Şimdi Ara

Tlnakit sitesine ne oldu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sabahtan beri siteye girilmiyor.daha dün çekim yaptım açıktı.bu yöntemi kullanan ve siteye ne olduğu hakkında bilgisi olan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sorma içeride kaldı 400tl.daha sabah kullandım.bakımda diyorlar ama kaçma ihtimalleride yok değil.
  • Yüklü miktarlar çektim sıkıntı yaşamadım o yüzden güvenim yüksek.ama dediğin gibi duruyo hocam bu kadar uzun bakım da olmaz kaç saat oldu

• TheDarkKnight25 kullanıcısına yanıt
    sabah 400 attım çeviridm geri aldım tekrar attım çevirdim geri aldım.Bankaya çekmeden gitti site.uzun zamandırda kullanıyorum bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperenxx

sabah 400 attım çeviridm geri aldım tekrar attım çevirdim geri aldım.Bankaya çekmeden gitti site.uzun zamandırda kullanıyorum bakalım

Hocam siteyi ilk defa duydum nedir ne işe yarar bi özet geçer misiniz

• MajoooR kullanıcısına yanıt
    artemise para yatırma sitesi.u-k-ash gibi kod veriyor artemise giriyorsun.para geçiriyon.basitti olayda hemen para geçer kendine çekerkende 15 dkda işi bitirirdin de 400tl içerde patlamasa bari.tez zamanda geri gelir umarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperenxx

artemise para yatırma sitesi.u-k-ash gibi kod veriyor artemise giriyorsun.para geçiriyon.basitti olayda hemen para geçer kendine çekerkende 15 dkda işi bitirirdin de 400tl içerde patlamasa bari.tez zamanda geri gelir umarım.

Artemisten para çekerken bakiyeni koda dönüştürüp sonra tl nakite girip sonra banka hesabına mı çekiyordun?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sahibinden.com Ücretli Mi Oldu?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • MajoooR kullanıcısına yanıt
    çekerken direk tlnakit hesabına geçiyordu.Hesap numarasıyla.tlnakit artemisin sitesi gibi bişey .oraya geçince banka hesabına çekiyordun 20dk sürmüyordu işlem atarken komisyon var çekerken yok-tu.umarım açılır site canımı sıkıyor gece gece.
  • daha acılmıyor site arakdas
  • Açıldı bilginiz olsun.

• zaten böyle sabit gelirli siteyi kapatmazlar bence
  • Kendine geldi site. 600tl çektim bi kısmını koda dönüştürüp dostlara dağıttım .hiçbir sıkıntı yaşamadım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.