|
Hocam fotoğraf atabilme şansınız varmı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

|
Hocam fotoğraf atabilme şansınız varmı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
ZTE ZXV10 B860H RichMedia Box yazıyor Tivibu cihazının arkasında. -- Televizyon: 1080p -- İnternet: 100 mbps - Menü geçişleri yavaş - Yavaş olduğu için tek tek kanal değiştirmeyelim, rehberden bakıp istediğimi açayım diyorum ancak yön tuşlarıyla kanallara bakarken rehberden çıkıyor - Rehberi açıp önceki saatlerde neler var diye bakmak istediğimde cihaz kitleniyor, tamamen donuyor ve hiçbir tuşa cevap vermiyor, kapatıp açmak gerekiyor - 100 mbps internet olmasına rağmen cihaz en fazla 24 mbps kullanabiliyor (kitapçığında yazıyor) * Birkaç kez cihazı değiştirdiler * Ethernet kablosunda sorun olabilir diye farklı kablo denedik * Kumandada sorun olabilir diye farklı kumandalar denendi * Ayarlardan fabrika özelliklerine dönüş yapıldı * Sistemden güncelleme yaptılar Hiç mi güzel yanı yok? - İzlemek istediğiniz kanalı açıp değiştirmeden izlerseniz çalışıyor. |
|
Bende gpon var 1000 mbit cihaz aşırı seri garip vallahi. |
|
https://forum.donanimhaber.com/yeni-haberlesme-forumu-kurallari--38099922 ------------------------------------------------------------------------ Referans Paylaşım Konuları: https://forum.donanimhaber.com/referans-paylasim-konulari--160239311 |
|
Üretim yılları mı farklı acaba bilemedim ki. Bendeki kitapçıkta cihaz en fazla 24mbps hız destekler yazıyor. Sizdeki kitapçığı da kontrol edebilir misiniz? Tivibunun 1000'i kullanamıyor olması gerekli. Ek olarak Router ile Tivibu arasında hangi kategori kablo kullanıyorsunuz, Cat 5 mi 6 mı? |
|
cat5 hocam |
|
https://forum.donanimhaber.com/yeni-haberlesme-forumu-kurallari--38099922 ------------------------------------------------------------------------ Referans Paylaşım Konuları: https://forum.donanimhaber.com/referans-paylasim-konulari--160239311 |
|
Aynı sorundan muzdaribim cihaz aşırı yavaş < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
son yazılımlarla bu kutu da saçmalamaya başladı biraz. öyle ciddi sorunum yok ama bazı yavaşlamalar veya bazen arayüzde buga girmeler(arayüz geç geliyor kumanda geç tepki veriyor kanal başka gösteriyor feed değşmiyor vesaire) fark etmeye başladım |
|
|
Humax cihazım bir sabah türk telekom yazısında kalınca söktüler yerine bu kutuyu taktılar pişman oldum bu kadar donan bu kadar rezalet olan bir cihaz olamaz |
|
|
ARKADAŞLAR MÜJDE Tivibu Ev zte 860h cihazı en sonunda çözdüm aşırı mutluyum hiçbir root adb işlem yapmadan android menüsüne erişerek apk ile uygulamalar yükledim şimdilik atv launcher uptodown app store YouTube vs yükledim Erişme yöntemi tivibu logosunda iken kırmızı tuşa basılı tutunca ayarlar açılıyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Bu launcher daha iyi orijinal tivibu arayüzü ile cihaz muazzam derecede akıcı çalışıyor tüm animasyonlar özellikler açık Smarttube tv mükemmel çalışıyor ![]() ![]() < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
cihaz çok güzel severek kullanıyorum. sözde youtube detaylı video çekecektim ama fırsat bulup çekip paylaşamıyorum cep telefonu teknik serviste çalışıyorum aşırı yoğunum eve sadece uyumak için geliyorum youtube yorumlarda çoğu kişi video bekliyor en kısa sürede video paylaşıcağım |
|
|