Şimdi Ara

Tivibu ZTE Kutu Hk. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
4
Favori
9.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

-- Televizyon: 1080p

-- İnternet: 100 mbps

- Menü geçişleri yavaş

- Yavaş olduğu için tek tek kanal değiştirmeyelim, rehberden bakıp istediğimi açayım diyorum ancak yön tuşlarıyla kanallara bakarken rehberden çıkıyor

- Rehberi açıp önceki saatlerde neler var diye bakmak istediğimde cihaz kitleniyor, tamamen donuyor ve hiçbir tuşa cevap vermiyor, kapatıp açmak gerekiyor

- 100 mbps internet olmasına rağmen cihaz en fazla 24 mbps kullanabiliyor (kitapçığında yazıyor)

* Birkaç kez cihazı değiştirdiler

* Ethernet kablosunda sorun olabilir diye farklı kablo denedik

* Kumandada sorun olabilir diye farklı kumandalar denendi

* Ayarlardan fabrika özelliklerine dönüş yapıldı

* Sistemden güncelleme yaptılar

Hiç mi güzel yanı yok?

- İzlemek istediğiniz kanalı açıp değiştirmeden izlerseniz çalışıyor.

• pirireis123 P kullanıcısına yanıt

Bende gpon var 1000 mbit cihaz aşırı seri garip vallahi.

Referans Paylaşım Konuları:
    https://forum.donanimhaber.com/referans-paylasim-konulari--160239311
  • Üretim yılları mı farklı acaba bilemedim ki. Bendeki kitapçıkta cihaz en fazla 24mbps hız destekler yazıyor. Sizdeki kitapçığı da kontrol edebilir misiniz? Tivibunun 1000'i kullanamıyor olması gerekli.

Ek olarak Router ile Tivibu arasında hangi kategori kablo kullanıyorsunuz, Cat 5 mi 6 mı?

cat5 hocam

Referans Paylaşım Konuları:
    https://forum.donanimhaber.com/referans-paylasim-konulari--160239311
  • pirireis123 P kullanıcısına yanıt

Aynı sorundan muzdaribim cihaz aşırı yavaş

• son yazılımlarla bu kutu da saçmalamaya başladı biraz. öyle ciddi sorunum yok ama bazı yavaşlamalar veya bazen arayüzde buga girmeler(arayüz geç geliyor kumanda geç tepki veriyor kanal başka gösteriyor feed değşmiyor vesaire) fark etmeye başladım

• şu anlık durum: cihaz gayet akıcı iyi çalışıyor. çok daha stabil ilk zamanlarina gore. taahhüt yenilenmeyi düşünmüyorum telekomun internet fiyatları böyle giderse. bu durumda da cihazı vermeyip serialdan android kurmayı denemeyi planlıyorum. hintliler yapmış aynı cihazla(başka iss) ama kuracak temiz android romu bulmak zor olur gibi. onun dışında tipik bir cihaz zaten.

• Merhabalar yaklaşık 1 hafta önce tivibu ev abone oldum zte b860h cihaz getirdiler cihaz on numara çalışıyor hiç donma kasma sorun yok mükemmel çalışıyor memnun kaldım sadece Hdmi dhcp desteklemiyor uyarısı veriyordu onun için mh sorayım dedim akıllılar girmişler internet hattıma müdahale ettiler bir gram bile alakası yok yoktan yere Portum değişti 90 mbps olan int 70 mbps 20 olan upload 8e düştü saha ekibinden rica ettim yaptıkları işlemi geri aldılar. Bu cihaz android tabanlı muhtemelen şurdan anladım yeniden başlatılıyor arayüzü fabrika ayarları arayüzü ve siliniyor arayüzü android ile aynı açılırken ses tuşuna bastığım zaman güvenli modda açılıyor klavye bağlayıp print screen yaptığımda bildiğimiz android sesi ile ekran görüntüsü alıyor mouse ve klavye ile düzgün şekilde kullanabiliyorum ekran kapanırken tablet gibi kapanıyor android 7 veya 9 olabilir 1 GB RAM 8 GB hafıza bu cihazı aşırı derecede zorladım çökertmeye bozmaya çalışıyorum sıfırlanırken enerji kesip veriyorum çökmüyor bu cihazın android menüsüne erişmek için türlü türlü yöntemler deniyorum gerçekten tivibu ilk defa güzel bir cihaz kullanmaya başlamış devamlı güncelleme alıyor ufak tefek hatalar gidiyor artı çok güzel bir olay var cihazı ne kadar fabrika ayarlarına alırsan al silersen sil kesinlikle ayarların profilin silinmiyor USB taktığım zaman uzun süre okuyor işlem yapıyor araştırdığım kadarı ile cihazı söküp anakarta müdahale ederek farklı rom kilit ve bootloader açabiliyormuşuz ama tivibu uygulaması. Bozulur diye pek bakmadım bu cihazda baya bir ekmek var android tabanlı olduğu içim mutlaka bir yöntem vardır Adb yardımıyla güzel bir launcher YouTube gibi uygulamalar yüklenebilir diğer tivibu cihazları gibi linux değil arkadaşlar bu yeni cihazla bayağı uğraşılır

• ARKADAŞLAR MÜJDE Tivibu Ev zte 860h cihazı en sonunda çözdüm aşırı mutluyum

hiçbir root adb işlem yapmadan android menüsüne erişerek apk ile uygulamalar yükledim şimdilik atv launcher uptodown app store YouTube vs yükledim

Erişme yöntemi tivibu logosunda iken kırmızı tuşa basılı tutunca ayarlar açılıyor

Tivibu ZTE Kutu Hk.

Tivibu ZTE Kutu Hk.

Tivibu ZTE Kutu Hk.

Tivibu ZTE Kutu Hk.

Tivibu ZTE Kutu Hk.

Tivibu ZTE Kutu Hk.

• Bu launcher daha iyi orijinal tivibu arayüzü ile cihaz muazzam derecede akıcı çalışıyor tüm animasyonlar özellikler açık Smarttube tv mükemmel çalışıyor

Tivibu ZTE Kutu Hk.

Tivibu ZTE Kutu Hk.

• xveyvezve X kullanıcısına yanıt

Hocam şifreyi mouse ile ayarlar kısmında herhangibi bir kısma tıklayıp geçiyorsunuz

• cihaz çok güzel severek kullanıyorum. sözde youtube detaylı video çekecektim ama fırsat bulup çekip paylaşamıyorum cep telefonu teknik serviste çalışıyorum aşırı yoğunum eve sadece uyumak için geliyorum youtube yorumlarda çoğu kişi video bekliyor en kısa sürede video paylaşıcağım

kırmızı mavi yeşil sarı varya hocam oradaki kırmızı birazdan video hazırlayıp paylaşıcam herkes faydalansın

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.