Şimdi Ara

Titan Quest (2007) / Immortal Throne [ANA KONU] #Anniversary Edition Çıktı! (525. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.148
Cevap
28
Favori
724.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 523524525526527
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaş şimdide ben sana ulaşamıyorum ki.. dün özelde yoktun
  • gamerenger pragrmını yükledim, oyunu 1.17 ye yükseltmede yaptım. başka bşy yok herhalde, sadece denemek kaldı
  • hacı özelliklerini görmek istiyorsan resmi bilgisayarına yükle. windows resim görüntüleyicisinde aç. + tuşuna basıp büyült ve bak

• anlamadım eray ne şimdi bu?? adam gücünden söz ediyorsan söylediğim şeyşe ne ilgisi var bunun???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazy61 -- 18 Temmuz 2012; 22:31:59 >
  • eray alkol alıp forum gelme bida crazy , gameranger,den nasıl girecegini seni nasıl bulacagını soruyor :)
  • adamdan nasıl oynycağımzla ilgili açıklama istiyoruz o bize herosunun havasını atıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fly_Momento

eray alkol alıp forum gelme bida crazy , gameranger,den nasıl girecegini seni nasıl bulacagını soruyor :)

• quote:

Orijinalden alıntı: crazy61

quote:

Orijinalden alıntı: Fly_Momento

eray alkol alıp forum gelme bida crazy , gameranger,den nasıl girecegini seni nasıl bulacagını soruyor :)

crayz seni gamerangede gördüm ama tam cıkıyordum arkadaş ekledim ama nickim Ares
  • online girelim ikimiz istersen?? 54 lwlim
  • {kadara07} türkey (v1.17) adında bi oda kurdum şifreside (donanim) isteyen glsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadavra07 -- 19 Temmuz 2012; 1:28:54 >
  • oyunun içerisinden nerden nasıl giriş yapıyoruz peki
  • kardeşim gamerangerde bi odayı secıyorsun JOİN var yukarıda onu tıklıyorsun gerısını o halledyor.Ama eğer oda kurmak istersen HOST tu tıklarsın .Odalara girerken senden oda kuran kişi ile arkadaş olmanı yada odanın şifresini isteyebilir .. Eğer istemiyorsa JOİN dediginde oyun kendiliginden açılır START bile demezsin sen kendiliginden girer..
  • he bu arada JOİN dediğinde odayi acar orda bi daha JOİN butonu var onu tıklarsın ole girer sin EĞER YOKSA JOİN BUTONU VERSİYONLARINIZ FARKLIDIR YANİ GİREMEZSİN...
  • anladım sağ ol
  • az önce gameranger deki oda açtım dediğin yere baktım ama dediğin isimde oda yada kayıt bulamadım. sende kapalı olduğu içinmi görünmüyor?
  • yukarıda all games yazıyoo onu my games yap daha kolay olur ve yine oda kurdum gelmek istersen
  • ashen powder ne işe yarıyooo quest item diyor ama
  • ben bilmiyorum ama illaki biyerde bir işe yarar elbet
  • naptın memet. olm sana dedik. herkes istediği heroyla gelirse güçlüler öldürür, güçsüzler fino köpeği gibi takip eder.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eraysenol

naptın memet. olm sana dedik. herkes istediği heroyla gelirse güçlüler öldürür, güçsüzler fino köpeği gibi takip eder.

bu mesaj kime?
  • 
Sayfa: önceki 523524525526527
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.