Şimdi Ara

Tişort tasarladım sizce nasıl ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
2.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cizimleri sen yaptiysan eline saglik ama tisho'nun baskilari cok kotu, umarim cizimler kotu durmaz baskida.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kami-sama

cizimleri sen yaptiysan eline saglik ama tisho'nun baskilari cok kotu, umarim cizimler kotu durmaz baskida.

Çizimlerin tamamen bana ait :) Bilemiyorum bu piyasada tisho iyi diye duydum . Satış yapabilmem için . Alternatif site var mı bilmiyorum tisho gibi , böyle dükkan açıp satış yapabildiğimiz .

Yeni tasarımlarda koymayı düşünüyorum .

• tişört başı kaç para kazanıyorsun
  • Güncel

• Riqus kullanıcısına yanıt
    o zaman iyi :) baskilar kolay cikan tarzda ama Turkiye'de baska ornegi yok sanirim. ama yabancilara da satmak icin teepublic sitesini kullanabilirsin. daha iyi siteler de var ancak paypal ile calisiyor, bunda yine odeme alinabiliyor

• quote:

o zaman iyi :) baskilar kolay cikan tarzda ama Turkiye'de baska ornegi yok sanirim. ama yabancilara da satmak icin teepublic sitesini kullanabilirsin. daha iyi siteler de var ancak paypal ile calisiyor, bunda yine odeme alinabiliyor

Şu paypal olayının gitmesi çok kötü oldu :/

• quote:

Hocam sizden ricam var . Az önce bana teepublic sitesini önerdiniz bunun için teşekkür ederim . Bunun gibi siteler var ise yani tisho gibi kişisel dükkan açıp komisyon almalı olanından , bana yazarmısınız ? Bildiğiniz ne olursa . Tekrardan teşekkür ederim

• quote:

Kendimi böyle hissediyorum

Tişort tasarladım sizce nasıl ?

hocam yurt disinda redbubble, teespring gibi bir suru site var ama hepsi paypal ile calisiyor maalesef

• hitap ettiği kitleyi mutlu edebilcek ürünlere benziyorlar , bardak fena değil sana tavsiyem bardakları twtich yayıncalarına hediye olarak yolla her yayın 1-2 tane kahve içse onlunla illaki soran olur nerden aldın diye sanada reklam olmuş olur
  • quote:

hocam yurt disinda redbubble, teespring gibi bir suru site var ama hepsi paypal ile calisiyor maalesef

Hocam paypal dışında hiç ödeme almak için alternatif yok mu ? Bide paypal şart mı ? yani normal bankaya havale hiç olmuyor mu ; para geç dahi gelse felan .

• quote:

Orijinalden alıntı: Konungariket Sverige

hitap ettiği kitleyi mutlu edebilcek ürünlere benziyorlar , bardak fena değil sana tavsiyem bardakları twtich yayıncalarına hediye olarak yolla her yayın 1-2 tane kahve içse onlunla illaki soran olur nerden aldın diye sanada reklam olmuş olur

ilginç

iste teepublic shopifier ile odeme yapiyor (yanlis hatirlamiyorsam buydu adi) onlar da hesaba gonderiyorlar.

Turkiye'den paypal kullanma imkansiz su an maalesef.

• quote:

iste teepublic shopifier ile odeme yapiyor (yanlis hatirlamiyorsam buydu adi) onlar da hesaba gonderiyorlar.

Turkiye'den paypal kullanma imkansiz su an maalesef.

anladım hocam tekrardan sağolun .

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.