Şimdi Ara

Titan Quest (2007) / Immortal Throne [ANA KONU] #Anniversary Edition Çıktı! (375. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.148
Cevap
28
Favori
725.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 373374375376377
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler ben değisik bir yapılandırma düsünüyorum...
    Bu yapılandırma WARDEN(defense+hunting) bana skiller konusunda yardım edebilirmisiniz. Bu arada bonser nerelere kayboldu ya..
  • slm millet çok char var ama ben templar kadar güçlüsünü görmedim...en güçlü boss u xmax modda en fazla 15 saniye sürüyor...inanmayan varsa beraber oyunda ispatlarım...templar diyorum başka da bişey demiyorum
  • Yaw ben yeni başladım ama class secilmiyor ki??? Ben karakteri actım, cinsiyeti seçtim girdim oyuna. Bu arada millet 25 level'da 900 damage felan demiş, benim DpS 75(hatırladığım, bir daha bakmam lazım), level 14 karakterim var. Anlamadım valla birşey sizin dedikleriniz ile benim karakteri karşılaştırınca...İşin garibi zorlanmıyorum da oyunda öyle aman aman.

• bilmiyorum
  • şu oyundan çektiimi kimse çekmedi karakteri kurtarabilirsem geleyim bende ama daha normal kısımda hades ilk bölümdeyim geçen de kaybetmiştim 4-5 çar birden inş kurtarırım bu sefer olacak gibi ya bakalım yoksa sil baştan ama inat ettim 75 lwl i bulacağım diablo çıkana kadar

aha da kurtardım bu sefer 38 lwl i

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lethalking -- 9 Nisan 2010; 15:21:44 >
  • çıkmayacak sanırım titanquest.netten mail gelmedi sadece kendi çaplarında yeni ek paketler çıkarıyorlar sanırım fanlar diablo 3 çıkacak zaten bu aralar düşünen olmaz ki ayrıca çıksa hangi hikayeyle çıkacak ki kesmediğimiz kalmadı oldu olacak geri kalan tüm tanrıllarla savaşalım bari 2. çıkarsa ne bileyim başka hikaye kalmamış zaten sanırım

şimdi bir sorum var...
    dirilerin üzerleri toprakla örtülür mü? ya da…
    siz hiç bir okyanusu dudaklarından öptünüz mü?

• Merhaba arkadaslar patch sorunu yasıyorum bir yardımcı olun lütfen int. indirdigim hiç bir patch işe yaramıyor sürekli update yaptıgımda patch requiers version : V1.01 current version is : UNKNOWN yazıyor bilgisi olan yardımcı olursa çok sevinirim. şimdiden teşekkürler gençler..

Orijinalden alıntı: kam01

Merhaba arkadaslar patch sorunu yasıyorum bir yardımcı olun lütfen int. indirdigim hiç bir patch işe yaramıyor sürekli update yaptıgımda patch requiers version : V1.01 current version is : UNKNOWN yazıyor bilgisi olan yardımcı olursa çok sevinirim. şimdiden teşekkürler gençler..

sanırım oyunu cracklemişsin orjinal ilk exe dosyası lazım patch için ve tabi dolayısıyla patch e uygun yeni bir crack immortal throne mu oynuyorsun yoksa sadece titan quest mi
  • Titan Quest oynuyorum, aslında ben bu oyunu çıktıgından beri zaman zaman oynadım işlerim yüzünden bir türlü tam zevkini alamadım 3-4 defa bitirdim ayrıca titan quest immortal throne u da yukleyıp oynamıstım fakat 3 gun önce yenıden yukledım pacthlerini yapamadım olmadı ne yapmam lazım acaba? silip yeniden yuklesem düzelir mi?

Orijinalden alıntı: kam01

Titan Quest oynuyorum, aslında ben bu oyunu çıktıgından beri zaman zaman oynadım işlerim yüzünden bir türlü tam zevkini alamadım 3-4 defa bitirdim ayrıca titan quest immortal throne u da yukleyıp oynamıstım fakat 3 gun önce yenıden yukledım pacthlerini yapamadım olmadı ne yapmam lazım acaba? silip yeniden yuklesem düzelir mi?

bence immortal thore u da yükleyip öyle oyna sonradan yükleyince sıkıntı oluor item arrtifactlar gibi yeni özellikler var güçsüz kalabilirsin titan quest i yükle crack yapma üstüne immortal throne u kur onun patche ihtiyacı yok ama 1.17 fan patch var ağda oynayanlarda mevcut ağda oynayacaksan yüklemen lazım crack te istemez yüklediğin yerdeki startbackup.exe yi çifft tıkladın mı açılır cdsiz olarak ayrıca bazı bugları düzeltir avantajı bunlardır 1.17 patch inn yok istemem sadece titan quest oynayacağım dersen 1.20 patch ve crack ini bulman lazım ve ayrıca oyunun orjinal crack i bulman lazım

oyunu silmeden patch için oyunun orjinal crack i bulmalısın ve sonra 1.20 patch ve o patch e uygun crack i yapmalısın bulamazsan silip yeniden yükle belgelerim mygames ten saveleri kopyala bir yere sorun çıkmaz

Daemon tools yüklersen rahat edersin bu konuda da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanerkmen

Arkadaşlar ben yeni bitirdim oyunu 41 level thaneim var ama anlamadıgım bi nokta var yeni bir char acarsam normal mi oynamak zorundaym gene epic tıklanmıor?? thanele girebiliyorum epice

normali hangi çarla bitirdiysen epic ve dolayısıyla epic bitince de legendary e de o çarla devam etmek zorundasın o yüzden masery seçerken dikkat etmek lazım değiştiremediğimiz için yeni çar açınca normalin başından tekrar yani
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.