Şimdi Ara

Titan Quest (2007) / Immortal Throne [ANA KONU] #Anniversary Edition Çıktı! (461. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.148
Cevap
28
Favori
725.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 459460461462463
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ripe59

quote:

Orijinalden alıntı: leonidass

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Aizen Sousuke

quote:

pierce resistance okçulardan mı koruyordu bizi,
    veya okçumuz varsa pierce damage karşıya verilen zararı mı arttırıyor.?

evet pierce resistance kılıç,bıçak,yay ve mızrak saldırılarını azaltır.Eğer bu silahları kullanıyorsan pierce damage verdiğin hasarı arttırır.

tamam sağolasın,
    yay ve mızrak olayını tahmin ettim ama kılıcın da pierce olayına girdiğini bilmiyordum.
    Legendary zorluğa geçince özellikle pierce resistance çok düştü, bir an evvel yükseltecek itemler bulayım bari.

bıçakların pierce damagesi mızrak ve oka göre düşüktür, hem pierceyi resistanceyi hem chance to avoid projectileyi (oklardan kaçınma) artırarak tedbir alabilirsin ancak asıl yapılması gereken defensive abilityi artırmak, birçok saldırı çeşidine karşı dodge attack ve kritik saldırıları önlemeni sağlar. offensive abilityi artırırsan da yaratıklara karşı kritik vuruş şansını artırıp yaratıkların saldırılarından kaçınma olasılıklarını azaltabilirsin... defensive abilityi artırmak için dex kasman ve defensive ability veren itemler bulman lazım...

güzel açıklamışsın, eline sağlık
    bazen 4-5 yaratık aynı anda tepeme biniyor, health olayı 1/4 e düşünce bir ikaz sesi geliyor ya, ben canım kaça düşmüş diye çubuğa baktığım anda ölmüş oluyorum, yani bırak can basmayı, bir göz refleksi kadar sürede beni haklıyorlar, acaba bu kritik vuruş falan almamdan mı kaynaklanıyor, zira 6.000 canım var, 1 sanıyede hepsi birden gider mi bunun.?

evet, karakterinin savunması düşüktür, muhtemelen offensive ability de düşüktür. sen saldırırken sürekli ıska geçiyorsundur ofans düşük olduğu için, yaratıklar da hiç ıskalamadan sürekli kritik vuruşları çakıyodur. karakter ekranının ikinci ekranında defans ve ofans puanlarını görebilirsin, onların en azından 1000 felan olması lazım legendaryde. gerçi krakterin şampiyondu galiba, warfarenin ofans desteği çok iyidir ama defans desteği öyle değil. naturedeki ploguenin defans kırıcı özelliği var, sürekli onu kullanıp yaratıkları kısa süre içinde indirmen lazım...

evet benim karakter champion oldu (warfare+nature), ofansif ability 680, defansif ise 470 puanda, sen puanların 1.000 lere çıkmasından bahsetmişsin, bende bu dediğin imkansız gibi, zaten artık çok zor level alıyorum, ancak iyi eşya çıkarsa defansı arttırırım.Naturedeki plague özelliğini epey kullanıyorum, undead hariç herkesi hem zehirliyor, hem de dirençlerini düşürüyor, yalnız benim yanımdaki köpekler pek birşey yapmıyor, 3 tanesi gidip 1 adamı haklamak için başında saatlerce havlıyorlar, okçu kız da işe yaramıyor, diğer karakterlerin sağlam summon yardımcıları var, benimkiler kuru gürültü koparıyor sadece.

hiç de öyle değil; köpekleri 16-1-1-12 şeklinde puanla (sonuncusu 16 mıydı 12 miydi bilmiyorum) köpeklerin asıl özelliği yaratıkları doğraması değil, karakterine yüzde 90a varan ek damage özelliği vermeleri. ne kadar damage verdiklerini strenght of the pact aktifken (kurt skillernin en üstündeki, 12 puan vermen gereken) damagene bakarak görebilirsin...
  • @ leonidass

çok alıntı olduğu için ayrıca cevaplıyayım dedim.

strenght of the pact özelliği bende max durumda, şu an itemlerle +4 all skill kullanıyorum, köpekler 20-5-5-16 şeklinde güçlenmiş durumdalar.
    nature skilindende plague özelliği ile adamların health ve dirençlerini indiriyorum, ama özellikle poison ve pierce resistlerim eksi durumdalar,
    herhalde bu yüzden gruplara karşı çok zorlanıyorum.?
  • S.a beyler ben titan queste yeni başladım
    Oyunu ****.org sitesınden ındırdım suanki versıyon 1.30 son versıyon sanırm
    ayriyetten immortal throneda kurdum onunda versıyonu sonda
    Sormak istediğim bir kaç soru olucak

1.Skill masterylerdeki en üstteki ve onun altındaki skiller neden açılmıyor..Yani skilleri uplamama rağmen kullanamıyorum tum masteryler ıcın gecerli bu sorunum sadece alt sevıyedeki skıllerı aktif bıcımde kullanabılıyorum.

