Şimdi Ara

Tm 3k tercih önerileriniz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
1
Favori
1.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam bence ytü marmara hacettepe arasından birini seçin en azından güzel bir kampüs hayatınız olur. mef seçerseniz full okulun içinde durursunuz çünkü kampüs yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8B0F156B0 -- 23 Temmuz 2024; 14:14:36 >
  • düşündüğüm yerlerden birisiydi fakat hem kampüs taşınıyormuş hem de marmara pek sosyal bir okul değil anladığım kadarıyla :(

• Bölümden önce üniversite düşün. Sıralamana yazık etme. Geliyorsa Boğaziçi, Galatasaray, ODTÜ - İTÜ vs. bir bölümünü yazıp git.

• Boğaziçi pdr gsü siyaset falan da mı gelmez acaba

• AvşalıTavşan kullanıcısına yanıt

hocam sorma içim gidiyor 3k yapıp adamakıllı bir yere giremiyorsun, bu arada bölüm tercihi yapmak daha mantıklı geliyor ama kafam karışık tabii.

• *sharku* kullanıcısına yanıt

hocam boğaziçi pdr, felsefe kesin geliyor belki sosyoloji de gelebilir ama boğaziçi olsun taştan olsun bana da pek doğru gelmiyor, bütün bölümler gereksiz bir şekilde yükselmiş turizm vs. 2k ile alıyor önceden 20k civarında alan bölüm.

• Hocam haklı olduğunuz konular var ( turizm gibi) ama pdr hep yerini korudu . Eğitim dev bir sektör bu alana temas edebilecek en önemli alan pdr. Bu forumda da olduğu gibi herkes ne yapsam diyor . Bu işi profesyonel olarak yapanlar var . Kaldı ki psikoloji alanına da açılan bir kapı diğer taraftan insan kaynaklarına göz kırpan bir yönü var . Pdr mezunu olunca şirkette çalışamazsınız diye bir şey yok elbette . Felsefe ve sosyoloji konusunda bilemem durumu. Yani ben bile eğitim sektörüne girmek için Boğaziçi okul öncesi mi yazsam demeye başladım. Naçizane fikrim bir araştır Boğaziçi Üniversitesini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *sharku* -- 23 Temmuz 2024; 17:58:15 >
  • Bilkent sınıf öğretmenliği

• listeye eklensin👍🏻

• *sharku* kullanıcısına yanıt

valla doğru diyorsun hocam, sınav etrafında büyük bir piyasa dönüyor ama pek ısınamadım niyeyse benim anne baba da öğretmen bir de, bilemiyorum belki ben biraz dar bakıyorumdur ama linkedin'den bakayım mezunların durumu nedir diye.

• Bilkent Grafik Tasarımı

• ilgim ve becerim olsa direkt yapıştıracağım bölüm

• Bilgi'de lse işinde cebinden sağlam para çıkması gerekiyor öyle kolay değil yine de ytü ile kıyaslarsak iibf'de 5 gömlek üstündedir. Tm çok ilginç hal aldı harbiden seneye 5k ile ytü bile kazanılmayacak

• _MarioGomez33 kullanıcısına yanıt

sorma hocam, yeni mezun bir arkadaşla konuştum 2021 yılında kabul almış lse programına yıllık £2000 pound vermiş güncel fiyat ne kadar bilmiyorum ama aşağı yukarı hala bu civardadır sanırım böyleyse karşılayabilirim fakat dediğin gibi sıralamalar artık çok tuhaf 3k gibi bir sıralama yapmama rağmen elim kolum bağlı, senin de önerin varsa dinlemek isterim.

• YTÜ işletme yaz 3k yim diye yazmamazlik yapma zaten 50 kişi alıyor 30 kişisi 3-7 k arası. Gidip saçma sapan bölümler yazma yok PDR yok sosyoloji grafik tasarım vs. Durumun iyi degilse özel üniversite de yazma adamlar BMW ile gelir sen otobüsle gidersin 5 sene üzülür hayatı sorgularsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UncleGrndpa -- 23 Temmuz 2024; 18:57:32 >
  • _MarioGomez33 kullanıcısına yanıt

hocam üç sene önce 10k ile odtü pols girebilme ihtimali vardı(2021 de 12k ile almış) bu sene 3k yapıp girebilme ihtimalin çok az

• Bilgi işletme peşine ytü işletme bence ünide istanbul avantajını kullan erkenden staj bulmaya çalış mezun olunca 5-10 şirket ve consulting sektörü dışında yolunu bulursun

• 2021 ekstrem sınavdı da 2018 ve 2019'u düşünelim mesela 20k ile alıyordu keza diğer iibf ve ybsler de düşüktü o günden bu güne buraların mezunlarında bir değişim olmadı yine iş kişide bitiyor ama sıralamalar 5-10'a bölündü ama diyebileceğim bir şey yok ben de 2k yapsam mecbur buraları yazardım bu sene

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.