Bildirim
tish-o dan t-shirt alanlar memnun mu?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Bugün kullandığım T-shirtlerimin çoğunu oradan aldım. Hem kumaşları, hem baskısı kaliteli.
İstediğin gibi tasarlayıp, bastırıp giymenin keyfi başka. -
Kumaşları hakikaten kaliteli yav. İnce değil tam böyle gömlek altına giymelik -
Bende dün akşam bir adet sipariş verdim denemek için, eğer baskı kalitesini beğenirsem bedeni de üstüme tam olursa artık orayı kullanırım t-shirt için diye düşünüyorum yalnız fiyatı biraz pahalı gibi geldi (29 liraya mal oldu)
-
ben de almayı düşünüyordum seçtim bi tane. 26 lira oldu. cyberkesh sen eğer beğenirsen söyle. ben de alayım. -
quote:
Orijinalden alıntı: moyku
ben de almayı düşünüyordum seçtim bi tane. 26 lira oldu. cyberkesh sen eğer beğenirsen söyle. ben de alayım.
Az önce kontrol ettim daha onay sürecindeymiş(hafta sonu onaylamıyorlarmış) pazartesi onaylanır perşembe gününe kadar da elime ulaşırsa bi inceleme yaparız -
Arkadaşlar t-shirt bugün sabah geldi özellikle kumaşın kalitesi çok hoşuma gitti bastırdığım resimin boyutuda 1600x1200 dü oda gayet kaliteli gözüküyor ben tavsiye ederim, şahsen çok beğendim hem t-shirt'ün kumaş kalitesini hemde resimin baskı kalitesini -
quote:
Orijinalden alıntı: cyberkesh
Arkadaşlar t-shirt bugün sabah geldi özellikle kumaşın kalitesi çok hoşuma gitti bastırdığım resimin boyutuda 1600x1200 dü oda gayet kaliteli gözüküyor ben tavsiye ederim, şahsen çok beğendim hem t-shirt'ün kumaş kalitesini hemde resimin baskı kalitesini
inceleme bekliyoruz -
Öncelikle sigara dumanı bünyede alerjiye sebep oluyor mümkün mertebe duman altı yapmayalım konuyu...
ilerleyen dakikalarda tişörtün fotoğrafınında bulunduğu ufak bir inceleme yazısı yazacağım(şuan dışardayım)
Teşekkürler... -
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X