Şimdi Ara

tish-o dan t-shirt alanlar memnun mu?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herhangi bir sıkıntı oluyor mu? ürünlerin kalitesi bahsedildiği kadar iyi mi? ayrıca hem kapıda ödeme hem ücretsiz kargo diyor. oldukça iyi geldi bana. yarın sipariş vermeyi düşünüyorum fakat baskı kalitesi kötü olursa yazık olcak paraya çok.

• Bugün kullandığım T-shirtlerimin çoğunu oradan aldım. Hem kumaşları, hem baskısı kaliteli.

İstediğin gibi tasarlayıp, bastırıp giymenin keyfi başka.
  • Kumaşları hakikaten kaliteli yav. İnce değil tam böyle gömlek altına giymelik
  • Bende dün akşam bir adet sipariş verdim denemek için, eğer baskı kalitesini beğenirsem bedeni de üstüme tam olursa artık orayı kullanırım t-shirt için diye düşünüyorum yalnız fiyatı biraz pahalı gibi geldi(29 liraya mal oldu)
  • ben de almayı düşünüyordum seçtim bi tane. 26 lira oldu. cyberkesh sen eğer beğenirsen söyle. ben de alayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: moyku

ben de almayı düşünüyordum seçtim bi tane. 26 lira oldu. cyberkesh sen eğer beğenirsen söyle. ben de alayım.

Az önce kontrol ettim daha onay sürecindeymiş(hafta sonu onaylamıyorlarmış) pazartesi onaylanır perşembe gününe kadar da elime ulaşırsa bi inceleme yaparız
  • Arkadaşlar t-shirt bugün sabah geldi özellikle kumaşın kalitesi çok hoşuma gitti bastırdığım resimin boyutuda 1600x1200 dü oda gayet kaliteli gözüküyor ben tavsiye ederim, şahsen çok beğendim hem t-shirt'ün kumaş kalitesini hemde resimin baskı kalitesini
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cyberkesh

Arkadaşlar t-shirt bugün sabah geldi özellikle kumaşın kalitesi çok hoşuma gitti bastırdığım resimin boyutuda 1600x1200 dü oda gayet kaliteli gözüküyor ben tavsiye ederim, şahsen çok beğendim hem t-shirt'ün kumaş kalitesini hemde resimin baskı kalitesini

inceleme bekliyoruz
  • Öncelikle sigara dumanı bünyede alerjiye sebep oluyor mümkün mertebe duman altı yapmayalım konuyu...

ilerleyen dakikalarda tişörtün fotoğrafınında bulunduğu ufak bir inceleme yazısı yazacağım(şuan dışardayım)

Teşekkürler...
  • Tişörte bastırdığım fotoğrafla başlayalım 1600x1200 boyutunda

Arkaplan temizlendikten sonra tişört üstünde...

Hali hazırda sağlam bir fotoğraf makinam olmadığı için telefonumun kamerasıyla çekmek mecburiyetinde kaldım biraz kötü çıktı...

Gelelim tişörte..

Bastırmadan önce bayağı kararsız kalmıştım bastırıp bastırmama konusunda tişört üstüne düşündüğünüz resimin/fotoğrafın çözünürlüğü ne kadar yüksek olursa okadar iyi çıkar yani bulabildiğiniz maksimum kalitede resmi/fotoğrafı bastırın

ben 1600x1200 boyutunda bir fotoğraf kullandım

normalde lcw'den yada c&a dan alıyorum tişörtlerimi(daha rahat büyük beden bulabildiğimden dolayı) o yüzden kıyaslamamı bu iki firmaya göre yapacağım

-diğer tişörtlerime nazaran tisho'dan gelen, bariz daha ağır bir yapıya sahip elinize aldığınızda hissediyorsunuz

-tişörtte kullanılan kumaş ince bir kumaş değil biraz kalın bir kumaş(lcw ve c&a ya nazaran) ama üstünüze giydiğinizde bunu hissetmiyorsunuz

-terletmiyor

-kendini bırakacak gibide durmuyor(bir kaç yıkamadan sonra bir daha değerlendirmek lazım ama ) en azından ilk intibam bu şekilde.

-bedeni saran bir yapıya sahip(normalde sevmem biraz bol kesim giyinirim ama bi rahatsızlık hissetmedim)

-belki bedenden dolayıdır ama yaka kısmı biraz geniş geldi bana

-biraz da yine bendenden olsa gerek uzun(çok rahatsız olursam biraz kestiririm tişörtün alt kısımdan pek sorun değil yani benim için)

-kol kesimide kararında ne uzun ne kısa

beden seçiminizi yaparken sitedeki çizelgeden yararlanın

-Baskı kalitesine gelelim

-yukarıda da yazdığım gibi 1600x1200 boyutunda bir fotoğraf kullandım bu çözünürlükte yeterli ama, mümkün mertebe yüksek çözünürlüklü fotoğraflar kullanın baskı kaliteside bu oranda artacaktır

-renk kalitesi olarak fotoğrafta ki neyse tişörttede onu gördüm ben renklerde herhangi bir kayıp yok

-tişörtü biraz çekiştirdim baskının olduğu yerlerden yine herhangi bir bozulma olmadı

-yine birkaç yıkamadan sonra daha net fikirler verilebilir ama, yıkamayla solacak izlenimi bırakmadı bende baskı

-fotoğrafın arkaplanını ben kendim temizledim photoshoptan, bu hizmeti tisho'da veriyormuş sonradan farkettim

-son olarak fiyatı biraz tuzlu(lcw veya c&a da bu fiyata iki tane filan tişört alabiliyorsunuz) demiştim ama tişörtü elime alıp giymeye başlayınca fikrim değişti şahsen kumaşının kalitesi olsun baskının kalitesi olsun hakediyor fiyatını bence

benim aklıma gelenler bunlar şuanda sizin sormak istediğiniz başka sorular varsa yanıtlamaya çalışırım.

Teşekkürler...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.