ışık psikoloji yazacagım.

Valla bunda cok yardimci olamam cunku bu uniler hakkinda tam bilgim.yok hangisini secmelisin bisey soyleyemem egitimleri.imkanlaari vs.Ama pdr secip ilerde psikoloji yuksek lisansi yapilabilir veya cift anadal tazi.programlar oluyor onlar olabilir diyr bir dusunuyorum.Ama senin secimin.istedigin bolumu sec derim.Kampus olarak.besiktasta bahceshir mesela bu bana gore guzel, isik daha disarda kaliyor kampusu.Bunlar kisisel gorusum bahceshir iyi bi yerde kampusu isik tam bilmiyorum ssdece disarda oldugunu biliyorum kampusun.Ama.dedigim gibi pdr bana.yakin geliyor uzerine psikoloji yuksek.lisansi.falan.Veya cift anadal tarzi programlar var ozellerde.Bencr gidenlere bir sor ozellikle.okuyanlara iyice bilgi al pdr ve psikolojjyi.iyice arastir derim.Okulun ciftanadal gibi programlarina bak is imkanlari akademik.kadro memnuniyetini arastir sonra zaten.kafand.bir fikir.olusur diyorum ben :)

• Bustercyl kullanıcısına yanıt
    Işıgın yerleşkesi Şile'de. Bu bakımdan bahçeşehir daha avantajlı görünüyor. IşığınAkademik kadrosunu ben gayet başarılı buldum. Hepsi alanında uzman kişiler. Ama şöyle bir gercek var Bahcesehir psikoloji tuttursaydım hic arkama bile bakmazdım :)

Cevap ve görüşlerin icin tesekkür ederim biraz daha araştırma yapmam gerekiyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: headbangerx

Işıgın yerleşkesi Şile'de. Bu bakımdan bahçeşehir daha avantajlı görünüyor. IşığınAkademik kadrosunu ben gayet başarılı buldum. Hepsi alanında uzman kişiler. Ama şöyle bir gercek var Bahcesehir psikoloji tuttursaydım hic arkama bile bakmazdım :)

Cevap ve görüşlerin icin tesekkür ederim biraz daha araştırma yapmam gerekiyor

Rica ederim :))

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.