Şimdi Ara

Titan Quest (2007) / Immortal Throne [ANA KONU] #Anniversary Edition Çıktı! (347. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.148
Cevap
28
Favori
725.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 345346347348349
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Uyuyun artık
    quote:

Orjinalden alıntı: lethalking

quote:

Orjinalden alıntı: seF[o]

Usta oyunun versiyonu aynı ise oynayalım hemen
    Titan Quest: Immortal Throne ilk yüklenmiş hali var

bende 1.17 patch li var yüklersen oynarız yarınağda çoğu kişi artık 1.17
  • Yarın yüklerim oynarız
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustafa72

Gecenin 2 sinde konuştukları şeye bak

Uyuyun artık
    quote:

Orjinalden alıntı: lethalking

quote:

Orjinalden alıntı: seF[o]

Usta oyunun versiyonu aynı ise oynayalım hemen
    Titan Quest: Immortal Throne ilk yüklenmiş hali var

bende 1.17 patch li var yüklersen oynarız yarınağda çoğu kişi artık 1.17

görev kutsaldır görev başında uyumak olmaz
  • slm beyler 1 haftadır sehir dısındaydım dun geldim.bendede warden var mızrak-kalkan gidiyorum defense'ın dusundugumden guclu buyuleri varmıs ozellkle 2 aktif 2de pasit alan vuruslu buyusu var. ben toplamda 33 sk oluncaya kadar kafama gore dagıttım sonra hepsini geri alıp soldaki barı fulledim en son 2 buyume 1er puan verip acmayı planladıklarıma dagıtmaya basladım ve suan gercektende tank gibiyimmısıra yeni gectim daha 18lvl cıvarıyım ve 1 defa öldüm.
    bu arada gecen aklıma geldi tanrıları oyunda yapmaya calıssam skill buildleri ne tur olurdiye ve basladım yazmaya( daha once yapıldımı bilmiyorum, farklı dusundugunuz varsa soleyinde bi karara varam bosuna kasmayayım sonra)
    Athene=warden
    Hades=Conjurer
    Zeus=Stormcaller
    Hera=?
    Poseidon=Rituallist
    Ares=Battlemage
    Hephaistos=Juggernaut
    Apollo=Haruspex
    Artemis=Ranger
    Hermes=Brigand
    Afrodit=?
    Hestia=?
    Demeter=summoner
    Dionises=?
    Ne dersiniz oyunda bunları yapmayı planlıyom tabi silah vs seyleride aklımda tasarladımda fazla uzatmamayım dedim.ve suanda athena'yı oynuyorum iste
  • Hera ya ne versen olcek gibi artık ne olduğu pek bellıi değil gibi

Roma mitolojisi'ndeki karşılığı için bakınız Juno Yunan mitolojisinde Zeus'un eşi ve ablası olan tanrıçadır. Babası Titanlardan Kronus, annesi Rheiadır. Olympos tanrıları arasında kraliçe vasfına sahiptir ve Evlilik Kraliçesi olarak anılır. Eski inanca göre doğum sırasında kadınların ve evliliklerin koruyucusudur. Mitolojide en güçlü, en cesur ve ikinci en güzel tanrıça olarak nitelendirilir.Hatta Hera Afroditten sonra en güzel tanrıça olduğunu bildiği halde kendisine aşık olan erkekleri hep reddetmiş, kendisini hep Zeus'a sunmuştur. Simgeleri nar, zambak, inek ve en önemlisi tavus kuşudur. Çok kıskanç bir tanrıçadır, Zeus'la ilişkisi olduğunu bildiği Kallisto'u ayı, İo'yu bir ineğe çevirmiştir. Zeus Hera'yı aldattığı için Hera tarafından defalarca cezalandırılır. Ama Zeus'u etkilemediği aşikardır.

Zeus baştanrı ve Hera baştanrıça olarak bilinir.

Bazı kaynaklara göre de Hera, Zeus'la evlenmiş ve tüm koşullara karşın Zeus'la iyi geçinerek ve zorluklarla baş ederek dünyaya evliliğin kutsallığını göstermiştir.

Hera çok yönlü bir tanrıçadır. Baharla ilişkilendirilir. Aynı zamanda Zeus'u kutsal evliliğe ikna etmiştir. Bu yüzden çetin ceviz olarak da bahsedilir. Ayrıca önemli bir bilgiye göre Heusha adında bir çocukları vardır. Zeus Hera'yı aldatınca (Hera çok kıskanç olduğu için) Zeus'u cezalandırır ve onu boğaya çevirir. Ayrıca Hephaistos ve Ares adında iki Hera'nın çocuklarıdır.
  • O zaman hercul kimin Çocuğu
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustafa72

O zaman hercul kimin Çocuğu

ona baktım az önce aklıma geldi bişe çıkmadı valla

edit: Herkül
    Yunan mitolojisinde Herakles (Herkül), Zeus ile Miken kralının kızı Alkmene'nin oğludur. Kadına aşık olan Zeus ona kocası kılığında yaklaşmıştır. Herakles'in Zeus'un çocuğu olduğunu anlayan Hera onunla sürekli uğraşmış ve ölümüne neden olmuştur. Herakles doğduğu günden itibaren tanrısal bir kuvvete sahiptir. Hera'nın gönderdiği iki büyük yılanı öldürdüğünde henüz birkaç günlük bebektir. Herakles üstün bir eğitim görmüştür. En iyi yaptığı işler ok atmak, araba kullanmak ve güreşmektir. 18 yaşına geldiği zaman Kitharion ormanlarında yaşayan ünlü canavarı öldürmüştür. Kendisine ödül olarak Thebai kralının kızı Megara verilmiştir. Bu kızdan üç oğlu olmuştur.

