Şimdi Ara

TM 130 BİN İÇİN KAÇ NET GEREK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler selam öncelikle hedef anadolu ing iktisat 140 binle kapatmış bunun icin tyt 50 ayt 30 kurtariri mi obp 71

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ucu ucuna gelir bence artttırmaya bak netleri.
  • Puango'ya göre 324 k civarı gösteriyor ancak ben pek bu hesaplama sitelerine güvenemiyorum. Dediğin netler seni 140 k içerisine sokacaktır diye tahmin ediyorum. Şöyle bir örnek daha vereyim, Puango'ya göre 80 TYT, 35 AYT 150 k küsür falan gösteriyor. Saçmalık yani. :D İçin rahat olsun ve çalışmaya devam ederek netlerini yine de artırmaya bak dostum, başarılar dilerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chicago Made

Puango'ya göre 324 k civarı gösteriyor ancak ben pek bu hesaplama sitelerine güvenemiyorum. Dediğin netler seni 140 k içerisine sokacaktır diye tahmin ediyorum. Şöyle bir örnek daha vereyim, Puango'ya göre 80 TYT, 35 AYT 150 k küsür falan gösteriyor. Saçmalık yani. :D İçin rahat olsun ve çalışmaya devam ederek netlerini yine de artırmaya bak dostum, başarılar dilerim.
    Puango teog seviyesine göre hesaplıyo onu dikkate almayın
  • EfsaneMan E kullanıcısına yanıt
    O kadar methedilen Sınavla'nın puan hesabı da keza öyle. 300k bandında sonuç veriyor, "yığınsal tablo 2018" seçeneğinde. Yani 100 k yapmak için fulle yakın net yapmamız falan gerekiyor sanırım bu sitelere göre, cidden sınav sonuçları açıklandığında rezil olacaklar bu siteler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chicago Made

O kadar methedilen Sınavla'nın puan hesabı da keza öyle. 300k bandında sonuç veriyor, "yığınsal tablo 2018" seçeneğinde. Yani 100 k yapmak için fulle yakın net yapmamız falan gerekiyor sanırım bu sitelere göre, cidden sınav sonuçları açıklandığında rezil olacaklar bu siteler.
    Eleyici bir sınawda puango gibi sitelerin tahminlerinin tutmayacagı ortada .Bakıp da moral bozmaya gerek yok.Kolay bir sınawda bile puangodan daha iyi gelir.Ayt her türlü zorlayıcı olur.Tyt de kolay gelse de puango gibi gelmez puangoya bakarsak ilk 1000 e falan girenlerin soru yazıp çözmesi lazım
  • Beyler peki zaten fazla çaloşamadım anadolu ing iktisat olsun yeter ama şöyle 80 k gelse fena olmaz şimdi tyt 55 ayt 35 olsa gelir mi 80k

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÇOMAR.SAVAR

Beyler peki zaten fazla çaloşamadım anadolu ing iktisat olsun yeter ama şöyle 80 k gelse fena olmaz şimdi tyt 55 ayt 35 olsa gelir mi 80k
    Gelmez bence obp düşük. 60 tyt olsa ayt de 45 falan olmalı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.