Şimdi Ara

TiVo stream 4K (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.186
Cevap
38
Favori
74.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bitsede gitsek mi B kullanıcısına yanıt
    evet usb yada hdd den truhe hd atmos yada dtsx gibi formatlar için
  • quote:

Orijinalden alıntı: srknzr

evet usb yada hdd den truhe hd atmos yada dtsx gibi formatlar için

gelirse cok iyi olur, goruntu olarak tivo dogal renkleriyle cok iyi, nvidia bile acmiyorum neredeyse netflix ve amazon prime icin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paneller de 3-4 tane HDMI portu olur ve bunlardan biri

HDMI ARC dir.

Düzgeçiş bu ARC teknolojisi olan porttan yapılır ve

HDMI CEC ile birlikte 15 cihaza kadar kumanda edilebilir.

TiVo nun hangi USB portuna takılı olduğunu kontrol edin.

• Limanyakan L kullanıcısına yanıt
    kullandığım tv nin 4 hdmi çıkışıda hdmi 2.0b ve arc destekli düz geçiş desteğinin daha çok yazılımsal olduğunu düşünüyorum. yani makineye sen ses müdahale etme olduğu gibi gönder görüntüyü oynat ses kodunu ilgili alet çözsün diyor.
    tivonun hdm portu hd sesleri iletebilcek kapasitede. çünkü coreelec kurdugumuzda hd sesleri (dolby truhe hd ve dts x) kayıpsız olarak datmos destekli sounbara gönderebiliyorum sounbarın ekranında gelen ses koduna göre dtsx yada d.atmos bildirimi çıkıyor.
    coreelec olmadan aynı ses formatlı videoları açtığımda tivonun yazılımı düz geçişe izin vermediği için soundbarın ekranında pcm çıkıyor.
    birde şöyle bi durum var
    elimde güncellenmemiş 2016 mibox 3 var ve vu alet hdmi 2.0 a kullanıyor ve düz geçişe izin veriyor. mibox 3de hd ses formatlı d atmos, dtsx) film açtığımda soundbar d.atmos yada dtsx olarak görüyor fakat mibox 3 ün güncellenenlerinde ( android 8 den 9 a sanırım) bu destek kalktığından düz geçişe izin vermiyor ve soundbarda d.audio (yani dolby digital 5.1 e kadar) yazıyor.
    aynı sorun düzgeçiş desteği olmayan mibox s4k dada var daha yeni ve güncel ürün olmasına rağmen düzgeçişi desteklemediği için truhe hd atmos ve dtsx sesleri alamıyoruz
    mibox s 4k ve tivoda yüklü kodiden ses ayarlarına girdiğimde dolby digital ve dts destekli alıcı yazarken
    mibox 3 kodinin ses ayarlarnda ve tivoya yüklediğim coreelec in ses ayarlarında truhe hd ve dtshd destekli alıcı yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srknzr -- 6 Şubat 2021; 3:12:27 >

• resimleri uygulamadan yükledim ama sorun var sanırım link olarak atıyor
  • Tivo gayet performanslı bir cihaz. Ama emulator oyunlarda ve hdr konusunda biraz sıkıntılı (kapatılmıyor) eski tv varsa bu da biraz problem yaratabilir.

Ki zaten cihaz streaming device olarak nam salmış. Kumandasının bir Harika olduğunu söylemek lazım, bence güncel cihazlar içerisinde en iyisi. Bu hdr durumu Bilmeyen gözün görebileceği şeyler değil tabi.

Elimde bir adet sıfırı var açılmamış kutu, beklemek istemeyenler için 600 den veriyorum smart tv almam sebebiyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BahadirAykt -- 6 Şubat 2021; 18:31:6 >
  • BahadirAykt B kullanıcısına yanıt

Beta yazilim guncellemede hdr sorunu halledilmis. Yakinda cihazlara gelir

• CoMMaNDeRCX kullanıcısına yanıt
    Çok geç kaldılar bence hocam. Biraz daha seri aksiyon almalılardı. Piyasada daha iyi bir yerleri olabilirdi. Şuan muadillerine göre kumandası dışında bir numarası yok bence.

Bu hali bile Mi box s e fark atar her yönden o ayrı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BahadirAykt -- 7 Şubat 2021; 23:29:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BahadirAykt

Çok geç kaldılar bence hocam. Biraz daha seri aksiyon almalılardı. Piyasada daha iyi bir yerleri olabilirdi. Şuan muadillerine göre kumandası dışında bir numarası yok bence.

Bu hali bile Mi box s e fark atar her yönden o ayrı :)

Zaten akis cihazlari bunlar tam anlamiyla tv box da demek dogru olmaz, stream adi altinda satiyorlar. Root vs yok adamlar yazilim olarak ne verirse onunla idare edmekten baska care yok. Cok sey beklememek lazim, misal verizonda s905x4 lu cihaz cikardi 8gb hafiza 2gb ram var bir tanede usb cikisi var, takacagin tasinabilir hdd vs de desteklemiyorlar tam anlamiyla. Isin ozu bu stream cihazlari daha cok online lisansli uygulalamar ve medya icerigi vs seyretmek icin. Diger zorlu isler icin s922 li cihazlara bakmak lazim,

• Sırf görüntü kalitesi için bile alınır tivo 4k..miboxun,mi stick'in çamur gibi g31 kartın görüntüsünden sonra tivo da görüntü mükemmel..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amazondan alan var mı cihazı ? Yurtdışı Amazon yani, malum bizim Amazon boş market gibi.
    Kur ile bakınca 400 450 TL gibi bir rakama geliyor vergi dahil, Türkiye'de 600den aşağı satan yok.
  • LaGarba kullanıcısına yanıt
    Ben aldım 25 ocakta 490 tl. Henüz gelmedi kargoda
  • quote:

Orijinalden alıntı: LaGarba

Amazondan alan var mı cihazı ? Yurtdışı Amazon yani, malum bizim Amazon boş market gibi.
    Kur ile bakınca 400 450 TL gibi bir rakama geliyor vergi dahil, Türkiye'de 600den aşağı satan yok.

Bende dün aldım. 62.76$

• sorcery kullanıcısına yanıt
    Güzel fiyat
  • İlgilenen olursa AliExpress ten iki adet aldığım Type-C dönüştürücüden 1 ini satmak istiyorum. Fotoğrafta gözükmüyor ama 1 USB 2.0 , 1 USB 3.0 ve Bir micro SD kart slotu var.

Fiyat 75 TL

USB Bellek ve micro sd kart ile Tivo da sıkıntısız çalışıyor. 2.5 inç USB 3.0 Diski çalıştırmadı.

İstanbul Ümraniye den teslim edebilirim.

TiVo stream 4K
    TiVo stream 4K

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zekai s -- 10 Şubat 2021; 12:42:3 >

• zekai s kullanıcısına yanıt
    Kaç portu var usta
  • Osman697 O kullanıcısına yanıt

İlk başta ilana eklemeyi unutmuşum. Biraz önce yazdım.

1 USB 2.0

1 USB 3.0

1 MicroSD

• ozcanasilsoy01 O kullanıcısına yanıt
    türkçe desteği var
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.