Şimdi Ara

Titanium Club (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
348
Cevap
0
Favori
44.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: vakitsiz61

TİTANİUM CULAR NERDESİNİZ
    BAGAJA havuz yaptırmak istiyorum çok pisleniyor ne tavsiye edersiniz hazır olarak yok dedi servis hatta ilk ben sormuşum

Fiyatına ne dersiniz bilemem ama daha önce şu ürünü görmüştüm netten

BAGAJ HAVUZU

• Bence güzel ve kullanışlı bir ürün biraz pahalı gibi ama piyasasını bilmiyorum..alınabilir aslında..
  • Karakızın banyo ve cila sonrası sansürsüz resimleri :)

Titanium Club

Titanium Club

Titanium Club

• quote:

Orjinalden alıntı: DamneDMessiaH

Karakızın banyo ve cila sonrası sansürsüz resimleri :)

Titanium Club

Bunun üstüne birde lastik parlatıcı kullanın daha da çekici görüneceğinden eminim tavsiye ederim..
  • Maşallah nazar değmesin.Bu arada bagaj havuzunu uygun fiyatlı buldum.YPS PLAST. fiyatı 67 tl. model bazında üretim yapıyor.Hatta i30 cular toplu alım için organize oluyorlardı.Onlar gerçekten örnek bir dayanışma içindeler.Cr box larını bile yurt dışından toplu olarak getirttiler.
    quote:

Orjinalden alıntı: alp2828

quote:

Karakızın banyo ve cila sonrası sansürsüz resimleri :)

Titanium Club

Bunun üstüne birde lastik parlatıcı kullanın daha da çekici görüneceğinden eminim tavsiye ederim..

• quote:

Orjinalden alıntı: karaşahin_2008

Maşallah nazar değmesin.Bu arada bagaj havuzunu uygun fiyatlı buldum.YPS PLAST. fiyatı 67 tl. model bazında üretim yapıyor.Hatta i30 cular toplu alım için organize oluyorlardı.Onlar gerçekten örnek bir dayanışma içindeler.Cr box larını bile yurt dışından toplu olarak getirttiler.

Karaşahin Hoca'm, indirimli araç alımı mevzuunda sahtekar muamelesi yiyince elimi ayağımı çektim böyle işlere öncü olmaktan... Yalnız bagaj havuzu benim de ihtiyaç listemde. 67 TL iyi fiyat... Gelecek ayın maaşını alınca bir değerlendirme yapayım...
  • Kızgınlığında haklısın ama boş ver .Zaten ben sana fikir olsun diye yazdım.Organize etmen için değil.Şimdi bana da diyebilirler sen ne alıyorsun bu işten diye .Spekülasyona gerek yok ben yazayım.Bir adet beleş bagaj havuzu.(Deeermişim!)
    quote:

quote:

Maşallah nazar değmesin.Bu arada bagaj havuzunu uygun fiyatlı buldum.YPS PLAST. fiyatı 67 tl. model bazında üretim yapıyor.Hatta i30 cular toplu alım için organize oluyorlardı.Onlar gerçekten örnek bir dayanışma içindeler.Cr box larını bile yurt dışından toplu olarak getirttiler.

Karaşahin Hoca'm, indirimli araç alımı mevzuunda sahtekar muamelesi yiyince elimi ayağımı çektim böyle işlere öncü olmaktan... Yalnız bagaj havuzu benim de ihtiyaç listemde. 67 TL iyi fiyat... Gelecek ayın maaşını alınca bir değerlendirme yapayım...

• Herşeyde organize olabilmek ne güzel.. Okuyordum öncü olmanın buruk gurunu yaşıyordum kiii..

Sevgili kardeşim, demişşinki sahtekar muamelesi... Şimdi gene diyeceksin ki yarası olan gocunur...

Ben üzerime hafiften alındım ama topiğe girdiğin zamandan biraz öncesine doğru olan yazıları okursan bende çok zor durumda kaldım. ( 12 nci sayfa civarı yanlış hatırlamıyorsam )

Kaldı ki şu topikte müdavimsen anlıyorsun zaten biraz kimin ne olduğunu.

Ben sözünü üzerime alındım ama genede sözlerinin hedefinin ben olmadığını düşünüyorum.

Saygılar..

