Şimdi Ara

Tivibu resmi ağızdan yalan beyan ve mağduriyet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam arkadaşlar.
    1 hafta kadar önce tivubunun aramasına geri dönüş yaptım. Müşteri temsilcisi 11 lira karşılığında spor kanalları hariç tüm kanalları herhangi bir kurulum bedeli yada taahhüt vermeden izleyebileceğimi söyledi. Bende kabul ettim. Dün gelip kurulumu yapıldı. Ancak sinema kanallarının açık olmadığını gördüm. Konuyla ilgili şikayet oluşturdum. Bugün ses kayıtlarının dinlendiği ve benim yüzdeyüz haklı olduğumu belirttiler. Ben bu konuda özür beklerken bana götür cihazları türktelekoma teslim et denildi.
    Bende bana yalan beyanda bulunarak satılan ürünü teslim etmeyeceğini kendilerinin gelip almalarını belirttim. Bu konuda istediğün yere şikayet edebilirsin. Evet biz yalan beyanla getirip kurulum yaptık ama cezasını sen çekeceksin gibi bir tavırla cevap verildi.
    Yorumu size bırakıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Tivibu ya bulaştın afedersin bohu yedin paçanı kurtar götür ver receiver her şeyi kurtul ceza çıkarsa btk yada tüketici hakem heyetine git. Tivibu asla tavsiye etmiyorum kimseye.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sinirlenip fatura odemedim. Bana açma kapama bedeli çıkarmışlar. Neyse diğer fatura geldi gene açma kapama cezası kesmisler. Şuan hobi olarak. Arayıp Tivibu yüksek sovuyorum oradaki. Çalışanın bir suçu yok tabi. Onu belirterek den. Arkadaş ben açtırmadım ki sen neyin açma kapamasini kesiyorsun benden

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben böyle pişkin bir yaklaşım ilk defa bir kurumsal firmada gördüm. Türktelekomun içine düştüğü bu durumdan dolayı son derece üzgünüm.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.