Şimdi Ara

Titan Quest - Network Problems Detected [Sorun Cözümü]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar sitenizi surekli takip etmeme ragmen yeni uye oldum. Yardimlasma ortaminiz gercekten cok guzel, tebrik ederim...

Konumuza gelirsek, Titan Quest ve Immortal Throne paketlerini kurdum. Evde nisanlimla oynayacaktik, network game kurmaya calisirken bir de ne gorelim Network Problems Detected. Ugrastim, ugrastim, ugrastim... titanquest.net'te probleme rastladim ve ordaki cozum onerilerini uyguladim, ancak bir turlu olmadi. Tam umidimi kaybedecekken windowsu baslatirken network uzerinden baslat olayini yaptim(ne alakaysa) oldu. Oynadik bir sure ve oyundan ciktim. Ayni problem nisanlimin bilgisayarinda ortaya cikti sonra. Orada Norton kuruluydu, onun firewallunu kapattim, windowsun firewallini actim ve oyunlara izin verdim duzeldi. Ama ayni yontemi benim bilgisayarda yapinca bir turlu olmuyor.

Firewallari kapatmayi, gerekli programlara izinler vermeyi, hatta istenilen portlari elimle acmayi da denedim.

Lutfen yardimci olun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ghaash -- 9 Mayıs 2008; 20:21:32 >

• Arkadaslar yok mu bu konuda hic bilgisi olan?
  • Sizlerin yardimi olmaksizin bu sorunu cozdum ve bu sorunu yasayan ama cozemeyen arkadaslar icin burada anlatiyorum.

Bu problemi yasiyorsaniz bilgisayarinizdaki herhangi bir guvenlik duvari oyunu engelliyor demektir. Sorunu cozmek icin guvenlik duvarlarini o oturum icin kapatmak maalesef yetmiyor. Yani ornegin ben Kaspersky kullaniyorum ve guvenlik duvarini kapatip denedigimde sorun cozulmuyor. Kaspersky'nin saatin yanindaki simgesine sag tus yapip "Korumayi Duraklat" dedikten sonra "Kullanici Baslatincaya Kadar" demeliyiz ve bilgisayarimizi yeniden baslatmaliyiz. O asamadan sonra oyunumuzu oynayabiliriz. Oyunumuzu biraktiktan sonra da yine ayni simgeye sag tiklayip "Korumayi Devam Ettir" diyerek tekrar acabiliriz virus programlarimizi...

Sorusu olan varsa yardimci olabilirim...
    Saygilar...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.