2-Bir diğeri ise forumalrda okuyorm adam diyor hunter+dream ii gider digeri ne bilim warfare+hunter
    işte bunu soruyorum ben sadece tek mastery açabılıyorum Yan mastery skılı yok nasıl acıcam
    Storm actıysam stormun yanına ek mastery nasıl nerden açabilirim.. ahttp://forum.donanimhaber.com/m_7440138/mpage_155/key_/return%20powin('http://forum.donanimhaber.com/registration_gsm.asp')cıcam?
  • quote:

@ leonidass

strenght of the pact özelliği bende max durumda, şu an itemlerle +4 all skill kullanıyorum, köpekler 20-5-5-16 şeklinde güçlenmiş durumdalar.
    nature skilindende plague özelliği ile adamların health ve dirençlerini indiriyorum, ama özellikle poison ve pierce resistlerim eksi durumdalar,

kendi imkanlarınla oynadığın için çok zorlanıyorsun, öyle manyak itemler var ki oyunda, tek başına düşürme ihtimalin yok gibi bi şey:) bi tane büyücü, bi tane savaşçı, bi tane okçu, bi tane melez vs şeklinde 4-5 çarla eş güdümlü olarak oynamak item düşürme şansını artırabilir. ya da benim yaptığım gibi, patlat defileri gitsin:) koskoca yunanistanda bi tane bile boar hide düşmez mi yav...
  • Arkadaslar tıtan questle ılgılı sorunlarımı yazıcam umarım cvplarsınız

titan quest ve immortal thronu ****.org sıtesınden ındırdım
    son upadetlerını kurdm 1.30

Oyunda masterymı 32ye kadar uplamama ragmen sadece alt kademe skillerini aktif bı sekılde kullanabılıyorum.

en üsttekı ve onun bı altındakı skıllerı uplarını maxlamama ragmen skıll bara gelmıyor kullanamıyorum

sadece alt sevıye skıllerını aktıf bı sekılde skıll bara gelıyor ve onlarla oynamak zorunda kalıyorum

Diğer soruma gelınce;Forumlar goruyorm kimileri diyor işte atıyorum Hunter+dream iyi gider
    veya storm + spirit falan
    işte bunu soruyoum ben sadece tek mastery açabılıyorum.Yan mastery nasıl açıcam
    yanı storm actıysam storum ıle oyun bıtene kadar devam etmek zorunda kalıyorum:S

storm+dıger veya hunter +diger masterylerı nası secebılırım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tero22

Arkadaslar tıtan questle ılgılı sorunlarımı yazıcam umarım cvplarsınız

titan quest ve immortal thronu ****.org sıtesınden ındırdım
    son upadetlerını kurdm 1.30

Oyunda masterymı 32ye kadar uplamama ragmen sadece alt kademe skillerini aktif bı sekılde kullanabılıyorum.

en üsttekı ve onun bı altındakı skıllerı uplarını maxlamama ragmen skıll bara gelmıyor kullanamıyorum

sadece alt sevıye skıllerını aktıf bı sekılde skıll bara gelıyor ve onlarla oynamak zorunda kalıyorum

Diğer soruma gelınce;Forumlar goruyorm kimileri diyor işte atıyorum Hunter+dream iyi gider
    veya storm + spirit falan
    işte bunu soruyoum ben sadece tek mastery açabılıyorum.Yan mastery nasıl açıcam
    yanı storm actıysam storum ıle oyun bıtene kadar devam etmek zorunda kalıyorum:S

storm+dıger veya hunter +diger masterylerı nası secebılırım?

1. sorun gayet basit çoğu skillin bir üstündeki skill alttaki skilli güçlendirmekte.

2. sorun ise level 8 olunca 2. masteries seçiyorsun skill sayfasını açınca zaten farketmen gerekir.
  • Gayet basitmiş ben o üstteki select mastery görmemişim nasıl olduysa
    Gözluk sart galiba xD

bu arada titan quest i bitirdikten sonramı immortal throne a gecmelıyım
    yoksa immortal throne diablo 2 gibi expansionmı direk IM denmı oynamaya baslamalıyım?
  • quote:

Gayet basitmiş ben o üstteki select mastery görmemişim nasıl olduysa
    Gözluk sart galiba xD

yoksa immortal throne diablo 2 gibi expansionmı direk IM denmı oynamaya baslamalıyım?

IM den başla direk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Love_For_You

quote:

Gayet basitmiş ben o üstteki select mastery görmemişim nasıl olduysa
    Gözluk sart galiba xD

IM den başla direk.

