Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Tissot T-Touch Titanium Expert Satın Al 20 Ekim 2014 08:23 1 1 Tissot T-Touch Titanium Expert Model : Tissot T-Touch Expert Titanium T0134204420100 Garanti : Bitti Kutu, kitapçık : Mevcut Fiyat : 1200 TL Pazarlık : Sizi sevindirecek beni üzmeyecek miktarda olabilir. Kargo : İlk etapta elden teslim tercih edilmektedir (İstanbul Şişli, Fulya, Beşiktaş). Ya da önce havale sonra kargo. Açıklama : Yaklaşık 2 yıl önce aldığım fakat pek kullanamadığım saatim satılıktır. Tamamen titanium kasa ve bileziğe sahip olup çok hafiftir ayrıca çok kolay çizilmektedir. Aslında çizilmemektedir parlamaktadır. Bu parlamalar silgi -evet bildiğiniz sert mavi silgi- ile giderilebilmektedir. Saat en fazla bir kaç gün takılmıştır ve bu süre boyunca bilezik tokası ve bezel'de parlamalar oluşmuştur. Bu parlamalar fotoğraflarda görülmektedir. İstenildiği taktirde silgi ile bu parlamalar giderilebilir. Hafifliği ve özellikleri ile birlikte, günlük kullanım için çok uygun bir saattir. Liste fiyatı 2400 TL olup çok uygun bir fiyat belirlediğimi düşünüyorum ama siz aksini düşünüyorsanız ÖM'den fikrinizi öğrenmek isterim :) Sorularınız için lütfen ÖM atmaktan çekinmeyiniz. Teşekkürler. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1200 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün iPhone 6 plus 64 GB - MGAH2TU/A - Çok Temiz - Uygun Fiyat Çok uygun fiyata Oxelo Diabolo ve Çocuk Pateni Garmin Fenix 3 Sapphire Çok Akıllı Saat Akıllı Saat - Casio GB-5600-AB-7DR Bluetooth - Çok uygun fiyat