• Karaşahin_2008

Sen yapma bari... DamneDMessiah bir ya da iki kişinin gereksiz dialogu yüzünden kırılmış olabilir, kızmışda olabilir. Ama ben bu sahtekar lafını sindiremedim doğrusu...

quote:

Kızgınlığında haklısın ama boş ver .Zaten ben sana fikir olsun diye yazdım.Organize etmen için değil.Şimdi bana da diyebilirler sen ne alıyorsun bu işten diye .Spekülasyona gerek yok ben yazayım.Bir adet beleş bagaj havuzu.(Deeermişim!)
    quote:

quote:

• bende sedan focus 09 için bagaj havuzu düşünüyorum 67 lira iyi bir fiyat bende alabilirim bu fiyata.
  • quote:

Orjinalden alıntı: focus_smmm

Karaşahin_2008

Sen yapma bari... DamneDMessiah bir ya da iki kişinin gereksiz dialogu yüzünden kırılmış olabilir, kızmışda olabilir. Ama ben bu sahtekar lafını sindiremedim doğrusu...

Hocam alınmayın kırılmayın, sizle bir ilgisi de yok bu durumun... Amacım burada polemik yaratmak değildi zaten, sadece Karaşahin'e iyi niyetle bir hatırlarma ve uyarıydı aslında bu... Ortak girişimleri içinde olmasam da mutlulukla karşılarım ve elimden geleni yaparım, çünkü güzel şey birlik olmak... Zaten millet olarak en büyük sorunumuz bu... Haber izlerken bir şehit tabutu görsek hepimiz milliyetçi oluruz, bıraksalar dünyayı istila ederiz ama hep beraber araba alalım demeye kalksam öncü olanı sahtekar ilan ederiz...

Ben Titanium HB TDCI metalik siyah aracımı yeni yıl sonrası bireysel olarak alım-satım hariç 36.000 TL'ye aldım. Sonuç rakamı da 36.500 TL civarı olmuştu. Toplu alım girişimini takip edenler 15-20 araç için alınan teklifleri hatırlarlar... Bu rakama yaklaşabilen dahi olmamıştı... Peki şimdi bana onca lafı dizip beni sahtekar ilan eden arkadaşlar ikinci el aldıkları başka marka araçları yerine sıfır Focus'larına biniyor olmak istemezler miydi... Tabii ki isterlerdi ama kendileriyle beraber bu girişimime katılabilecek başkalarını da caydırdılar... Sonuç zaten başarılamamış ilk girişimin ikincisini de baştan sıfırlanması oldu... Yazık...

Tekrar belirteyim focus_smmm kardeşim konunun senle bir ilgisi yok... Ben yolda gördüğüm her Focus'la biraz daha keyiflenmeye devam edeceğim...

• yeni gelen titaniumlarda bazı donımlar eksilmiş ford damı malzemeden çalıyor elektrikli koltuk kalkmış yolcu bel desteğide
  • Benimkisi sadece arkadaşımı teselli edip ,ortamı yumuşatmak için bir espri idi.Maksadını aştı ise tüm arkadaşlarımdan özür.
    quote:

Orjinalden alıntı: focus_smmm

Karaşahin_2008

quote:

Kızgınlığında haklısın ama boş ver .Zaten ben sana fikir olsun diye yazdım.Organize etmen için değil.Şimdi bana da diyebilirler sen ne alıyorsun bu işten diye .Spekülasyona gerek yok ben yazayım.Bir adet beleş bagaj havuzu.(Deeermişim!)
    quote:

quote:

• Hassasiyetiniz için teşekkürler... Ben kendi adıma ve birlikte hareket ettiğim burdan tanışıp arkadaş olduğum ak2n ( akan ) arkadaşım adına konuşmuştum zaten. Topik iyi incelendiğinde belli noktadan sonra bizim de üzerimize geldiler. Neticede başarısız olduk. Ama ben genede inat edip bireysel olarak focus almıştım. Ne varki benzinli aldığım için sonradan baya bi pişman oldum. Kısmet. İnşallah diesel e sahip oluruz. Neden tepki gösterdim meselesini özetlemek gerekirse, bildiğiniz gibi o topiğin içinde bende vardım ister istemez alındım. Mesele bu. Zaten topik içinde tepki göstermem gereken kişilere tepkimi gösterdim. Yazılar halen duruyor. Saygılar,
  • yeni katoloğlarda titanium jantlarını değişik gösteriyor fiesta titanium daki gibi 16'' olarak
  • quote:

Orjinalden alıntı: vakitsiz61

yeni katoloğlarda titanium jantlarını değişik gösteriyor fiesta titanium daki gibi 16'' olarak

evet.Katalog hatalı resimlerle dolu..
  • Bir tane daha Yıkanmış & Cilalı Titanium

Titanium Club
     Titanium Club
     Titanium Club

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uA_Y_C_A -- 27 Haziran 2009; 13:52:54 >

• Akşama bir tane daha yıkanmış+cilalanmış Focus geliyor bekleyin
  • Belki titanyum değil ama,buda özenle yıkandı..

Titanium Club

Titanium Club

• Siteler e benziyor.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.