Spartada buluşalım adamım!
  • quote:

quote:

@ leonidass

kendi imkanlarınla oynadığın için çok zorlanıyorsun, öyle manyak itemler var ki oyunda, tek başına düşürme ihtimalin yok gibi bi şey:) bi tane büyücü, bi tane savaşçı, bi tane okçu, bi tane melez vs şeklinde 4-5 çarla eş güdümlü olarak oynamak item düşürme şansını artırabilir. ya da benim yaptığım gibi, patlat defileri gitsin:) koskoca yunanistanda bi tane bile boar hide düşmez mi yav...

Zamanında TQ Defiler ile çok oynadım ama insanın kendi emeği olmayınca oyunun da zevki kaçıyor, format atmadan evvel 4-5 değişik modla da oynadım, Lilith, xmax, frozen world vs gibi modların hepsini denedim, şimdi makinayı yeniden topladım ve TQIT yeniden kurdum, Legendary'ye geçiremediğim haruspex bir okçum var, bir de warrior ile legendaryde düşe kalka ilerliyorum işte.Sen dediğinde haklısın, 4-5 ayrı karakterle oynayıp düşen itemleri vault ile biriktirmek lazım, yoksa böyle adam keserek bi yere gelmek zor.
  •  Titan Quest (2007) / Immortal Throne [ANA KONU] #Anniversary Edition Çıktı!

Legendary'de Typhon amcamın sonu...
  • Oyuna biraz ara vermiştim. Ama dayanamadım yine başladım. Oracle yi 67 lvl de bıraktım. Legendary "Act 3" de bekliyor garibim. Bayağı item düştü ama benim işime yarayan yok içinde. İki - üç parça str item düştü dedim fırsat bu fırsat bi harbinger açalım. Onu da normal seviyede "Act 4" 45 lvl yaptım. Fırtına mübarek 3 parça mor itemle bayağı götürürüm sanırım. SS ler yakında

Bir de ekleyeyim dedim. Oyunun başından geldiğim noktaya kadar deli gibi yeşil ve mavi item düşüyor. Oracle de böyle birşey görmedim. Harbinger bereketiyle geldi sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi axilik -- 25 Aralık 2011; 23:31:51 >

• Hastayım bu sese
  • quote:

Orijinalden alıntı: axilik

Oyuna biraz ara vermiştim. Ama dayanamadım yine başladım. Oracle yi 67 lvl de bıraktım. Legendary "Act 3" de bekliyor garibim. Bayağı item düştü ama benim işime yarayan yok içinde. İki - üç parça str item düştü dedim fırsat bu fırsat bi harbinger açalım. Onu da normal seviyede "Act 4" 45 lvl yaptım. Fırtına mübarek 3 parça mor itemle bayağı götürürüm sanırım. SS ler yakında

Bir de ekleyeyim dedim. Oyunun başından geldiğim noktaya kadar deli gibi yeşil ve mavi item düşüyor. Oracle de böyle birşey görmedim. Harbinger bereketiyle geldi sanırım

Acaba ben de Harbinger açıp onunla mı yürüsem ne yapsam.
    bilgisayara format attıktan sonra oyunu sıfırdan kurdum ve ilk hunter yaptım, oynarken yere bir sürü warrior eşyası düştü, sonra warrior yapıp ilerledim bir sürü büyücü eşyası düştü, ama ne hunter ne de warrior için sağlam itemler bulduğum söylenemez, 3-5 değişik karakter yaratıp hepsini bol bol oynamalı ki, diğer char'larım için iyi item toplayabileyim.Ben şu an champion 60 ncı kademede Legendary oynuyorum ama itemler öyle antika ki, topladığım itemler ile damage düşürsem resistlerim artıyor, resit düşürsem damage olayı artıyor, mesela şu an 2050 falan vuruyorum ama poison ile pierce resislerim -50 civarında, bunları düzeltince bu sefer vuruşum 1200 lere falan düşüyor ki, 2k bile vururken en basit düşman 3-4 vuruştan aşağı ölmüyor, birde vuruşu 1200 e düşürürsem artık 6-7 vuruş falan yapmam gerekecek, ehh zaten artık tek tek gelmiyorlar, 5-6 tane birden başıma toplanıp saldırıyorlar, mecburen kaçak oynamak zorunda kalıyorum. Özellikle şu pierce resistimi arttıracak düzgün bir eşya bulamadım....
  • Beyler ben oyunda yeniyim version falan bilmiyorum bi karakterim var earth ve hunting seçtim ne yapıcam bilmiyorum 2 tane mavi itemim var güzel sanırım yardım edip ilgilenecek birisi varsa sevinirim
  • quote:

quote:

