Şimdi Ara

Titan Quest (2007) / Immortal Throne [ANA KONU] #Anniversary Edition Çıktı! (506. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.148
Cevap
28
Favori
724.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 504505506507508
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: crazy61

Hades - Medea's Grove - Tsakonian Ruins

arkadaşlar bu bölgede kaldım çıkışı bulamıyorum bana yardımcı olurmusunuz?
    en son yeraltında üç cadıyı öldürüp göz şeklinde item aldım geri çıktım ve orada kaldım dolanıp duruyorum bir çıkış yolu yok

çıkış yolu olmaz mı, elbette var.
    sen zaten işin zorunu yapmışsın, kolay olanı ise :
    cadıdan aldığın gözü Medea's Grove köyüne geri dönerek oradaki Medea isimli hatuna vereceksin,
    o da sana yeni bir portal açacak ve oyuna devam edeceksin.
    kolay gelsin.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ripe59

quote:

Orijinalden alıntı: eraysenol

quote:

yoksa bu oyun titan quert'in başka bir versiyonumu?

bak birader titan questin underlord, lilith, xmax gibi versiyonları var. şimdilik sakın bulaşma. hele şu titan queste bi soykırım yap farklı herolarla legendary bitir. bıtkınlık geldiği zmn onlara bulaşırsın. bulaştığın zamanda pişman olacaksın o ayrı mesele

bahsi geçen modları vakti zamanında oynamış biri olarak Eray kardeşimin dediklerine aynen katılıyorum.
    Öncelikle Titan Quest'i ek paketini de kurarak iyice bir hazmedin, değişik karakterler açarak iyice bir zevkini alın ondan sonra mod oynamaya başlarsınız, her ne kadar mod'lar ilk başta zevkli gelse de yine de orjinal Titan gibi olmuyor, ben baştan bilmem kaçıncı defa oynuyorum, her seferinde bana ayrı bir zevkli geliyor oyunu oynamak.

kısacası diğer oyuna bulaşmamı diyorsunuz yani

şu aşamada bulaşmasan iyi olur,
    önce bu oyunu çeşitli hero'larla iyice bir oynayıp keyfini çıkart,
    ne zaman ki oyun sana zevk vermemeye başlarsa o zaman mod kurmaya başlarsın...
  • çok sağ olun arkadaşlar
  • sağ olun arkadaşlar. hallettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadavra07

Arkadaslar Titanlarin Savasi ve Titanlarin Ofkesini izlemediyseniz izleyin....

geçenlerde kadavra arkadaş ''titanların savaşı''ndan söz ediyordu. anladığım kadarıyla titan quest oyununa benzettiği için galiba. bende az önce ''Immortals'' diye bir film izledim. sanki oyunun filmini yapmışlar kadar çok benziyordu. zaten adıda ''Immortals''
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Marsilian

Eray hocam öncelikle desteğin için çok teşekkür ederim.

dostum açabildinmi dosyayı. artifectler onların içinde

Hallettim hallettim... süpersin...

Yanlız oyun az önce bitti.... PC modda single player pek keyif vermiyor artık....
    Anladığım kadarıyla oyun net üzerinden de oynanıyor. Nasıl yapabileceğimi anlatabilirseniz bende aranıza katılmak isterim....

Şimdiden teşekkürler
  • quote:

quote:

quote:

Eray hocam öncelikle desteğin için çok teşekkür ederim.

dostum açabildinmi dosyayı. artifectler onların içinde

Hallettim hallettim... süpersin...

Yanlız oyun az önce bitti.... PC modda single player pek keyif vermiyor artık....
    Anladığım kadarıyla oyun net üzerinden de oynanıyor. Nasıl yapabileceğimi anlatabilirseniz bende aranıza katılmak isterim....

Şimdiden teşekkürler

maalesef hiç kimse beni bu oyunda aralarına almadı. yani bu oyunu nette oynamak nasip olamdı
  • Ben bi araştırayım, olursa güzel olur siteden de gelmek isteyen arkadaşlar da olur elbet...
  • quote:

Ben bi araştırayım, olursa güzel olur siteden de gelmek isteyen arkadaşlar da olur elbet...

o bahsettiğin arkadaşlar şu an oynuyolar zaten hemde aylardır. 3 farklı gruba rica ettimde sallamadılar. inş sen çözersin
  • nedir o eray
  • quote:

nedir o eray

marsillian bişey rica etmişte bende cevap verdim yukarda bak oku.
  • multiplayer ,de nasıl oynandıgını birisi çözse eminim anlatır :) erayla biz geçen gün denedik olmamıştı. şimdi ben oyun menüsünden multiplayer diyip host multiplayer e giriyorum ve oyuna giriyor. yani ben oyunu kurmuş oluyorm sanrıım. eray sen x fire de ekliydin bende. oyundayken ordan bir girmeye çalış benim oyuna. ben bu aralar host mutliplayerden giriş yapıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fly_Momento

multiplayer ,de nasıl oynandıgını birisi çözse eminim anlatır :) erayla biz geçen gün denedik olmamıştı. şimdi ben oyun menüsünden multiplayer diyip host multiplayer e giriyorum ve oyuna giriyor. yani ben oyunu kurmuş oluyorm sanrıım. eray sen x fire de ekliydin bende. oyundayken ordan bir girmeye çalış benim oyuna. ben bu aralar host mutliplayerden giriş yapıyorum

ok deniycem
  • quote:

multiplayer ,de nasıl oynandıgını birisi çözse eminim anlatır :) erayla biz geçen gün denedik olmamıştı. şimdi ben oyun menüsünden multiplayer diyip host multiplayer e giriyorum ve oyuna giriyor. yani ben oyunu kurmuş oluyorm sanrıım. eray sen x fire de ekliydin bende. oyundayken ordan bir girmeye çalış benim oyuna. ben bu aralar host mutliplayerden giriş yapıyorum

hadi brader dediğim yere gir
  • quote:

neyse senin gireceğin yok haydi eywallah
  • eray seninle geçen x fire de ekleştık ya kardeş ? ben yukarda mesajda belirtim zati , host multiplayer oyun açtım diye .ordan deneyin benim oyuna girebiliyormusnuz ?
  • Hamachi deneyin gençler! Daha sonra LAN yapın.
  • hamachi ile de aram hiç yok x fire den niye olmuyo onu çözemedim. bir ara online oldum elin gavuru gelmişti benim oyuna. davetsiz
  • Şimdi oynadımda, host mutliplayer,den almanın teki geldi oyunuma. bu işi çözücez sanırım. az önce join multiplayer kısmına girdim ekranın sol üst köşesinde Refresh butonu var. onu tıklayınca oyundaki kişileri buluyor. demek ki o alman beni ordan buldu. diyecegim o ki. o adam beni buluyorsa sizde bulabilirsiniz. ben buraya sık sık girip bakamıyorum. yenile yapmadıkca ta , siz burdan mesaj atınca göremiyorum. yada geç görüyorum. siz oyuna girerseniz yukarda bahsetigim şekilde arama yaptırın ve beni bulun , oyunda ki ismim ; Sivodist, başka bir çözüm gelmiyor aklıma
  • şimdi birinin oyununa giriyim dedimde. invalid cd key , hatası aldım mutliplayer oynıyamıycakmıyız ne iş anlamadım. oyununu yapanlar gitmiş dagılmış. hala cd key diyor ya
  • 
Sayfa: önceki 504505506507508
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.