Şimdi Ara

TM-1 SİZCE BU ÜNİLER OLUR MU?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    matematik36-38
    geometri 22-23
    edebiyat 48-50
    coğrafya 22-24
    aralığında gelebilir. Sizce koç işletme (tam burslu), boğaziçi işletme veya boğaziçi iktisattan biri olur mu? (obp:53)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deusexmachina. -- 26 Haziran 2014; 21:28:37 >

• Olmaz.mat cok dusuk.anca 3-4k olursun diye tahmin ediyorum.benim ygs 8k netlerde 1-2 fazla senden.banada olmucak buyuk ihtimalle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Obp onemli obpsiz bence 1500-2500 arasi gelir

• quote:

Orijinalden alıntı: GangsterParty

Olmaz.mat cok dusuk.anca 3-4k olursun diye tahmin ediyorum.benim ygs 8k netlerde 1-2 fazla senden.banada olmucak buyuk ihtimalle

kendimi bilmem ama 8k ygs bence senin şansın var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ege2704

Obp onemli obpsiz bence 1500-2500 arasi gelir

evet obp yazmayı unutmuşum, 53 olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deusexmachina. -- 26 Haziran 2014; 21:30:24 >
  • Tahminim 1800

• deusexmachina. D kullanıcısına yanıt
    Zor bence.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BU NETLERLE KAÇ K OLUR?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • GangsterParty kullanıcısına yanıt
    Bilemiyorum. İyi bir sıralamayı daha ileriye çekmek zor gerçekten ama, bence olmaz demek erken senin için.
    ygs 6 kaç o önemli.bir de obp seni geri atmaz.bence 2 bin gelir netlerin böyleyse.koç işletmenin de sağı solu belli olmaz.düşebilir biraz sıralaması diye düşünüyorum.olur yani bence
  • pignon94 kullanıcısına yanıt
    ygs6 43k görünüyor sıralamada. 383,97376 puan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deusexmachina. -- 27 Haziran 2014; 0:28:35 >
    bu biraz zorlayacak seni.ama zorluk düzeyi ortalamanın üstünde bir mat ve edebiyata göre çok iyi yapmışsın.o yüzden hiç belli olmaz düşüncem 2-3 bin arası gelir.boğaziçi iktisata daha yakınsın diğerlerinden.yanlız boun politikayı da düşün çünkü o garanti gibi ve bölüm de hiç fena değil ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: pignon94

bu biraz zorlayacak seni.ama zorluk düzeyi ortalamanın üstünde bir mat ve edebiyata göre çok iyi yapmışsın.o yüzden hiç belli olmaz düşüncem 2-3 bin arası gelir.boğaziçi iktisata daha yakınsın diğerlerinden.yanlız boun politikayı da düşün çünkü o garanti gibi ve bölüm de hiç fena değil ;)

düşüncem hukuktan işletmeye kaymış durumda politika hiç demeyelim :) işletme-iktisat sabit şu an fikrim bekliyorum sonuçları yukarıda yazdığım üniler tutmazsa hukuk zaten :) @pignon94
  • pignon94 kullanıcısına yanıt
    tm1 sıralamasını ygs 6 etkiler tamamen.tm 1 de fenin ağırlığı sosyalden fazla.
    bu sıralamaya yeditepe-bilgi dışında hukuk yazma.bahçeşehir gelmez muhtemelen çünkü.istanbul marmarayı falan da geç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pignon94

bu sıralamaya yeditepe-bilgi dışında hukuk yazma.bahçeşehir gelmez muhtemelen çünkü.istanbul marmarayı falan da geç.

vakıf üniversitesi olacak büyük ihtimalle zaten..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.