Oyuna biraz ara vermiştim. Ama dayanamadım yine başladım. Oracle yi 67 lvl de bıraktım. Legendary "Act 3" de bekliyor garibim. Bayağı item düştü ama benim işime yarayan yok içinde. İki - üç parça str item düştü dedim fırsat bu fırsat bi harbinger açalım. Onu da normal seviyede "Act 4" 45 lvl yaptım. Fırtına mübarek 3 parça mor itemle bayağı götürürüm sanırım. SS ler yakında

bilgisayara format attıktan sonra oyunu sıfırdan kurdum ve ilk hunter yaptım, oynarken yere bir sürü warrior eşyası düştü, sonra warrior yapıp ilerledim bir sürü büyücü eşyası düştü, ama ne hunter ne de warrior için sağlam itemler bulduğum söylenemez, 3-5 değişik karakter yaratıp hepsini bol bol oynamalı ki, diğer char'larım için iyi item toplayabileyim.Ben şu an champion 60 ncı kademede Legendary oynuyorum ama itemler öyle antika ki, topladığım itemler ile damage düşürsem resistlerim artıyor, resit düşürsem damage olayı artıyor, mesela şu an 2050 falan vuruyorum ama poison ile pierce resislerim -50 civarında, bunları düzeltince bu sefer vuruşum 1200 lere falan düşüyor ki, 2k bile vururken en basit düşman 3-4 vuruştan aşağı ölmüyor, birde vuruşu 1200 e düşürürsem artık 6-7 vuruş falan yapmam gerekecek, ehh zaten artık tek tek gelmiyorlar, 5-6 tane birden başıma toplanıp saldırıyorlar, mecburen kaçak oynamak zorunda kalıyorum. Özellikle şu pierce resistimi arttıracak düzgün bir eşya bulamadım....

benim en sevdiğim çar harbinger:) çift el kılıçtan vazgeçip kılıç kalkana dönmeyi denedin mi? bi nebze çare olabilir (çift el gidiyosan tabi), kalkanlara pierce resisti artırıcı relic çakma şansın da var, mısır ve çin bölgesinde düşüyodu onlardan. epicte biriktirmişsindir belki..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Razoreya

Beyler ben oyunda yeniyim version falan bilmiyorum bi karakterim var earth ve hunting seçtim ne yapıcam bilmiyorum 2 tane mavi itemim var güzel sanırım yardım edip ilgilenecek birisi varsa sevinirim

büyücü veya savaşçı yapma şansın var, ben savaşçıyı öneririm. str ve dexe puan vermen gerekiyo tabi. mızrak kalkanla ilerlersin, huntingin flash out skilli earthın büyücü skillerinden yüksek damage almana da olanak verecek. iyi bir çar olur bence...
    ayrıca oyuna başlamadan önce yamaları ve immortal throneyi yükle derim yüklemediysen..
  • quote:

quote:

quote:

benim en sevdiğim çar harbinger:) çift el kılıçtan vazgeçip kılıç kalkana dönmeyi denedin mi? bi nebze çare olabilir (çift el gidiyosan tabi), kalkanlara pierce resisti artırıcı relic çakma şansın da var, mısır ve çin bölgesinde düşüyodu onlardan. epicte biriktirmişsindir belki..

Legendary zorluğa geçemeden evvel çift el kılıç olayını bırakmıştım zaten, kalkan ile daha iyi gitmeye başladım ama benim kalkan mor olduğu için birşey çakamıyorum, kalkanda strength ve damage arttırıcı özellik var, vuruşumu bayağı arttırıyor, gerçi iyi bir yeşil kalkan gelse pierce arttırıcı relic çakacam ama zaten kalkan az düşüyor, düşenlerin de özelliklerini ben beğenmiyorum. Tüccarda satılanları ben yetersiz buluyorum, belki başka arkadaşlara tüccardan iyi eşyalar çıkmıştır ama ben yere düşenlerin tüccarda satılanlardan daha iyi olduğunu görüyorum (ya da bana öyle denk geliyor).Zaten tüccara bakıyorum, mesela yüzük var, 3 saniyede 120 zehir veriyor, yahu gelmişim 60 ncı kademeye, karşımdaki yaratıklar 5-6 bin can taşıyor, ben saniyede 40 zehir versem ne olur o yaratığa, o yaratığı gıdıklamaz bile o zehir, şaka gibi sanki anasını satiym.
  • quote:

quote:

çarına uygun item önemli zaten, düşerse ne ala:) rogue olmadıktan sonra zehir item işe yaramaz, warfareye normal damageden başka hiçbir şeye yaramaz. satıcılarda yüzde 20 str yüzde 10 heal yüzükler damage için işe yarar. çinde raptor tooth düşürdüysen onu da çakarsın damage artırmak için olur ancak legendaryde damageden çok defans önemli:)
  • teşekkürler leonidas simdi bi karakter acıyorum warfare-hunting seçmem lazım sanırım
  • 
Sayfa: önceki 459460461462463
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.