Şimdi Ara

tivibu go'ya giriş yapamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
5.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar aylık olarak abone oldum roma-lazio maçı için ama telefonuma gelen tekşifre diye bir şey hatalı. giriş bölümüne kullanıcı adı dedikleri eposta adresimi yazıyorum, küçük ve büyük harfle denedim, büyük i kullanmadım ama sürekli hatalı dedi. mh'ni aradım tekşifre almanız lazım ama sistemde annenizin kızlık soyadı yok dedi. yahu bir internet yayınını izlemek için annemi ne karıştırıyorsun işe. neyse, ben tekşifremi unuttum dedim yeni şifre aldım ama durum aynı. nasıl giriş yapabilirim buna ?


    açıkçası sisteme uyuz oldum ama yine de sormak istiyorum, cl maçları için teledünya üyeliğimi kapatıp tivibu kutuluya geçmeyi düşünüyordum. kutulu da olsa yayın ağ
    üzerinden mi geliyor, ağ için ttnet eve kendi bağlantısını mı getiriyor, getiriyorsa internet kullanımından ayrı bir para alınıyor mu ve hizmet stabil mi ? teşekkürler şimdiden.







  • Le Blanc kullanıcısına yanıt
    TİVİBU kutulu dediğiniz TİVİBU Ev hizmeti yine internet üzerinden çalışan IP TV hizmeti. TİVİBU Ev kullanıyorum. Altyapım yeterli olduğu için yayınlarda donma ve mozaiklenme yok. O yüzden şu anlık çok memnunum. Altyapınızo kontrol edin. Yeterli hız varsa TİVİBU'yu öneririm. Teledünya istiyordum ama bölgemde olmadığı için tercihimi TİVİBU'dan yana kullandım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eray36 kullanıcısına yanıt
    ben uydunet kullanıyorum internet için, ttnet abonesi değilim yani. tivibu açtırınca ttnet de ayrı bir bağlantı kuruyor sanırım, buna para veriyor musunuz, kotası falan var mı ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Le Blanc kullanıcısına yanıt
    TİVİBU için TTNET abonesi olma zorunluluğu yok diye biliyorum. TİVİBU abonesi olduğunuzda ayrıca internet için ücret alınmaz diye düşünüyorum. Sadece TİVİBU paket ücreti alınır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eray36 kullanıcısına yanıt
    teşekkürler tekrardan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.