herkül tanrı insan arası ilişki gibi yazıyor önceki yazdığımsa tanrı - tanrıça

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lethalking -- 14 Temmuz 2009; 15:55:24 >
  • merhaba bu titan quest'in oyundan atma sorunu çözüldü mü yaw 175 sayfa olmuş da hepsini okumayayım dedim şimdi=) patch falan mı çıktı? iyi günler
  • quote:

Orjinalden alıntı: blackeagle1245

merhaba bu titan quest'in oyundan atma sorunu çözüldü mü yaw 175 sayfa olmuş da hepsini okumayayım dedim şimdi=) patch falan mı çıktı? iyi günler

hocam ne yaptn sen yaa sinir hastası olur insan çıkalı ohoooo oyundan atma olsa millet bırakırdı şimdiye oyunu
  • hangi patch peki? link varsa atabilirsen sevinirim :)
  • quote:

hangi patch peki? link varsa atabilirsen sevinirim :)

oncelikle oyunun titan quest:ımmortal throne adlı ekpaketi var bence bulup onu yukle yok bana titan quest yeter diyosan en son 1.30 patchi cıktı oyunun netde aratırsan cıkar hemen ama önce patchledikten sonra çalıstırma konusunda onlem al derim.
  • immortal throne'u yükledikten sonra ekstra bi patch yapmamıza gerek yok dimi?
  • quote:

immortal throne'u yükledikten sonra ekstra bi patch yapmamıza gerek yok dimi?

Normalde yok. 1.10 versiyonla birlikte geliyor. Uzun süre 1.10 la oynadım bir sorun yaşamadım. Daha sonradan 1.17 fan patch yükledim. Bazı side questlerdeki hataları ve birazda performansı geliştiriyor. Hamachi de n oynayacaksanda bunu yüklemen iyi olur. Bir çok kii 1.17 yi kullanıyor.
  • tamam teşekkürler;)
  • bende immortal throne da var 1.17 fun patch de var nvidianın 190 bilmem kaç sürücüsünü de yükledim yinede saatte 1 oyundan atıyor.
    bi yerekadar sabır gösteriyodum ama şimdi mısırın sonu olan valley of king te magaraların içinde attığı zaman haydi bi daha baştan
    başka oyun olsa üzülmem böyle sevdiğim bir oyunda olunca kriz geçiriyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: blacksmoke

bende immortal throne da var 1.17 fun patch de var nvidianın 190 bilmem kaç sürücüsünü de yükledim yinede saatte 1 oyundan atıyor.
    bi yerekadar sabır gösteriyodum ama şimdi mısırın sonu olan valley of king te magaraların içinde attığı zaman haydi bi daha baştan

patchler yuklediğini solemissin o zaman 3 secenek kalıyo geriye bence;
    1.virus
    2.driverlarla ilgili hata(tabi o zaman genelde bi hata olusması lazım bence)
    3.nedenini bilmiyorum ama bazen bole sorunlar ola biliyo cozumunu bilmiyorum.(mesela strongholdda bircok defa silip yukledigim halde hala oyunundan atıyo bi cozum bulamadıgım icin oynayamıyorum)
  • quote:

Orjinalden alıntı: hiphopci

quote:

Orjinalden alıntı: blacksmoke

bende immortal throne da var 1.17 fun patch de var nvidianın 190 bilmem kaç sürücüsünü de yükledim yinede saatte 1 oyundan atıyor.

patchler yuklediğini solemissin o zaman 3 secenek kalıyo geriye bence;
    1.virus
    2.driverlarla ilgili hata(tabi o zaman genelde bi hata olusması lazım bence)
    3.nedenini bilmiyorum ama bazen bole sorunlar ola biliyo cozumunu bilmiyorum.(mesela strongholdda bircok defa silip yukledigim halde hala oyunundan atıyo bi cozum bulamadıgım icin oynayamıyorum)

virüs olamaz
    driver sorunu hiç olamaz eski pc driver dededen kalma oynanıyor ama
    3. doğru olabilir 2 gün öncesine kadar hiç atmayan oyun dün 2 kere attı bugün ve sonrası allah kerim ben suçu vistaya atıyoum şimdilik win 7 yi alınca ya kadar diablo3 çıkmazsa görürüz sorunu
  • Arkadaşlar selamlar. Ben oyunu 2 yıl kadar oynadım ve elimde hemen hemen tüm itemlerin setleri vardı ve çoğu classi oynamışlığım var fakat daha sonra age of conan online oynamaya başlayınca uzun bir süre ara verdim oyuna.

Şimdi yazın laptopta tekrar oynamaya karar verdim ve yeni bir class açtım rogue+hunter fakat haliyle save game'im yok, kayıplarda ve içerisinde ihtiyacım olan herşey vardı fakat şimdi tekrardan öyle uzun soluklu oyunu oynamayacam için hepsini kasmam mümkün değil. sizden ricam elinde güzel epic itemları olan ve özellikle düşük level itemlara sahip bir savge game arıyorum. yardım etmek ve yollmak isteyn olursa çok sevinirim. pm den ulaşabilirsiniz.
  • arkadaşlar ben oyuna başladım hamachiden oynayabilcek bir arkadaş arıyorum rahat kasarız uzun süreli oynamayı düşünüyorum bana katılcak arkadaşlar msnim souloficeberg@gmail.com ekleyeblrsnz veya burdn yazn başlayalm iyi günler..
  • arkadaşlar biraz hızlı cevap verirseniz sevinirim
  • 
Sayfa: önceki 345346347348349
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.