Şimdi Ara

tm 3 ten 400 almak...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
1.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar matematik temeli olan biriyim..bir mühendislik bitirdim zaten..size sorum şu..rehberlik ve psikolojik danışmanlık okumak istiyorum,
    lisede trigonomerti türev limit integral işlendiği matematik notum 100 idi yani 5lik sistemde 5 idi.. ben mayıs 20 den sonra çalışmaya başlayacağım.çünkü bir başka sınava hazırlanıyorum şimdi...yeter mi demeyin sürem yeter bana...
    sizden sadece kaynak önerisi istiyorum.çünkü yg ve lys ortamı içinde değilim...ygs ye çalışmadan girdim 325 aldım..şimdi lys ye çalışarak gireceğim..
    bana edebiyat ve matematikten öyle kaynak verin ki onları tabiri caizse yutunca başka kaynağa ihtiyacım kalmasın..kaynağı alıp köye gideceğim orda çalışacağım çünkü..
    edebiyattan altın anahtar var şu an bende fakat bana çokta yeterli gibi gelmedi..matematikten antrenmanlarla matematik var..geometri kaynağım karekök var

• Pdr kazanıp yan gelip yatcan dime çakal ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karekok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • herkes kaynağını kendi seçmeli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gamermn -- 29 Haziran 2014; 14:34:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: canberkspn

ygs tur 35 sos35 mat20 lys edb45 coğ16 mat25 geo5 al sana 400 kolay gelsin bu arada pdr kpssde 60 la atanıyor artık

Daha iyi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: miroslavs

quote:

Orijinalden alıntı: canberkspn

ygs tur 35 sos35 mat20 lys edb45 coğ16 mat25 geo5 al sana 400 kolay gelsin bu arada pdr kpssde 60 la atanıyor artık

Daha iyi.

olabilir
  • Konu Nisan 2013'e ait
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmorwen

Konu Nisan 2013'e ait

ah bu konuların açılış tarihi hep aynı sorun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.