|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atakan -- 29 Eylül 2020; 14:26:49 > |
|
|
|
|
Amazon.com tivo sayfasında ürünle ilgili soru ve cevaplar bölümünde şunlar var: Q: Ethernet port for wired or only wifi? A: There is no dedicated ethernet port. Ethernet is supported through the micro USB power port (similar to Fire TV stick), but no ethernet adapter is included. There is also a USB C side port, but it is not supported for ethernet adapters. By Amazon Customer on July 28, 2020 Q: Is there a way to connect this device with ethernet cable? A: YES, you can use the power port for split power+ethernet, similar to how Fire TV ethernet is supported. Ethernet is not yet supported via the USB C slot, but IS SUPPORTED in the microUSB slot, shared with power. Fire tv’de olduğu gibi güç girişinin yapıldığı micro USB portuna ethernet adaptör takılabiliyormuş. USB çoklayıcılı Ethernet adaptör takarsak USB portları da çalışır diye umuyorum. Ne dersiniz? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Teşekkürler. Çoklayıcıya air mouse taktığımızda çalışır bu durumda. |
Tv:LG 65B7V Oled--Nvidia Shield Cinema :SONY VPL-HW40ES SXRD Projektor-Elite Screen Ezframe R106WH1-Receiver:NAD T778 Front Paradigm Monitor 9 ,Paradigm Center3 ,Surround 1
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
a.s .denedim. usb3 typc den usb 3 çoklayıcı olarak.denedim şöyle bi sıkıntı var sıkıntıda değil aslında, tivonun typc girişi usb 2 normalde usb3 typclerde yön farketmiyor veri aktarımında . usb 2 çevirceğin zaman typclerde yön farkediyor. yanlış şekilde takarsan bazen okumuyor yada kasma yapıyor. bide şöyle bişey var usb mause bağladın birde usb 3 flash takarsan mause yada flashı görmüyor. yani diceğim çoklayıcı typc yada normal olsun ama usb 2 olursa daha sıkıntısız oluyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
USB C nin yön seçmesi iyi değil de yine de USB portlarının çalışması yeterli. Çok sorun edilecek bir durum değil. Cihaz ısınıyor mu, zorlanıyor mu ona bakmak gerekir. Bu arada @srknzr MiBox, Tivo ve HK1 gibi 3 cihazın kişiselleştirmekle uğraşırken, 2 pc yi de EBA için çocukların kullanmasına uygun hale getiriyor. tavsiye konusuna bu 3 cihazın kullanıcı deneyimini bekliyorum. |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Arkadaşlar ben cihazı avr ye hdmi ile bağlı kullanıyorum. Kumandadan kapattığımda avr kapanıyor ama tvio açık kalıyor çünkü tekrar açtığımda avr açıldığında tivo bıraktığım yerden devam ediyor. Tivo yu kapatmanın bir yolu var mı ? |